Jenny don't be hasty.

Hellu.
Denna tisdag inleddes med spec, vi fick reda på att vi har prov tisdagen efter lovet, sjysst. Suck, man kommer inte ha mycket tid över för kul... Dock närmar sig sommarlovet med stormsteg, och vem gillar inte det?
   Vid 1500 gick jag, Aggnesso och Lingan till Svane för att se lite på pexpjäsen och sjunga peppramsor. Det kommer blir riktigt roligt och bra. Ser verkligen fram emot morgondagen som för övrigt är en Ö-dag. Ska plugga, rida, gå på Pex och festa på kvällen. Riktigt roligt och spännande! Träffade också Fredrik, och det var ju bra.
   Tränade på kvällen (efter att ha bakat en chokladkaka, måste sluta med det) och fick min sprit. Partej. Träningen gick bra och han kröp nog bara nära en enda gång under kvällen. Sjukt bra ju! Jag var nöjd och glad. Ringde Fredrik för att trösta honom lite inför nationella imorrn, han verkade dock inte uppskatta det. Hoppas det går bra ändå.
   Imorrn ska jag gå upp elva, det ska bli jätteskönt.

Du får gärna säga vad som känns fel.
Jag gör bara mitt bästa, men det kanske inte är nog.
 Vad vet jag? Ingenting. Det är bara du som kan berätta vad problemet är.



SNART!

Shabba.

Nu är det träning som gäller, hurra!

Trevligt.

Fascinerande hur folk kan vara så otrevliga. Och luriga. Hm.
Helgen har varit hektisk. Lördagen avslutades i Dalby på Linns 18-årsfest. Riktigt riktigt roligt och fett drag, grattis igen Linsen! Jag var alltså sådär lagom pigg på söndagmorgonen när jag skulle upp och tävla. Vi körde 1.5h för att hamna på Willands RF som ligger förbi Hurva. Hjälp liksom. Det gick som vanlig bajs i 1m men bra i 110. Heja mig och min häst.
   Efter att ha kommit hem stormade jag iväg till pexfilming (lagom lökig) och det var väldigt trevligt. Filmen kommer att bli grym! Städade när jag kom hem och dagen tog en obehaglig vändning, men det behöver vi inte ta här.
   Idag var det naturligtvis måndag och jag gick upp tidigt för att städa klart. Fick veta att Anna-Lena är sjukskriven hela veckan men att hon gett oss världens krångligaste jävla uppgift. Suck, tanten kan inte låta oss vara ens när hon är hemma. Slutade hur som helst 1100, efter att ha spelat upp en jävla scen ur den jävla boken, och jag gick hem. Har hunnit med ett hagbyte på stallet och ska dit ikväll igen. Om det inte blir mer pexande. We'll see.

HA DET.

Mistique.

HEJ.
Om man är som jag och vaknar runt 0900 varje lördag får man vara beredd på att sitta i sin ensamhet några timmar då de flesta inte vaknar förrns runt 1200. Hur tråkigt är inte det? Skärpning på er sjusovare!
   Gårdagen var mysig och det slutade med att vi somnade och vaknade något panikslagna när min mobil brast ut i "Killer Kaczynski" eftersom att mami ville komma och hämta mig. VI var lagom sega.
   Idag ska jag nog mest städa och träna, kvällen bjuder på Linns 18-årsfest, vilket för ölvrigt påminner mig om att jag och Ida måste till Nova och handla. Suck, jag pallar inte temafester.

Nej, nu ska jag kanske ta något att äta...
Cya!

Where do you have your Juliet?

SHA.
Här sitter jag i världens håla (Bjärred) med Fredrik och lyssnar på Shebang, hur kul har inte vi? Hehe. Dagen bjöd på skola som slutade TVÅ TIMMAR för tidigt. Hur mycket hann jag inte med då? Rossmorrett vilade sig men den jäveln har kommit på hur man stannar skrittmaskinen. Morr, varför gör mina hästar det? Skrittade ut på Troll med Agnes och Belsebub, riktigt mysigt i det fina vädret! Efter lite "vädrande" med SaraP cyklade jag hem och ångrade mitt val av kläder då det var fruktansvärt kallt. Jävla bajssverige.
   Käkade middag med la famiglia Hansson och ja, nu är jag som sagt i Bjärred. "Världens metropol" citat Fredrik Irwe.

Nej, här blir inga barn gjorda (förhoppningsvis ingen annan stans heller...) HA DET.

Excellent.

Hej hej hemskt mycket hej!
Underbara underbara ö-dag! Sjukt härligt! Hittade absolut ingenting på stan med Ida, jävla apa. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. En sjal runt brösten och bikinitrosor. Japp!
   Utvecklingssamtalet gick bra, faktum är att jag och Joppe mest satt och snackade skit. Efter detta cyklade jag till stallet och pressade Rossmorrett. Han var inte glad, men sånt får man ta ibland när man är en stor, brun hest med psykiska störningar. Tur att jag gillar honom ändå.
   Cyklade hem och tänkte vara lite bra och läsa i min bok som jag redan läst en gång på engelska och hatar lite ända ut i fingertopparna. Men vad gjorde jag? Jo jag somnade och det var jätteskönt. Sov till 2030 och åkte till stallet för att få lite pengar och ta in Fürst från hagen, stackars häst hade vart ute sedan 1400 och det vart snöstorm. Jo, det snöar. Så in i helvete. Tur att det inte gjorde det igår!
   Imorrn är det skola, Troll, Rossmorrett och Bjärred. Sjyssta bananer.

De hinner aldrig IFATT.

