polhem.

Idag vart det öppet hus på Polhem och jag stod tillsammans med Alva och en kille med magtröja för att berätta om hur det är att vara "ny på Polhem". Det var faktiskt ganska kul och lite mer verksamt än att ligga hemma och dega.
   Ikväll ska vi ha släktpartaj med nachos och choklad och förhoppningsvis hör Idaho av sig så vi kan dra ut. Mer vet jag inte. Igår vart riktigt mysig när Elin och Malin kom hit för att kolla på Pirates som gick på femman. Vi hade grymt kul, dreglade över Depp och skrattade hysteriskt när vi kollade på Boston Tea Party "Fulla på jobbet".
   Nu är jag helt äckligt trött och snart ska jag till stallet för att ta hand om min käre häst. Det är ju alltid kul när det regnar...

tjarå.

viva la vida.

Jag har fått lite knäpp på "Viva la vida". Den är stört bra. Men jag vill inte tjata ut den. Det vet vi ju alla att jag kommer göra ändå! Min axel gör svinont, vet inte vad jag ska göra med den. Gå till en riktigt massör kanske? Ska fan kolla upp det, men det är märkligt att akupunktören inte rekommenderad något... Nåja, det är ju bara att bita ihop.
   Idag har varit sjuukt härligt. Gick iofs upp klockan 0600 för att träna 0730. Det gick ganska bra även om jag hade det jävla hackamoret. Upptäckte att han har ett nytt sår, hur han fick det är för mig ett mysterium. Men det är väl bara att smeta på på mer proteinsalva och se glad ut. Efter stallet drog jag hem och duschade (ingen engelska idag, bara massa jobbiga uppgifter som ska vara inlämnade till tisdag...), sen var det upp till stallet igen för att byta i hagen. Efter det cyklade jag med gott humör till stan (mitt goda humör berodde på att jag äntligen lagt in "Mamma Mia" musiken på min iPod, hehe) för att luncha med mami. Träffade Niklas Stor (eller: "Den dåliga av de två Niklasar som finns") och sa hej. Min mamma gjorde sig pinsamt påmind... Vi gick till Italia (?) och åt massa pasta. Eller ja, jag åt massa pasta för mamma var nervös så hon kunde inte äta. Sjyssta bananer. Terrorringde Dennis lite innan jag insåg att de hade datorprov, ooups. Cyklade till Polhem och spelade kort med Ägnes (hur töntig är man inte om man hänger på skolan på sin lediga tid/heliga tid?) tills svenskan började. Vi såg klart "Döda poeters sällskap" och jag bölade i vanlig ordning. Men det är ju så himla fin! Robin Williams i mitt hjärta. Detta var en 35 minuters lektion så när vi fick gå cyklade jag hem (och jag är så jävla tacksam för att snön och isen är borta!) för att dammsuga och öva på mina tyskglosor, som jag tror att jag kan nu!

Nej nu ska jag kolla på tv och kanske göra lite engelska (haha!). Måste för övrigt läsa 12 sidor historia på lunchen imorrn, det är ju alltid lika roligt! jefla dansk! neeej!

elin, jag misstänker att vi är varandras enda läsare.
PUSS

do your own thang.

Det har regnat hela dagen = snön är borta! Får fan hoppas att det inte fryser under natten bara, för då dör jag.
   Idag är det som bekant onsdag. Dagen började med att jag kom försent till matten, men som tur var var JL/Morran2 ännu senare. Dagen tuffade på tills klockan var 1055 och det var dags att träffa de två vännerna och Alfons i femman. Vi promenerade 10 meter till Elevkårsrummet för Pexfilmmöte. Det var trevligt, vi fick veta manuset och rollerna. Tror att det kommer bli frickin' awesome. Haha, men stackars Freyr, han måste tro att jag är sjuk i huvet för han låter ytterst tveksam varje gång vi pratar... Nåja, det kommer han väl över. Är inte precis mig själv runt detta folk, jag blir så himla nervös, misstänker att jag är enda ettan i gruppen. Mah, men jag klarar det! Som alltid: Heja mig! Efter det här lilla kalaset var det bara att panika mot Högevall där jag möttes av en jättearg Tom, men jag tror jag lyckades blidka honom... Får man ju hoppas iallafall!
   Hela eftermiddagen har jag arbetat väldigt effektivt, gjort vissa läxor, ridit och städat. Jag har ett ganska fint rum under all skit som alltid ligger utspridd all over. Haha! Sitter och kollar på "Vänner" det är helt sinnessjukt roligt. Och senare ikväll är det............................ GREYS ANATOMY!!!! HURRAY!!! Dessutom är mitt hår jättefint. Miiihhh!

