Att ha det tråååkigt

hm, det var ett tag sen? aja, jag är ju så, hrm, upptagen.

det har (naturligtvis) inte hänt så mycket sen sist, gör det någonsin det? fixardag idag, ajaj, jättetråkigt. tävling imorrn, funkis mellan 08-20. det är jättelänge. barnvakt ikväll, bull. det var ganska skoj igår dock :)

se, det är inte lönt att jag skriver, what's new liksom? inget

puss

image10snigelsegt

Touch Me Down In The Past

att vara förvirrad

fan vad trevliga alla har blivit! haha, det sorgliga är att jag inet vet hur jag ska hantera trevliga människor, det känns ju inet alls deprimerande...

idag har det inet hänt så mycket, försov mig, var hos "tandläkaren", försökte överleva lektionerna men det slutade med ett återbesök hos "tandläkaren" sista halvtimmen på slöjden. betalade sadeln, det känns bra.

jag har faktiskt inte åstadkommit så mycket idag, är det hemskt? nej, man får unna sig såna dagar ibland.

image9
det var bäst!

sometimes we all have bad days

du är skicklig!

25 MARS

Jaha, då fyllde man år idag, inte helt fel. fick en iPod, och sadeln som för övrigt passade. vill inte ens tänka på vad det kostade...

tjena, fatta vad längesen det var jag föddes! man blir ju helt knäsvag. det känns som att det var igår jag och elin var trädgårdsmästare i buskarna på dagis. härliga minnen haha...

är det bara jag som gör värsta nostalgitrippen på mina födelsedagar. okej, detta är första året men detta är också första året som jag börjar få ångest för att jag är gammal. life's a bitch.

snackat med emma, det är väl som det ska nu... känns ganska bra. yesyes

har haft "släktkalas" idag. så jävla gulligt. tyvärr var det inet så mycket släkt men vänner till familjen och så, alltid trevligt. massa våfflor.

har också genomfört mitt hkprojekt. haha. det blev faktiskt ganska gott, inte så satsigt som jag tänkt mig men man får vara nöjd med vad man kan åstadkomma.

jag saknar vombaten, han är bäst i hela världen. <3

bajsskola, känns det lönt att gå den här veckan? vi kunde lika gärna ha två veckors lov... ajdå, insåg just att jag måste plugga saten om jag över huvud taget ska överleva Maria Elertz, gaah! och svenskan! herregud. men jag oooorkar verkligen inte.

jag skriver så fruktansvärt ytligt, jag är mycket djupare på riktigt. det är sant jag ljuger inte. nejnej. det är också svårt för mig eftersom ironi (som bekant) är helt DÖTT på internet, i text över huvud taget, så är jag körd. jag är bara rolig när jag är ironisk eller drar interna skämt. typ "busskortet, elin!" hahahahahha. detta var bara ett exempel på ett internt skämt, kände att det behövde förklaras så att vi slipper förvirring.

idag var jag lycklig en stund när jag fick ha min vårjacka. tyvärr blåste det så jävla kallt så man ville dö.image8
här är listan jag ska riva av.


where does it hurt?
everywhere

brabra

tävlat idag, det gick sådär, helt ok. trött som fan nu.
skulle egentligen till sofia och hennes bruder, men han var lat den jeflen. aja, hoppas att det blir nåt på lovet, yesyes.

fyller gammal imorrn. jag blir bara äldre och äldre (NO SHIT!?)... emma mognar inte, känns ju fint. skitsamma, jag orkar inte lägga ner massa energi på ett meningslöst projekt. har redan gjort vad jag kan... gaah, fattar inte varför jag gräver ner mig

får iPoden, det känns mycket bra, jag tycker om min familj :) pappa var för övrigt mycket bra idag, love you.

får massor av musik av elin (<3), jag älskar The Perishers. dom måste höjas till skyarna *höjer the perishers till skyarna en stilla minut*

jag är så trött, valnötstårta imorgon.

tack allahopa

snigelsegt
image7
nothing like you and I

att vara utan

Nu känns det ju jävligt bra. Alla är så himla äckliga och otrevliga. dö.