Hej mina vänner och kamrater.
Jag ber om ursäkt för den ytterst tveksamma uppdateringen men vårt internet har förlorat livsglädjen och ja, det är som det är helt enkelt.
   Igår var det som bekant min födelsedag = övningsköra, studiebidrag och sälja moppen. Höhö.. Dagen artade sig trots historieprov och matte med Morran, den jäveln. Kan man vara tjurigare?
   Kvällen spenderades ensam framför Greys (som för övrigt var superbra) och Fråga Olle. Japp, så dramatiskt var det. Familjen bjöd dock på tårta och det var på det hela ganska mysigt.
   0300 ringer min bästa Fredrik för att meddela att han var på väg hit. Vilket han också var, han anlände runt 0400, full och glad och vi lyckades sova till 0800. Det är inte lätt att sova två i min minimala säng. Förmiddagen har således spenderats med honom och dagen bjuder på utvecklingssamtal och shopping. Fett ös.

HA DET.


Metro Station.

IMORRN ÄR DET JU MIN FÖDELSEDAG!
Glöm inte att gratulera mig.
Det är också våffeldagen, om det intresserar mer.


Detta hade jag enligt bloggen på mig på min födelsedag för ett år sedan, men... Hur hänger det ihop med att bilden är tagen 24/3?

Cheryl.

Blä, vilken lång dag. Gick upp 0700 (nej, nu ljög jag... 0800) för att ta en dusch och plugga. Plugga plugga plugga. Kul. Drog till skolan 0920 av någon anledning vilket gjorde att jag var jättetidig. Dock träffade jag min kära pojkvän som av en slump vid mitt klassrum. Några lektioner senare var det dags för min engelskredovisning, lite lökig efteråt men det gick nog bra. Stack till skolsystern 1245, lite väl tidigt men då hann jag pussa på Fredrik som dessutom ville vänta på mig efteråt! Hur underbar är inte min kille egentligen? Eftersom att jag hade lite problem med att slita mig bestämde jag mig för att skita i svenskan, och det var jätteskönt! Hade historierepetition och nu ska jag snart plugga lite till. Hoppning ikväll och scones just nu nu.

PUSS, observera den obefintliga styckeindelningen!

Sweet summernight.

HEJ MINA VÄNNER!
Jag utgår från att ni också sitter uppe och pluggar som idioter klockan halv två på natten. Inte? Det gör iallafall jag, trots diverse protester. But a man has gotta do what a man has gotta do. Ni vet.
   Dagen var sådär halvlång i skolan, gick till 1430. Cyklade hem och slöade på tok för länge (sånt straffar sig i längden, slöa aldrig), pluggade med massa pauser (sånt straffar sig också, jag måste sluta pausa) och åkte till sist till stallet för att longera min knäppa häst. Han var väldigt harmonisk men lite lat. Suck, jag hatar när han är lat.
   Kom hem lagom sent sådär så man missar halva "Ballar av stål" (cpmongo, missade den roligaste med sporterna ju!) och satt och skrattade i sisådär 40 minuter. Nu när jag väl hade försoffat mig var jag jätteseg och kom inte igång med plugget förrns 2300 igen och nu har jag 6 (5?) sidor kvar. Sjukt bra av mig. Tyckr jag personligen.
   Och bara för att betona hur jävla ambitiös jag är och hur jävla arg jag kommer bli om jag inte går ut med 20.0 vill jag också berätta att jag imorrn går upp 0700 trots att jag har sovmorgon bara för att plugga. Hur bra är inte det på en skala va? Förvisso innebär detta att jag får... 5h sömn inatt och jag vet att det inte är så bra för mig. Men jag måste helt enkelt. Tänkte öva på min redovisning och kanske lyckas sätta mvg på den. Det hade inte varit helt fel.
   Dessutom har jag tyskglosor till onsdag men de går ju fetbort ifall jag måste fortsätta plugga historia såhär. Det är alltid kul att kunna förbereda sig inför sin födelsedag med plugg. Helt underbart.
   Alltså, jag har funderat lite (Fredrik har satt igång min självbevarelsedrift) och jag har kommit fram till att jag orkar inte två år till med det här. Pallar inte sitta uppe halva nätterna och ha fet jävla ångest för prov och inlämningar och redovisningar och labbrapporter och... Det tar liksom aldrig slut och jag hoppas ju av hela mitt hjärta att det kommer vara värt det. Men tänk om jag slutar med 19.0; då är ju allt förgäves. Då hade jag likbra kunnat snitta 18.0, eller 17.0 eller 13.0. För får jag inte 19.8 vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv. Inte så mycket för att jag inte kan lösa det, man kan ju läsa i en annan stad eller en annan utbildning. Men får jag inte 19.8 har jag misslyckats med ett av mina främsta mål. Hur kul känns det? Och hur motiverad kommer jag vara efter ett sånt nederlag? Då kommer jag garanterat ge upp.
   Är det inte fascinerande hur historieprov sätter igång min uppgivenhet på ett sätt som aldrig slår fel? Lite... Ball. Nej nu ska jag inte slösa mer tid här utan skriva klart mina jävla 6 (5?) sidor, packa min väska och gå och lägga mig. För jag är trött och jag behöver mer än 5h sömn. Fast... Efter detta inlägget har jag tur om det blir 4,5 h och mina ipren är slut. BAJSAPA är vad det är.

Godnattpuss!

Om ingen hade sett.

Jävla Dulkie kommenterar att de är lediga idag. Cpapa är vad hon är.
Personligen är jag trött och sådär lagom pepp på att plugga historia, kanske ska skita i det? Bli gatusopare?

HERÅ.

Ritsch.

Sweet sovmorgon.