Nej nu jävlar. Varför skriver mitt T9 "don" ist för "dom"? Haha, bättre än den förra som skrev "dö" ist för "en.  

Jag diggar elin och anna på matten, ni förgyller verkligen de låååånga 75 minuterna med JL/Morran2. Men också dom där korta jävlarna på tisdagar, dom är nästan värst, såvida vi inte spelar Plump! Auf Wiedersehen mina vänner.

don't say smurfpenis.

Det är halt och halt och halt. För omväxlings skull liksom. Men idag hoppade jag iallafall av cykeln i god tid. Iofs, när jag cyklade från stallet höll jag på att dö lite. Jag cyklade med gott humör tills jag insåg att det var blankt precis där jag cyklade. Jag började låååångsamt bromsa tills jag upptäckte att tramporna var i totalt bromsläge och att jag gled fram. Det var ju kul. Haha sjysst att mina inlägg börjar med en jättelång inleding som bara handlar om den tysta (inte alltid så tysta...) kampen mellan mig och vintern.
   Idag skrittade jag, Naima, ze Odjur och Spencer ut. Det gick ju hyfsat tills vi var nästan hemma och min häst hoppade rakt upp, när vi var under tunneln. Det var fan ta mig inte roligt, för er som inte vet så är min häst ENORM.
   Nu sitter jag här och ignorerar min matteläxa, men jag ska göra den snart. Jag lovar! Eller nej, kanske inte... Imorrn är det pexmöte och gympa. Det gör mig väldigt stressad och jag kommer inte hinna *hyperventilera*. Men det klarar jag! Heja mig själv.

IMORRN KOMMER MAMMA MIA UT PÅ DVD WIUPPIE!!!

cya.

Mr Kramer.

Fan. Eftersom att halva klassen har prov imorrn är jag ledig. Det trodde jag innear att jag började 1115. Lyckligt ovetande har jag "rubbat this in everybodys faces" tills jag nyligen insåg att jag har specialidrott 0815. Fan också! Böl. Funderar på hur jag ska använda tiden där emellan. Det löser sig nog :)

älskade ängel.

Idag har varit... Upp och ner. Började med att försova mig lite. Hade definitivt hunnit om det inte varit så JÄVLA ISIGT UTE!!! Någon mer som fattar hur kass vintern är nu? Fyfaaan alltså. Hursomhaver, det tog skitlång tid att ta sig till polhem. Väl på väg mot femman cyklade jag, optimisten, med gott humör på den isblanka gatan istället för på den torra trottoaren. Tro fan att jag ramlar, och det var inte diskret... Cykeln flög kanske fem meter åt ena hållet, jag kanade på rumpan en bra bit (dock utan att slå i huvudet, en bedrift i sig), min väska och mitt lås gick skilda vägar. Jag var inte heller ensam utan det var gott om elever som gick på den torra trottoaren och skrattade gott. Jag satt där och kämpade emot tårarna (tårar av smärta, genans och tillbakahållt skratt) tills jag bestämde mig för att resa mig upp, trillade nästan igen (tänk bambi på isen) samlade ihop mina grejor och gick med immiga glasögon för att dö av skam. Det var inte ett dugg roligt!
   Jag ser det såhär: Om man trillar i grupp, är det bara en rolig grej. Man kan skratta bort det och förhoppningsvis kan man bjuda lite på sig själv. Om man däremot trillar ensam har man väldigt få alternativ, att skratta är ju inte att föredra eftersom att det kan uppfattas som en aning... Schizofrent. Det som faller mig in är ju att lådsas som att inget hänt, även om det känns lika töntigt eftersom att alla såg och ingen kunde undgå själva fallet, skriket, kraschen.
   Dagen fortsatte i vanlig samhällsanda med svenska (fick mvg på både FRA- och Sibyllainlämningen, SCORE!), samhäll och historia. Någonstans mellan samhällen och historian när jag och Dennis skulle ta oss till 5an uppstod en mindre... Dispyt till följd av Anna-Lenas kreativa platsbestämmelser. Jag och Dennis knuffades och jag halkade på ett av dom där gallrena framför dörrarna till 5an, ni vet dom som blir snorhala när dom är blöta? Jag trillade återigen väldigt odiskret och på rumpan. Nu kunde jag iallafall skratta bort det och det hade kunnat vara betydligt mer folk där.
   När jag sedan skulle cykla hem i snöovädret tog jag det extra försiktigt. Jag tycker personligen att desssa händelser tydligt visar att snö inte innebär något annat än dåligheter. Jag hatar snö, eller ja, inte snön i sig, men isen som oundvikligt förknippas med snön och vintern. Det var det och inget mer. Slog ihjäl massa tid genom att dansa som Bert och sjunga "älskade ängel", det var iallafall roligt!
   Ska inte till stallet förrns ikväll, grymt skön, behöver inte ens rida då odjuret ska springa av sig i manegen. Jag har slutat ge honom mat, för det är inte bra för honom. Tyvärr kan jag inte glädja min själ med scones då vi inte har någon mjölk. Neeejeee!