Har köpt en vårjacka, den är finfinfin. helt meningslös eftersom att det regnar och blåser. men ändå.
 
vad ska man göra nu då?

I can see the pain in you eyes

image6
svårt att inte gråta <3


Att vara det (it)

Idag har Donja tävlat. Hon var superduktig och som alltid var vi superambitiösa.

jag känner att detta ger absolut ingenting till någon. men, vad ska man göra då?

vet ni vad? (jag orkar inte ens kommentera mig själv, man skriver inte "ni" som om man utgår ifrån att massa människor läser...) när jag läser andra människors (inte nödvändigtvis människor som ärsmartare än mig) bloggar får jag fet prestationsångest. jag vill också kunna skriva vitsiga och intressanta saker. man kanske inte borde skriva så mycket om sig själv. ojsan, jag smittade precis hela tangentbordet med min förkylning. se, jag kan inte skriva om något annat! för mitt egna välbefinnande kan jag ju alltid hänvisa folk till
http://lille00virre.blogg.se/ , vår goda vän håkansson.

skitsamma. ibland är kommentarer överflödiga.

det var då, när jag tittade på dig.

snigelsegt

Att ha absolut ingenting och allt

Idag har varit ganska lugnt, sjuk som satan, tävlar imorrn, Louise mer eller mindre tvingade hem mig. Hade dock privathoppning vid lunch så jag var ganska nöjd ändå.
Känner en massa mer eller mindre jobbiga saker nu. Jag orkar verkligen inte vara vitsig och lustig.
Jag har inte varit förkyld på hela vintern, så kommer det NU! Varför?
Det är superjobbigt att msn inte funkar, det är fel på... Huvudingångarna (?). Kanske, jag vet inte, jag vet bara att jag har tryckt på "reparera" typ tio gånger ikväll. Sug kuk msn. Jag hatar dig. Vaddå "dig"? Vem är msn liksom?
Se, nu när jag är helt utslagen smyger sig mitt extremdåliga talspråk in i mina annars så välformulerade blogginlägg. Vem fan skriver typ och liksom!? JAg uppenbarligen. Varför blir det alltid så när jag skriver "jag" i början av en mening? Det blir nästan aldrig så med andra ord. Att både j:et och a:et blir stora. Livets små mysterier. Jag vill verkligen ursäkta bristen på rättstavade ord och bra uttryck. Börjar fundera på om jag feberhallucinerar, kan man hallucinera ord? Rättstavade ord? (The taste of your tounge) Vad jag gör nu? Jag sitter och letar efter fina bilder, bland annat på Magnus, Magnus räddar mig. Dessutom är han snygg. Som fan. Observera att jag har stor bokstav i början på alla (?) meningar! Det tillhör inte det ordinära. Kan man säga så?
Jag vet inte.
Simon & Garfunkel (Garfield)
Har börjat använda "flikar" när jag "surfar". Ambitiöst som fan. Förstår inte vad det gör för nytta för det är verkligen inte enklare eller smidigare.
Jag har kommit fram till deprimerande fakta: Jag hatar mycket mer än jag älskar. Hur sorgligt är inte det!? JAg (!!!) är kanske lite sorglig? Näe vad hemskt!
Gaah! Jag kommer dö imorgon. Jättemycket.
JAg (!!!) blev glad idag, Sara ringde. JAg (!!!) älskar Sara. Hon är bäst. <3 (haha inte alls fjäskigt). Varför sover inte jag? JAg (!!!) ska upp hur tidigt som helst. Dödödödödödö. 
Jag (ooh) har skrivit helt megamycket. Det är sant, jag ljuger inte. Haha, jag är cp. 
HUr (det smittar andra ord!!!) djupt blev detta?