Jag har inget mer att säga.

Man är inte lite trött såhär på en söndagkväll! Hann städa och skriva klart engelskarbetet i eftermiddags och jag var helt fantastiskt nöjd med mig själv. 1925 var det hög tid att bege sig mot Fellini för att möta upp Elin och Bella. FYFAN vad kul vi hade. Helt sanslöst! Saknar verkligen att umgås med er tjejer! Att Ida droppade förbi toppade bara ytterligare. Hoppas du var nöjd med din födelsedagsmiddag Elinpelin, och grattis igen! Möttes av den värsta motvinden på länge när vi skulle cykla hem, icke nådigt. Kul att cykla till skolan imorrn iallafall!
Ibland är jag kanske världens sämsta flickvän, förlåt Fredrik. Det är inte ditt fel, det är mitt labila inre.

Jag vill kasta loss
Och lära mig slåss.

Hela Världen Är Så Underbar.

Shue.

Igår vart Monstret ute på äventyr med Trollbarnet. Han skötte sig exemplariskt och jag var nästan lite stolt.
   Vid 1922tiden åkte jag till metropolen Bjärred där min kära pojkvän mötte upp mig. Tur, annars hade jag kanske gått vilse (kan man gå vilse i Dalby kan man gå vilse var som helst). Vi segade oss och kollade på Robinson (jag känner mig redan beroende, fan också) och Rolemodels, som inte blir bättre för att man ser den två gånger. Efter diverse pinsamheter åkte jag hemåt igen i sällskap med galna kattefestare, ytterst obehagligt.
   Idag har jag tränat och inte hunnit så mycket mer. Hade tänkt städa nu, kolla på Grey's 1710 och äta ute med Elin och Bella ikväll. Varför hinner jag med ungefär inget av det plugget jag hade tänkt mig?

Puss och glöm inte att jag fyller år på onsdag!


Snart så!
Ett tu tre på marken
Sitter och väntar modigt på sparken
Foten i huvudet
Gud vet vad som hade hänt
Om hunden hade varit bunden
Och inte kunnat komma och skälla i tunneln.

Somenapa.

Hej mina vänner och kamrater!
Det ser ut som att vårt internet äntligen fogat sig, härligt!
   Dagen började mycket bra då jag vaknade och såg 3 sms från min absoluta favorit Fredrik. Efter en halvtimmes smsande kände jag mig lite väl trött (klockan var 1000) och jag bestämde mig för att somna om. Vaknade 1130, insåg att jag var allmänt sen, det kändes ju lite jobbigt. Åkte till stallet med papi, fodrade och sa lycka till till Abdul som skulle på uppridning för Talang Skåne, hon var väldigt lugn, något som jag inte kommer att vara.
   Jag och papi körde vidare mot Flädie Lantmannaaffär (mitt bästa Flädie) där den snygga killen stod i kassan, inte för att det spelar någon roll, men jag kanske kan göra någon stalltjej avis eftersom att jag fick träffa honom. Köpte ett par nya ridbyxor (Pikeur, Ciara), mat till Rossmorret och Baloo samt hinkar till Hanna. Eller ja, till Baloo. Rossmorret fick även en ny grimma då han tog sönder sin förra, eller det kanske var Lillebror som tog sönder den. Han fick en ny iallafall.
   Åkte tillbaks till stallet, lastade ur och sen åkte vi hem. Ska käka lite potatisbullar och sen bär det av mot stallet igen. Uteritt 1530 samt Bellasläpp 1500. 1900 ska man till metropolen Bjärred, puh, inget plugg idag heller?

PUSS. Mina vänner.


Fina va?

Osmos.

Hej.
Idag har det, som du säkert vet, varit onsdag. Trevligt. Eller inte, man kan ju se på det hur man vill.
   Jag försov mig i vanlig ordning men detta missöda kompenserades av att jag cyklade till skolan i solglasögon på ett helt fantastiskt skönt sätt. Fyfasen vad nice  det är med vår. Väl på Polhem mötte jag min vän Niklas som också var sen, underbart! Vi gick i samlad trupp till aulan där det var "Ledningshearing" vilket innebar att elever ställde frågor till ledningen som de sedan gav ett luddigt svar på. Kul. I en timme.
   Skoldagen släpade sig fram och jag ville egentligen bara gå hem och sova, men det fanns det tyvärr inte tid med heller efter skolans slut då jag korkat nog tagit ansvar för 3 hästar denna ljuva onsdag. Dagen tog aldrig slut helt enkelt.



Ja, det skrev jag igår, men datorn har som bekant drabbats av diverse (7 stycken) virus. Nu är den botad och även vårt internet som legat nere precis hela dagen har återhämtat sig. Underbart.
   Torsdagar är bra dagar enligt mig. Idag var extra bra då första lektionen var inställd! Hur skönt var inte det på en skala?

 
Ja, så mycket skrev jag igår. Vårt internet ville sig inte helt enkelt och nu har det blivit fredag. Hoppsan hejsan!
   Efter en mycket lång skoldag red jag ut på Knack med Louise och Bella. Vi tränade när vi kom hem och Knacket var så sjukt fin, hoppade lite med och det gick helt stört bra! Duktiga Knacket! Red lite på min egna psychohäst och han var jättefin, en bra hästdag helt enkelt!
   Ikväll stannar jag hemma med kladdkaka och lite plugg. Nolifer, jag vet, men man måste göra så ibland. Det är bra för mig. Helgen ska spenderas tränandes, städandes, med Fredrik och med Elin samt Bella på söndag! Elin som fyller 16 idag! Grattis Elin, 16 år för oss två nu också (hehe ja, du vet) och many more to go. Mysigt att umgås med de där brudsen på söndag!

