Just nu, ungefär

Fan vad jag har saknat dig.

Även om det kanske inte är helt rätt skulle jag utan tvekan ta tillbaks dig, på en nanosekund. Visste inte att jag kunde älska på dethär sättet... Fyfan vad jobbigt det kan vara. Usch jag har blivit en sån jag alltid föraktat, gräm gräm sukta älta gnälla böna be kärleksförklaringar. sånt bullshit. men nu sitter man där iallafall.
varför tycker inte du som alla andra? att vi passar perfekt. vad är det jag fattas? om du sa att det var för att jag hade två armar skulle jag fan hugga av den. förstår du inte att jag skulle göra ungefär vad som helst för att få tillbaks dig? vad som fucking helst.
önskar att allt var ogjort och att jag kunde göra saker och ting annorlunda. då kanske det skulle ha funkat, eller? något gick snett, men vafan var det? ju mer jag ser dig, pratar med dig, skrattar med dig, desto mer vill jag ha dig... det är tortyr att sitta brevid men inte få röra eller kyssa. du lyckas vara så underbar, fast jag inte förtjänar det, du ställer upp som om vi varit vänner föralltid. hur kan man vara så? utan att kräva något tillbaks?

jag vill ha dig, snälla?

i was dumb i was wrong i let you down<3