The Perishers
Tingsek
The Beatles
Snook
Simon & Garfunkel (Garfield)
Nerina Pallot (Sophia)
Patrick Park
Timbuktu
The Sounds
Keane
Toasttoasttoast 

Msn ska dö. Jättemycket dö. Förlåt. Förlåt för allt. Förlåt för att jag är ärlig. Förlåt för att jag är jag. Förlåt för att det aldrig blev rätt. Förlåt för allt som hände. Förlåt för att jag tycker om vårens blåa himmel. Förlåt för att jag vill titta på stjärnorna. Förlåt för att jag kan äta hur många apelsiner som helst. Förlåt för att det funkar. Förlåt för att jag fortfarande kan känna att benen springer av sig själv i nedförbacken. Förlåt för att det inte alltid blir som man har tänkt sig. Förlåt för att jag sårade oss. Förlåt för att det blev du och jag. Förlåt för att vi. Förlåt för att jag har dödat massa myror. Förlåt för mig. Förlåt för att jag älskar dig så obeskrivligt mycket. Förlåt för Nine to Five.

HELP!

then glued me back together

I don't wanna hurt you, I don't wanna make you Sway, like I know I've done before, I will not do it anymore, I've always been a dreamer, I've had my head among the clouds,
now that I'm coming down,

 won't you be my solid ground?

Vombaten<3 

Att vara(I don't wanna hurt you, I don't wanna make you sway)

Jag sitter här, sjuk, less på vet kliniken och död och läser lite i mina gamla bloggar. altså, vafan? hur många stavfel har jag i varje inlägg egentligen? men jag borde få en diagnos på det för jag är så slarvig när jag skriver längre än en mening. (engelskaaaaan!!).
Känner att jag verkligen borde ta itu med saker, t ex lära mig dressyrprogram, plugga, plugga, plugga.

Min dag har varit helvetisk ty (!!!internt skämt perklev) jag är sjuk. Vaknade, funderade på att stanna hemma, kom på att det var ninaträningar, inte missa inte missa, släääpade mig till stallet, fyllde hö, mockade lite (jobbigt), lastade Tallisman (Vallisär) vid tiotiden och sen började det. Vi hamnade i någon jävla evighetsundersäkning. Eftersom vi inte visste VARFÖR den var halt fick vi bedöva en del i taget. bedöva ställe 1, vänta tjugo minuter (kakor, te, sova), springa fram och tillbaks, longera konstatera att det inte hjälpte, bedöva ställe 2 osv... sen var det röntgen, ungefär 200000 bilder, spya. sen skulle det ultraljudas, dödödödö, hästen trillade för den var så drogad. kom hem vid fyra, åt, mockade till min häst, tränade (sara <3 nina), åkte hem och dog. ska för övrigt duscha nu och gå och lägga mig. Jappjapp.

snigelsegt

att vara jag

det känns allmänt ganska jobbigt just nu, men vafan, jag orkar inte göra så mycket åt det. eller frågan är snarare vad KAN jag göra åt det? inget hjälper ju... aja, ska med till kerstin imorrn, skojskoj, jag ska iofs göra iordning Grålle (:@ min HÖFT!!!) och Curry, det känns farligt men ska väl gå. Sen är louise hemma, bra (rida ut rida ut), det är nyttigt. trivs för övrigt ganska bra på min prao ("om vi har tur så har dom inte ens fattat att du praoar här"), mest rida Donja och Vallisär. funkar för mig :)

Fan, jag vet inte vad jag ska säga... inte bara för att jag inte har nåt att blogga om utan också för att jag har förlorat min formuleringsförmåga, hur deprimerande är inte det på en skala? haha, ingen bryr sig. jag är så jävla ensam just nu. bajsbajs.

snigelsegt

(observera utebliven bild)

Att praoa

Idag var min första praodag, yesyes. Sammanfattning? (vem undrar? varför pratar jag med mig själv/eventuell läsare?) Skoj :D kom dit halv åtta (!!!) och mockade lite, fixade Carolina till Louise, (waah! min dator började lysa asstarkt, epelepsianfall?), mockade lite till, red ut med Grålle, Älskling och Louise, mitt på svenshögsvägen, det kändes ju bra :P, kom hem, lunchade, skrittade lite, skulle ta ut Reflex, Reflex var blockhalt, ringa Sara, trösta Sara, bli utskälld litegrann, red Vallisär, slut. Det gick ju smärtfritt :P Var kvar ett tag till, åt tårta (mahaha), bangade rolles (!!!) med mig själv (offer?), cyklade hem och dog lite. Har försökt ringa Emma ett X antal gånger, surprise, hon svarar inte. Jag håller seriöst på att få anfall av min datorskärm, den lyser som ett fucking tefat (höhö, för jag har ju sett ett tefat, varför är detta lagligt? jag borde inte få skriva blogg). Naima ringde, Donjas nosgrimma har gett upp, vafan, jag orkar inte köpa en ny. aja ingens fel, elelr jo, heddas, bara för att jag inte gillar Hedda. Mohaha.