Ha det bäst mina vänner!

I'm on a boat motherfucker.

Jag vill bara understryka att rubriken inte är min egna, det var Fredriks idé. Men sån är ju han.
   Idag har varit en typiskt blåsig dag och det kändes ju lite jobbigt när jag cyklade till stallet efter skolan. Dock var det ganska skönt när jag cyklade hemifrån på morgonen då det blåste medvind från Värpinge, ni förstår inte vilken revolution detta var. Det har nog aldrig i hela världshistorien som det faktiskt blåste från Värpinge, det var helt fantastiskt och jag kände lite för att ställa mig upp på cykeln och brista ut i "Titanic"-låten. En tår vätte mitt öga.
   Anlände bara några minuter för sent (cyklar för övrigt alltid den nya vägen till skolan numera) och lyckades halka på tysta idrottstorget, pinsamt värre. Spec i 75 minuter där vi pratade om sår, kul och fräscht kan man ju tycka. En lång, helt ofantligt lång skoltisdag senare hade jag nästan somnat på två lektioner och pussat på Fredrik.
   Det var dags att dra mot stallet. Inledde med Knacket både innom- och utomhus. Sjukt rädd för vinden, härligt. Hoppade med Odjuret klockan 1900 och det gick väl relativt bra. Men ja, jag övar mig helt enkelt.  Vid denna tidpunkten kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut och jag ville dö lite. Jag dog lite innombords. Men jag kämpade mig hem i motvinden, käkade lite middag och insåg att min dator aldrig kommer återhämta sig från sitt virus. Fett ös.
   Nu orkar jag inte mer, jag ska kanske sova.

PUSS.



Separerar och formar.

Sweet sweet smile.
   Denna underbara måndag började för mig del 0930 då jag försov mig. Men det gjorde inte så mycket, för Ida försov sig ännu mer så jag vart inte senast! Fick tillbaks svenskprovet och hade betygssnack, still going 20.0. Heja mig! På SHn gick jag och några ur klassen på pexmöte in the Aula. Jag hörde ingenting och lyssnade egentligen inte heller. Men Fredrik var där så jag vart glad ändå.
   När SHn var slut (ja, jag gick tillbaks, annars missar man en massa) träffade jag Fredrik igen. Vi stod och myste i äckelettan i 75 minuter, det är ju helt normalt att hänga i skolan. Trevligt var det iallafall och jag tyckr om min pojkvän (det känns helt galet att säga så).
   Cyklade till stallet för att ta hand om två hestar. Började med Odjuret och han var alldeles dressyrig och fin idag. Underbara häst. Red ut på Knacket med Louise och Räkan. Det gick sjukt bra och Knacket var väldigt harmonisk trots Andreas varningar. Vid detta laget vart klockan en hel del och efter några hysteriskt roliga minuter med Abdul cyklade jag hem.
   En äcklig middag och lite choklad senare ligger jag här och mår illa utan att göra min läxa. Underbart.

Puss.
(Jag gillar dig!)




I have a date tomorrow.

Denna söndag har spenderats till stor del i sängen (ensam, inbilla er inget). Men även i stallet där jag släppte Knack och Ozon i ridhuset. Puckohästar. De hade inte flyttat sig en meter på 15 minuter fram tills det att de skulle fångas. passade det att springa, väldigt osympatiskt. Longerade Odjuret inspänd och han var ganska harmonisk. Dock sparkar han ideligen upp sitt sår, det kommer ju aldrig läka. Sitter precis vid benskyddet och han gör en enorm scen så fort man petar på det. Fjant.
   Åkte hem vid 17-tiden och tog en lång, välförtjänt dusch. Lade mig ner i min säng och vilade en stund innan jag åkte in till stan för att äta middag med Ida och Lingan. Vi gick till Fellini och hade helt sanslöst roligt, lätt att glömma hur kul de där tjejerna är. Vi flörtade med servitören, Lingan klädde av sig och min näsa kliade. Det var en toppenkväll. Enda minuset var att jag var den enda som åt, hatar när det är så. Ida och Lingan "delade på en bruschetta". Dåligt av dem! Själv smällde jag i mig en pastarätt. Gott!
   Tog bussen hem efter att ha hjälpt Jocke med hans cykellampa och nu sitter jag här och saknar Fredrik. Och ja mina vänner, det är facebookofficiellt. Haha, jävligt lame, men numer mäter jag allt i facebook. Det är ju helt normalt.
   Min näsa kliar något helt abnormt, det är som kinesisk tortyr ni vet. Outhärdligt.

Du är allt jag vill ha.


Såhär såg jag ut till Muncks fest, det kändes ju lönt att klä upp sig för 1.5 timme.

Sweet.

YES! Vem vaknar 1100 med lätt panik i bröstet bara för att inse att hon inte har någon feber? Jo, jag! Och det känns underbart. Idag ska jag släppa Knack i ridhuset, rida min ponnyhäst och kanske göra någon läxa. Fast det sistnämnda är inte särskilt troligt.

Tre(s) bien.

Sux.

Det suger att vara sjuk. Riktigt hårt suger det.


Ha-ha-ha!

Grymt rolig person.

Tobias som är min favoritpojkbloggare (http://grymtroligperson.blogg.se) publicerar allt som oftast listor, har du någon gång besökt min bdb (som är inaktiv, jag lovar) vet också du att jag älskar listor. Mmm listor...