Alfons, det du beskrev är ytterst ovanligt förekommande höstaktiviteter. Du måste erkänna att regn och blöta strumpor dominerar hösten. Det bara är så (pessimisten vs optimisten). Men naivt tänkande är också tänkande ;) mihii.

dunderkram (*[email protected]*) min tröja luktar konstigt när den är blöt.

avocado. avokado?

Heter det avokado eller avocado? avocado är nog lite mer internationellt. nåja, folk lär ju förstå vad man menar i vilket fall som helst. Sitter och kollar på "Hells Kitchen". Det är sjukt, men allt som är sjukt är ju riktigt roligt!
   Idag har varit galet kallt. Vaknade jättesent och hittade Elin i min extrasäng (vi kollade "One hour photo" igår, det var bra som vanligt!). Sen åkte hela familjen Hansson + en Kurki till vårt allas Nova Lund, där köpte jag ett par nice Fred Perry skor och ett par knallgula gummistövlar. Fint! Pizza till lunch, stallet, skritta ut med Louise vilket var mer eller mindre ett självmordsprojekt. Det var halt, det var mörkt, min häst var knäpp! Utan överdrift. Han var störd och där satt jag som en idiot med hackamore och trodde att jag skulle trilla av.
   Nu ska jag snart duscha, jag behöver äta, men har ingen ork. Men jag klarar det. Heja mig.

Smek.

boj.

Idag har jag och min käre far åkt ända till Gualöv, Kristianstad, för att kolla på ett Bojsläp -97. Jag hade inte några större förväntningar men när vi väl kom dit vart det en glad överraskning. Sjukt fint och jättefräscht! (ojoj OJ vad fräscht!) Men tanten som säljer blev naturligtvis jättelurig när vi sa att vi gillade och helt plötsligt kostar det inte 30 000 utan någon snube ska prisbedöma det. Vadfan liksom?Det är inte helt okej, speciellt med tanke på att hon är en familjevän, lurigt värre.

Tränade för Louise idag, det gick galet bra och jag gillar min hest. Snel hest.
Nu är elin här, och imorrn ska vi till nova. Jag ska köpa skor och gummistövlar. Och kanske jeans om mamma är generös.

cya suckers

ta hand ifrån mun.