Latexdräkt.

amen vafan

snigelsegt

Sara vägrar skicka en bild så ni får låtsas:












Att vara världens sötaste <3<3<3

Att ha världens duktigaste ponnyhäst

Idag gick jag upp halv sju (=lämnade sängen en halvtimme senare) åkte till stallet utan frukost, ja tack mamma för att du ville göra gröt när vi skulle ÅKA(!). Sen var det bara att borsta, få panikattacker, glömma saker, samla ihop allt. Pratade med mamma Olsson, hon var trevlig. Lasta och åka iväg, be till gud att hästarna inte skulle döda varandra. Kom fram, nervös som fan, visa vaccintyg, gå (springa) banan, hoppa ett hinder (VARFÖR VAR VI SÅ SENA?! hur kom det sig över huvud taget?) in på banan, rida en helt felfri runda, le, klappa hästen, skritta i hundra år, gratulera Malou, lasta in hästarna, fika, ut med Chippen, titta på H-L, in med ponnyn igen, åka hem, mocka, blanda mat, ge choklad, åka hem. vara nöjd. LB innan sommaren. Tacktacktack!

Kan dagen bli bättre? snart hitta på nåt med sara (äta först?), jag känner mig så jävla bra.

snigelsegt
image5
att vara en söt häst i transporten <3

will she really be loved? att ha en duktig dag

idag har jag varit duktig som fan! Tyvärr innebär detta att jag inte har haft någon chans att vara social, fick iofs utlopp för mitt krambehov med Perklev, vår kära vän ("kom hit lilla schpindel så ska jag viska i ditt öra"). Att antasta varandra på fritidsklubben. Jag har hursomhelst uträttat en hel del. Så stolt (alexsmiley, okej, seriöst, hur msnnördifierad är man inte när man skriver smileykodar och antar att folk vet hur den ser ut?!).
Nu ska jag skriva dom på en lång lista (tre punkter ungefär), detta för att bloggen ser mer innehållsrik ut än vad den egentligen är.
 
- Gjort alla mina läxor (!!!) utom dom vi har över praoveckorna, spy.
- Varit på karriärmöte, jag var jätteduktig och lämnade många (ett) renskrivna (renskrivet) protokoll.
- Planerat massa bra aktiviteter för under26barn våren 2007.
- Haft Italienska (92% prata och ha skoj, fika, dricka te 5% italienska)
- Skrivit rent protokoll (ett), skrivit in saker i min kalender, gjort "veckans problem".
- Fixat lördag, ska åka med dendära Sheba, mamman verkar normal iaf (thank you god). 
 
Fan vad bra jag är

Snigelseeeegt!
image4
Att ha en tävlingspooni

Att ha blåa händer

Idag har varit en ganska kall dag. Det fick fågelskolans stackars elever uppleva när vårt kära, beryktade brandlarm gick. Brann det? naturligtvis inte, det gör det alldrig. men att lägga skattepengarna på ett fungerande larm tycker vår rektor (vem bestämmer sånt egentligen? hon kan ju inte bestämma allt, vad bestämmer hon egentligen?) är onödigt, nejnej, vi lägger dom på lärarnas fikarum istället. det känns ju bra.
hur som helst var det satekallt och vi gjorde dagens upptäckt: jag får blålila händer. jag överdriver inte, dom blir helt blåa, jag ser ut som ett lik. "och ansiktet gör ju inte saken bättre" som min käre vän elin sa.

Ska för övrigt på karriärmöte och sedan på italienska, orkar jag? nej, absolut inte. har iofs gjort alla mina läxor och är mycket stolt över mig själv. mahaha. 

Allt känns ganska allmänt okej nu. 

snigelsegt

 


Att ha små problem (inga problem-snook)

Jag är en sådan människa som jämt och ständigt drabbas av ångestattacker, jag hatar ångest.