1. Vad heter du?
Sara
2. Ett ord på 4 bokstäver? Surt
3. Flicknamn?
Sophie
4. Pojknamn?
Simon
5. Yrke?
Slaktare
6. Färg? Svart
7. Klädesplagg? Strumpor
8. Maträtt?
Sallad
9. Sak i badrummet? Svamp
10. Stad? Stockholm
11. Orsak att vara sen? Snön gjorde både mig och cykeln hadikappad.
12. Något man skriker?
SPUNK!!!
13. Filmtitel? Scary Movie
14. Något man dricker? Sprit
15. Band? Snook
16. Djur?
Snigel
17. Bilmärke?
Saab
18. Låttitel? Strö lite socker på mig.

Förstod ni konceptet?

My friend.

Jag gick hem helt enkelt, för jag höll på att spy.

Du är alldeles för bra för mig och jag gillar dig för mycket för mitt eget bästa.

Abends.

My friends.
   Denna fredag har varit fruktansvärd, rent ut sagt. Vaknade genomsvettig och febrig men släpade mig upp ändå. Kunde inte heller prata och var allmänt grinig. Pulsade mig ut till cykeln (okej, så illa var det inte, jäklar vad det töade!) och mötte Dulkie vid vår allas "Välkommen till Lund"-skylt. Vi trampade på och Elin påpekade ett flertal gånger hur sliten jag såg ut och att jag borde skitit i matten, vilket jag verkligen borde ha gjort. Vi cyklade en, för mig, ny väg till femman och var i helt sanslöst god tid. Bra jobbat av oss. Efter att nästan ha somnat 3 ggr gick jag och köpte halstabletter och tog en ipren. Överlevde med nöd och näppe resten av skolan, en snabb puss av Fredrik hjälpte.
   Cyklade hem och fick skjuts till stallet (jag mår ju inge bra!), red och planerade. Bra av mig.
   Snart bär det av till ÖT där det är partej, känns mest jobbigt och jag går hem tidigt.

Cya.

Åka hem.

Hej mina sexiga vänner!
   Idag var det som bekant torsdag och den inleddes 0550. Drygt så man ville gråta. Speciellt då jag upptäckte att jag hade fruktansvärt ont i halsen. Det var hur som helst inte mycket att klaga över så jag släpade mig upp och åkte till il stallo. 0710 satt jag till häst och tränade för Nina Bengtsson. Vår allas Nina! Sjukt roligt och Nina tyckte mycket om Rossmorret. Tänka sig att hoppehästen också kan. Heja honom! Från den ena hesten till den andra; det var dags för Knacket. Hade egentligen inga förväntningar men det gick faktiskt väldigt bra och jag ser fram emot att passa honom!
   Med gott om tid och med gott humör bytte jag om till tights och underställ. Det var precis så sexigt som det låter, speciellt när man cyklade på kullersten. Daller... Daller... Anlände till Högevall innan Tom kom dit. Grymt bra jobbat av mig. 40 längder klädsim senare var jag sådär lagom sliten och höll på att hosta mig ut och in. Hann förvisso med en galen tur i rutschkanan innan vi gav upp och gick ut i omklädningsrummet.
   Det endas som nu kvarstod var en lektion SH och en äcklig lunch. Vid det är laget höll jag på att dö av trötthet och hosta och slem och halsont. Allt kändes förvisso bättre efter att jag träffat Leonard. Leonard som också kom hem till mig vid 1630 och stannade länge. 
   Jag har inte pluggat eller gjort något annat nyttigt, mn jag har haft det jäkligt bra ändå.

Hare.
  

Windy shiet.

Ni vet när det är sådär bra? Och lätt? Och lite så att man vill... Lägga sig ner en stund, och bara njuta. Och man vill inte somna för då känns det inte längre.

Ni vet hur det känns då?

Missbruk.

Hej mina vänner och kamrater. Här sitter jag och undviker att plugga. Väldigt skönt faktiskt.
   Just denna långa jävla onsdag har varit en bra onsdag. Sådär lagom härligt bra. Inledde förvisso med att försova mig, dock kom jag inte för sent, så det räknas inte! Fett ös! 75 sweet sweet mathminutes med Anna och Elin, vi hann såklart inte färdigt men det är ju fan vad lång tid det tar när man ska rita diagram till varenda-jobbiga-uppgift. Morran wajnade i vanlig ordning och jag gav henne mina ondaste blickar, då blev hon nervös och det gillar jag!
   Historia följde och vi skrev ner provdatum och pratade om danskar, produktivt. Trots tristessen som i det närmsta tog kål på mig vände humöret snabbt då jag träffade Fredrik i ettan (blä, ettan). Vi pussades och jag blev glad, faktum är att det höll i sig hela dagen. Min gladhet alltså. Kallenaturkunskapslärare fann detta helt otroligt roligt och kunde knappt behärska sig då jag kom för sent.
   Äcklig lunch, vem fan serverar sprödbakad fisk med potatismos utan sås men med ketchup!? Jo, Polhemskolan. Idiots. Petade iaf i mig lite innan Becky och Agnes flippade ut och skulle smeta med grillkryddan. Suck, de två är minsann inte lätta att kontrollera.
   En labb och en tysklektion senare (fick för övrig jättebra på mitt tyskprov, jag kan fortfarande!) cyklade jag mot stallet. Väl där skrittade jag först ut med Grållen, Agnes och Bella i blåsten vilket var lite av ett självmordsprojekt men heja oss ändå! Eftersom att vi överlevde fick min överväldigande dödslängtan mig att skritta ut på mitt egna mongodjur, dock inte utan att longera tio minuter först. Man behöver ju inte vara dum i huvudet. Det gick fantastiskt bra och jag gillar min häst. Det går nog över tills imorrn!
   På tal om imorrn ska jag upp snortidigt och träna för Nina (!) samt rida Knacket med Andreas. Jag ska öva mig inför vecka 12. Efter detta bär det av till Högevall (yeeees, inget smink!) för klädsim. Fett ös, eller inte.
   Min förkylning smyger sig sakta mig säkert närmre. Dumma Smittofredrik, jag kan ju inte ens smitta honom tillbaks! Fast, har man så fina skor som Fredrik har så kan jag kanske förlåta honom. Snoooor.