jaha. då har alltså de första flingorna fallit över lund, och det känns inge vidare. Visst, jag kan också erkänna att det är fint och mysig. Man njuter mer av att stanna hemma och allt det vita är ju att föredra framför höstens deprimerande gråa ton (ja, jag vet att man brukar prata om höstens brinnande löv, blabla. men let's face it. det är förjävla trist med höst, oftast ser man inte löven för allt regn). Men för det mesta innebär snö följande: det blir snorhalt, broddar, tö/slask, uinderkylt slask, det blir så fördömt kallt att det gör ont att andas och man blir våt om fötterna bara av att kolla ut igenom fönstret. Det är inte okej.
   (observera styckeindelningen!) Idag vart det ju som bekant fredag. Vilket innebar 75 minuters matte med JL/Morran2. Det var helt okej, men hon är vår i särklass drygaste lärare. Hon sätter elever i arbete med att hjälpa andra elever. Förlåt men får inte hon lön för att hjälpa oss? Är det inte det mina föräldrar betalar skatt för? Tja, rätta mig om jag har fel... Vi fick för övrigt tillbaks historiaproven, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nöjd. Fan, det känns att allt slit lönar sig ändå!
   (igen!) Försöker arbeta med pirate bay, jag måste ju säga att jag föredrar limewire, men dom hade inte n.a.p helt enkelt... Vad har hänt med mtv egentligen? Busted måste vara det märkligaste programmet på riktigt länge. Lägg ner!
   Idag har jag och min käre häst promenerat i goda 25 minuter då det var uppehåll. Det gick ju sådär. Han är så korkad, sjuuukt snäll att lasta men livrädd för tomma transporter om han ska gå brevid. Var är logiken hästen? Var? Nåja, man kan inte få allt här i livet, fin häst, men korkad. Tur att jag kan gilla honom ändå. Gick hursomhaver bra i löberöd, alltid kul att höra att han är frisk. Och att han vägde 584 kg, tjockis :)
   Min käke gör mer och mer ont, det börjar bli jobbigt på riktigt. En annan sak som är riktigt jobbigt är att "b"-tangenten har fastnat mer eller mindre. Man måste hamra på ett väldigt otrevligt sätt om man vill skriva tillexempel... Babben. Tur att man inte gör det så ofta!
Nej nu bär det av mot elin i snöstormen. Sjukt skönt med mina fula, snuskiga, platta men ack så underbara mysskor. Dom är jättevarma!

cya suckers och kom ihåg: det är inte alltid den som ser ut att ha flest nötter som faktiskt har det.

Ekorrn satt i granen skulle skala kottar osv. Hoppade han från tallegren!? -ursäkta?
 

rubrik.

ni vet hur det är när man börjar plugga liiite för sent? jag har överskridit lite för sent. jag är mycket, mycket sen. och har inga planer på att börja snart.

sundaymorning.

Human - The Killers, jag överdriver inte ett dugg när jag säger att jag kan lyssna på den hur många gånger som helst, men det tar väl slut det med.

datorkunskap i rumpan.

det regnar fan, jag ska hinna till stallet på lunchen, jag har datorkunskap, mitt hjärta blir tungt.

i morse var det drama på stallet. vår allas scarlet hoppade över staketet till hagen, det var blod överallt och jag fick panik. jag är inte på något sätt blodkänslig men jag kräktes nästan rakt ut, det var sjukt. men ingen fara med heesten iallafall. det var inte kul ändå. hoppade på hackamoret idag ochdet gick förvånansvärt bra, fan vad han hoppar! gullehästen. löberöd i em, tror inte att dte är något. men bra att kolla upp liksom.

vi ska iallafall kolla på film på svenskan, det känns bra :)
denise pillar på min rygg. och jag flåsar i hennes telefon, så det jämnar ut sig!

svårt det är ibland.


freakshow.

jag tror, att det här blir en bra vecka. haha observera att det är onsdag, men man måste ju inse det någon gång, även om det inte är på måndagen! vi ska börja filma nästa vecka iihh! prestationsångest.

are we human.

jaha. igår vart det pexfest, det var riktigt roligt och grymt med röj. hoppas jag inte skämde ut mig för mycket, känns lite osäkert med just den delen. men det ordnar sig. tror det är möte imorrn, klockan 12, i elevkårsrummet. men jag vet inte. jag vet ingenting! nu sitter jag här med mitt äckliga excelarbete, och jag vet inte hur man räknar ut medel, det kommer ju gå bra på mitt prov. inte.

det gick för övrigt sjukt bra i söndags, nolla och glad hest :)

pääx

brat och bonde, dubbel b.