Nu när jag sitter här och lyssnar på "såpbubblor" (som INGEN vill skicka så jag får sitta på fucking youtube, youtube måste dö) kom jag fram till (VARFÖR är det tillåtet för mig att tänka över huvud taget?) att jag har helt jättemycket orelevanta problem, den enda som bryr sig är jag, och knappt jag iheller.
 Grejen är att nu blev  mitt största problem att mina problem är så små att dom knappt räknas som problem(låten, låten).
 Varför sitter jag här och skriver egentligen? har jag någon vettig anledning? man kanske borde bli som valle "jag måste skriva OM något!".

Jag tycker då att OM är överskattat.

Gaah, vi snackade med han syv gubben idag om gymnasiet. Jag dog. Gymnasiet är ett mycket ångestladdat samtalsämne för mig, jag som i vanliga fall har svårt att bestämma som vilken yoghurt jag ska ta till frukost ska välja min framtid!?
olagligt, ja tack!

Vad som har hänt idag? absolut ingenting, skolan, hästen (som var duktig iofs, cred cred.), ett tappert försök att göra läxorna, nej jag orkade inte. Har också skämt ut mig en hel del känner jag. Ajaj. Men sånt kan man ju vänja sig vid (!?)

Hur många gånger harjag tryckt på "watch again"? många,många gånger...

snigelsegt


image2
Att vara hemma hos Emma i musikalpausen
image3
Att vara världens sötaste ponnyhäst <3<3<3

att ha en jobbig dag

Idag har det varit jobbigt. Det var första dagen i "riktiga" skolan = tristess till max.
Trots att vi slutade typ, en och en halv timme tidigare (lagom) var lärare + samtliga elever jobbiga som fan.

Ångestattack resulterade i oäten lunch, dock några knäckebröd (yeaaah).
Övriga ångestframkallande händelser: snorig äckelhåkansson, jobbig häst, kakfrossa på tjejgruppen (<3<3<3<3 jag älskar er), ett katastrofalt misslyckande i "musikkrysset" samt prinskorvar, jag HATAR prinskorvar.

Jag känner att detta (återigen) är ett totalt misslyckat, ointressant och meningslöst blogginlägg. stackars dig.

snigelsegt

image1
Att le stort med musikalsmink


Att uppdatera sin blogg

Tjaa, vad kan vi säga? Jag har inte bloggat på ett tag nej, men, jag är ju trots allt en mycket upptagen människa (!?). Vad som har hänt sedan sist? Hm, eftersom jag är ganska osäker på när jag slutade blogga (men nej man orkar inte kolla) vet jag inte vad ni (vem pratar jag med?) vet. Men det jag är helt säker på att ni (!?) inte vet är att jag och älskling har debuterat 90 och att hon numera är en tävlingsponny, vi tävlar nämligen tre helger i rad :P

Just nu sitter jag här vid Elin Pelins dator, Emma och Sara är ute i köket och gör tååst, vi hade ingen hemkunskap idag (mahaha) vilket betyder att man har ungefär två timmar att göra ingenting på :) har för övrigt tid att rida ordentligt idag, tisdagar är annars min stressigaste dag.
Ooh, har också börjat gå på "ung grupp möten" = man sitter och flummar på ungdomsmottagningen med jämnåriga. Det är jätteskoj.
Har också börjat lägga mig till med en ful dialekt och ordet "snusk" i varannan mening, inte mycket tat göra åt.

Känner att jag saknar musikalen :( så jävla roligt det var (spännisssss)! Jag älskar våra åttor : ' ) Vi är bästas i hela världen. Japp. Aja, vi har snart prao iallafall, två veckor, en veckas skola och sen lov (!!!). halleluja moment.

Det är jobbigt att skriva blogg om man inte har gjort det på länge :/ jag kan också göra så att jag avslutar detta inlägg nu, och skriver som vanligt imorgon? Hm, eller ikväll. Ja så gör vi (VEM!?).

Vi, eh, "ses" (...gaah!) ikväll/imorrn. jag kan ju meddela att jag tycker ganska synd om er som faktiskt läser den här skiten.

snigelsegt.