Ha det fett, nu ska jag plugga (ahahhahaha!)


Haha, hade helt glömt att man kunde göra såna! Fin va?

Featured.

Idag brast det, men bara en gång.

Långa jävla tisdag.

Fyfan, tisdagar är inte okej. De är fruktansvärda, långa och de ger mig lite huvudvärk.
   Inledde med att ta mig upp ur sängen förvånansvärt snabbt och lätt för att göra frulle till min bror som var ledig, precis som alla andra elever i skåne utom polhems. Kände mig som någon slags förtryckt hemmafru när jag stod där och bredde mackor och bestämde mig för att det inte var en glimt av min framtid. Nej, min kille får fan bre sina egna mackor och blanda sin egna oboy. Hann till och med läsa tidningen och de 15 minuter jag hade över slog jag ihjäl genom att måla naglarna i guldglitter. Det ser förjävligt ut, men lite kul ska man väl ha i livet. Tog på mig mina gråa strumpor med exakt samma nyans som mina tights.
   Trampade sävligt iväg mot Polhem då jag hade hur mycket tid som helst. Ni förstår inte hur avigt det kändes för mig som alltid stressar rumpan av mig vart jag än ska. Eftersom att det är en tisdag i Mars vart det spec på morgonen och jag och Malou höll oss kreativa som vanligt.
   Dagen drygade på och SP1F höll gott humör. Ja, mer eller mindre. Cyklade hem och nu sitter jag här helt enkelt, två falukorvsmackor senare. Ikväll äre hoppträning och det ska bli fett jävla kul. Heja mig.

Jag gillar när dagen varvas med Fredriks sms, för då blir jag glad.


Hehehe.



Mañana.

"le metemos una hostia, le colamos un chandal de puma o adidas, unas NIKE AIR MAX y le dejamos en la via de servicio AJAJAJAJAAJAJAa wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PAPANATAS"

Jag har ju en spansk vän på fejan. Detta stod i hans logg, jag älskar spanska. Jag förstår det inte men när jag läste det var jag tvungen att högt säga "PAPANATAS".

Ljuva ledighet.

En måndag är aldrig så ljuv som när den är skolfri. Käkade frulle på stan med Ida och gick till en snubbe som skulle fixa Idas (Jockes) nycklar, denna man var för övrigt helt galet rolig, fett med skoj. Vi drog till "Din sko" där jag köpte ett par finfinfina skor. Drog vidare på lite ärenden och sen gick jag och träffade Fredrik. Vi kollade på "Mysteriet på Greveholm" och hade fett med mys. VI ska ses på lördag igen och det gillar jag.
   Tyvärr domineras kvällen av plugg och stall. Eller ja, stall är trevligt men inte plugg. Jävla lärarpraktikant, hon är i en klass för sig. Jag hatar lärarpraktikanter. Tur att det finns andra saker här i livet.

http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Svart.aspx?art=242710ℑ=_A


Herå.


Goodtimestre(s)bien.

Il Dalby

Två bilder från gårdagen, tre(s) bien.


Idaho och jag!


Brudsen!

(Och vi var inte värst!)

A part time lover and a full time friend.

Du är bra, jag är bra. Tillsammans är vi väldigt bra. Puss.


Tjockis.

Söndag. Just denna söndagen är en underbar söndag, detta beror inte på vädret, då det regnar. Det beror inte på ridningen för min häst är sär och kan inte skritta utomhus. Det beror inte heller på att jag har hela huset att städa, nej. Det beror på att vi är lediga imorrn. Fett med nice.
   Gårdagen var bra. Inledde med P&J på Torns där alla funktionärer var under 10 bast och allt var väldigt rörigt. Dock gick 1.10 bra och jag var nöjd. Åkte hem till mig med Ida och vi duschade och åt god mat. Vi åkte Lund runt för att få tag på lägenhetsnycklar så att vi kunde göra oss i ordning hos Jocke. Vi insåg något sent att bussen gick inom en snar framtid, detta resulterade i att vi sprang barfota från KG till stan. Ni fattar inte hur ont vi hade i fötterna och hur lökiga vi var sen.
   Anlände till Dalby och möttes upp av Linn och Sofia! En brud fyllde 18 (tror dock inte att jag träffade personen i fråga någon gång under hela kvällen) och där var packat med fjortizZzar men det var okej, då betedde man sig inte ens hälften så illa som vissa andra. Kvällen blev helt okej och mami kom och hämtade oss vid 0100 (efter att vi gått vilse, i Dalby, hehe).
   Kvällen gjordes till viss del av Fredrik i telefonen som var väldigt rolig. Han kommer för övrigt hit imorrn och det gillar jag mycket. Vi ska kolla på "Mysteriet på Greveholm" och ha det mysigt.
   Snart ska jag städa och sen ska jag boka en flygbiljett. Heja mig.

I don't see what anyone can see in anyone else but you.

How wonderful life is now you're in the world.

Ah, sovmorgon. Det sitter inte helt fel mina vänner! Ringde precis Torns och det verkar ju hur sega som helst så jag lär inte starta förrns runt tre. Detta resulterar i att jag har massa tid över, vilket gör mig lite stressad. Heheehehee. Funderar dock på att åka upp dit nu så att jag kan åka direkt hem efter tävlingen... Jo, så ska jag nog göra. Bra tänkt! Men jag behöver i vilket fall som helst inte åka förrns... Ett. Hjälp vad mycket tid jag har. Men jag ska nog bara dega, för det trivs jag med. Åt resten av min pizza precis, det är äckligt med dagsgammal pizza. Om ni någon gång funderat över det.

Kan jag skriva sämre idag eller?

Scheeja.

It is gonna rain and that's for sure.

Jag gillar fredagar, skarpt. Inte för att det brukar hända något speciellt och vi går förvisso mellan 0815 och 1600 men just för att det är fredag, gillar jag dagen ändå.
   Just denna ljuva men ack så stormiga fredag inleddes med SVA-kursprov. Sug på den. Det var inte ens i närheten av så kul som det låter, missvisande namn det där, "kursprov"... Hursomhaver var jag något panikslagen då jag efter halva provtiden skrivit 1 av 4 sidor. Dåligt av mig. Dock lossnade krampen efter rasten och jag lyckades få till 6 sidor bullshit om bristande kommunikation. Bra jobbat. Tack vare detta prov missade vi både matten och tyskan, "åh nej". En äcklig lunch senare, jag måste verkligen sluta ta enorma portioner och slänga hälften, vart det "Juno" på engelskan och historian. Grymt bra film och jag skrattade högst och grät i vanlig ordning, vi kan inte kolla på film i skolan utan att jag bölar, det är ju underbart.
   Cyklade i den obarmhärtiga motvinden till stallet för att mocka ut min käre psykohästs box, det var jobbigt och efter hälften ville jag lägga mig ner i all smuts och dö lite. Men jag höll mig stående och blev faktiskt klar. Dock lite konfunderad då det visade sig att en av mina halmbalar var hö. Vafan är det. Jag kan inte strö med HÖ. Det är ju befängt. Red lite lätt, joggade runt i ridhuset låg och rund, fin häst. Cyklade hem i nu medvinden vilket var niiice. Missade dock åttornas musikal, men det var nog ingen större förlust.
   Turkduschade efter en Bella som ställde in och en Ida som ville ha sällskap och slängde mig på bussen. Mötte Ida i stan och vi promenerade i raskt tempo mot kg där vi mötte upp Jocke och kollade på film hemma hos honom. Trevligt värre.
   Promenerade hem vid halv ett tiden och nu sitter jag här, ska snart sova och ska P&J:a imorrn. Bajs vad trött jag är. Helgen verkar dock ha rett ut sig:
Lördag: Tävla, shoppa, umgås
Söndag: Träna, venedigtjejerna
Måndag: Fika med Leonard, plugga
Jag gillar att planera.

Fick i uppdrag att blogga lite för Ida med: Hej, jag heter Ida och jag är jättekär i min pojkvän.

Sådärja.

"No that's just her face you know... Just her face."

Happy times. Observera att detta inte går att göra på nya hästen, för han är störd.

Bulle på bulle.

Jag har väldigt bra vänner.

Torsdag alltså, hm. Inledde med att rida på morgonen, det gick ganska bra, men det var jobbigt med den fövända galoppen, allt är svårt ibland. Cyklade panikartat mot Högevall, missade avfart nr 1 men prickade skickligt in nr 2. Bra jobbat Sara. Kände mig lite naken då jag cyklade i endast tights och regnjacka. Porrigt värre. Inte så smickrande som man kan tro när man cyklar på kullersten, hehe.
   Anlände och var ombytt och färdig 0940, fan vad bra jag är ibland. Vi trampade vatten, flöt och det hela avslutades med en tur i rutschkanan med Lingan. Så kul man kan ha om man är lite knäpp!
   Samtliga elever som deltog i gympalektionen kom för sent till SH-lektionen, smidigt SP1F. En äcklig lunch senare slängde jag mig upp på cykeln och trampade mot stallet. Det visade sig vara svårare än jag räknat med. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket det blåste. Det var verkligen helt bisarrt. Svettig som jag vet inte vad stapplade jag in i stallet bara för att läsa att min puckohäst pajat hagen (igen) och jag var inte långt ifrån att lägga mig ner och dö.
   Hovslagaren anlände och jag satte mig i cafeterian för att plugga, det var ju effektivt. Eller inte. Perklev dök upp och vi hade ett mindre kafferep innan vi tog oss samman för att ta ut Kräket och Trolle. Trolle var minst sagt ohanterlig i blåsten och vi hade långt innan bestämt oss för att skritta inomhus. Trots detta var Trolle ganska obehaglig och skakade oroväckande på huvudet. Jag skrittade extra långsamt för säkerhets skull.
   Efter en stunds fixande kunde jag äntligen ta mig hem och det gick obehagligt fort då jag nu hade vinden med mig. Tacka vet jag att bo i Värpinge. 
   Ikväll har jag gjort absolut ingenting, skräcken inför SVA-kursprov har paralyserat mig, sånär som på fingrarna.

Hejdå, jag är socialt inkompetent. Allt blir mitt fel (aha, flytet har slutat, det tog... 5 (?) dagar).

Nobody said it was easy.

Ni vet när det är sådär svårt? Och jobbigt? Och lite så att man vill... Lägga sig ner en stund, och inte vakna på ett tag. Och när man väl vaknar så vill man att allt ska vara enkelt...

Ni vet hur det känns då?

Hjulbent.

Flytet skrämmer mig.
 
   Idag var en helt fruktansvärt jättejobbigt lång dag. Efter halva dagen ville jag bara lägga mig ner i korridoren och gråta lite, men jag bekärskade mig. Bra gjort Sara. Efter en jätteseg labb med celler (mitt val av linje är helt grymt bra, man slipper celler snart!) cyklade jag panikartat till stallet för att skritta ut med Malou och hennes knäppa ponny. Sådär halvkul när idioterna triggade upp varandra och vi övervägde att sitta av. Men det gick ju relativt bra. Galopperade lite på hoppebanan sen, men han var lite ofräsch, tur att hovslagaren kommer imorrn.
   På tal om imorrn ska jag rida på morgonen och sedan ska SP1F bada. Eller, simma säger man väl, antar jag. Kröp precis ur sängen för att packa, borsta tänderna och kanske göra nåt vettigt. Men förmodligen inte. Helgen blir nog ok, dock är den ostrukturerad och jag får lite ont i magen bara av att tänka på den. Lägga mig på golvet? Kanske inte nej.


Ohh, nya ballerinas! Med bara choklad! Fyfaaan vad nice.

Empty chairs.

Nu har jag alltså "pluggat" lite och tränat. Träningen gick helt ok, fast jag kan inte rida. Men jag övar mig, heja mig. Jag känner att jag har ett obehagligt flyt nu, jag väntar på svackan. Positivt tänkande. Men det går lite för bra för att vara sant, nåt lurt är på gång... Positivt tänkande. Har förövrigt inte nämnt mitt nk-prov (förlåt, men var ska jag skryta då!?) och jag är sjukt bra ibland, det är allt jag har att säga. Sjukt jävla bra. Ibland. Med betoning på ibland.
   Nu sitter jag här och är jätteäcklig, sådär riktigt... Jag känner själv hur äckligt jag luktar liksom. Jag är också helt underbart öppen om hur ofräsch jag är, men det gör ju inget. Jag är bara lite konstig, ibland. Ingen betoning på ibland. Jag måste verkligen plugga, jag har prov imorrn. Tyska, urk. Funderar på att sova istället och hoppas på det bästa. Haha, vem försöker jag lura. Jag kommer sitta uppe till 0300 och plugga, för så fungerar jag och det vet ju alla.
   Imorrn äre matte med Anna, som äntligen är hemma, brun som bara den, Dulkie och JL. Jaaa! MysJL med buttcrack, hur kan man inte älska henne? Det är för mig ett mysterium. I helgen måste vi venedigtjejer ses, Elin börjar få panik över flygbiljetterna, djupa andetag Elin.
   Nej, om man skulle ta en riskaka med smör kanske, mums. Det där med smör är ett nytt påhitt från min sida, varför inte göra det onyttigare?

Här följer äntligen en bildkavalkad. Jag gillar att lägga upp alla på en gång, men det gör ju inget.

Snelhest på tävling.
När jag kom hem, tighta vita byxor går alltid.

Gårdagens

En kväll med Elin, på lovet kanske?

ALLES.

 

Koppelräcke.

Hej, jag heter Hassan. Idag har varit en tisdag och eftersom att vi hade spec i morse blev dagen jähähähähähättelång. Suck och stön. Inte på det bra sättet. Långt, väldigt, jobbigt... Trevligt med min klass dock, SP1F är typiskt jätteroliga. Muy bien sisi.
   Efter skolan bestämde jag och Ida oss för att cykla hem till mig och baka scones. Vi skulle naturligvis också "plugga", men om jag ska vara ärligt blir det inte så mycket "pluggande", snart ska hon förvisso hem, då kanske jag kan få något gjort. Men trevligt har vi, skitsnackarna.
   Nej mina vänner, jag uppdaterar senare, kanske ikväll efter träningen. Monstret har för övrigt fått besök av tandläkaren idag, bra för honom. Inte för att han förtjänar det.
   I helgen blire Leonard, P&J på Torns, Bjärred och LÅNGHELG. Sjyssta bananer.

HEJDÅ.
(Snart kommer bilder från tävlingen)

Ereignisreich.

Jag kan stolt meddela att jag förvärvat ännu en läsare, nu är jag snart uppe i tre, wehoo!

Bit.

The day the music died.

Underbara måndag. Mer eller mindre då. Allt flöt på som vanligt och jag har faktiskt inte så mycket att skriva... Imorrn kanske det är bättre.

hejdåhejdåhejdå.

Säljer tjack på parkeringen.

Heja mig och heja min häst. Jag red förvisso sämre än igår men rundan var bra, det kändes inte högt och Odjuret var en pärla. Helt jävla mongo bra. Ni förstår inte. Så fort jag kom hem anmälde jag mig till Talang Skåne så nu får man bara hålla tummarna. Heja oss. Det enda som egentligen gick riktigt snett var att jag fick något slags stressanfall som agerade ut som näsblod. Det var grymt äckligt och jag fick rida hela rundan med en papperstuss i näsan. Fräscht Sara.
   I ett försök att vara produktiv ska jag snart städa nedanvåningen och plugga lite tyska. Det tar emot så in i helvete.
   Kan inte få reda på vad Logoterapi är. Anledningen till min nyfikenghet är att en jättemärklig man satte sig brevid mig på bussen och tog upp en bok som hette "Logotherapy in a Nutshell", fräck som jag är läste jag över hans axel och rubriken "The meaning of suffering" fångade genast mitt intresse. Jag funderar nu på att leta upp denna bok men först vill jag veta vad "logotherapy" skulle kunna vara för något. Hjälp mig.
   Det gick för övrigt bra med Leonard igår, mysigt värre.

Det kommer någon bild imorrn. (på hästen då, inte Leonard)

Pusse.