2218 bär det av mot smörlyckan för pexfest. it will be totally awesome. agnes står och smetar vax i håret och jag har bonnekläder. vi är förjävla bra helt enkelt. cya suckers, ha en grym kväll!

lalala!

malta.

jag saknar anton <3

köttfifan.

alltså, jag känner mig förjävla misslyckad som sitter hemma för andra dagen i rad hemma och pluggar. det är ju HELG. men jag har faktiskt prov på måndag. fint jag bortförklarar mig. ska upp vid sju imorrn och jag är galet nervös. men jag klarar det. heja mig och min hest. imorrn 'är det också fågel lebäck reunion. det kan ju bli spännande, men förmodligen riktigt trevligt.

nejmen om man inte skulle gå och läsa lite om gustav vasa, 30-åriga kriget eller karl V? varför inte?

ohh, kaka, på en torsdag!?

GRATTIS LILLEBROR <3


the false friends.

jag har upptäckt. en kille addade mig på facebook och förklarade att han hade ett band som kallade sig för: the false friends. jag lyssnade lite och dom vart faktiskt SKITbra. jag gillar. dessutom är dom spanska med BRA engelska. jo, det är sant. fantastiskt ju.

nej nu ska jag fortsätta plugga. så förjävla tråkigt. fick iaf mycket gjort igår eftersom att gåsmiddag visade sig vara idag x). nåja, jag behövde pluggtiden. IMORRN ÄR DET RÖINGE!!!

BB.

"HAVE YOU DISCOVERED THE INTERNET?
Yes, unknown to most of us is this parallel world, filled with extraordinairy experiences.
It's called the World Weird Web.
Now, Björn Borg is reade to take you to this amazing new place.
To get there you need to power up your computer,
start this program called web browser and write BJORNBORG.COM into the text field.
To not completley blow you away, here is a sneak preview of what's to come:"


HAHA! så jävla roligt. stod på en lapp som hängde med mina trosor. det är ju jättekul! humor bb, humor!

i got soul but i'm not a soldier.

då sitter man här en sketen tisdag. det regnar, det är mensvärk, det är datorkunskap. AVLID. iofs har  vi ingen engelska/historia i eftermiddag. men det är inte så jävla bra, för då får vi ingen genomgång innan provet och jag har inte fattat ett skit. INTE ETT SKIT. förfan. om han inte skjuter upp det dör jag lite innombords. men det är okej.
i'm feeling helg snart. eller skjuter mig. är fortfarande inte klar med sv/sh, bra sat 

tävling på söndag! Rönninge, en meter, JAG & ODJURET,

jag blir trött.

jag skrev ett skitbra inlägg i tisdags, men det försvann när jag loggad ut (ganska logiskt eftersom att jag inte sparade). nu är jag trött. hade en asnice tjejkväll med becky och agnes. ni är mys ni. fast pizzan vart sne. jättesne. "SÅHÄR sne e du!!!" (harry potter parodin). imorrn ä'r det ö-dag. det tycker jag om. badade med skolan idag. det gick bra. tappade bikinin lite och jag var den enda i klassen som inte kunde dyka. men det gör inget! för jag r bra ändå och tom hjälper mig! haha!

kom för övrigt med i pexfilmen!!! heja mig. pexfest på måndag. yeaah. bakis på utvecklingssamtalet sen, fan vad bra!


cya suckers! (men det är okej!)

i like it rough. don't i?


HITTADE TISDAGSINLÄGGET!!!
publicerar det med
för att dte var bra

im going bananas.

snart bryter jag ihop över mitt jävla arbete. det kommer aldrig bli klart i tid och jag kommer garanterat inte få mvg på det. fyfan vad kass det känns. för att göra dagen ännu lite mer glädjelös har jag obotlig mensvärk, tro mig, piller är verkningslösa just nu (vi ska bada på onsdag, SCORE, inte), det är grått ute och jag känner att jag försummar min hest. heeesten. iofs slutade vi tolv idag, det var sjukt jävla nice. gick med bella och emilia på kostymmöte, jag och bella fick plats och vi ska på pexfest på måndag! paaarteeeey. behöver jag säga att dom inte hört av sig från pjäsgruppen? buhu.

after all we're only human. hurt instead of healing.

jag vill ha en pandabebis.

anotherone bites the dust.

idag har varit en bra dag. jag sov jättelänge. lagade mat med elin. såg klart "forrest gump", som för övrigt är min bästa film, ja, ni hörde rätt, den har slagit "på andra sidan häcken", red ut med johanna i höstmörkret på sinnessjuk häst och nu ska jag plugga. which sucks, men det klarar jag. har satt upp ett mål: ska ha alla svar på alla delfrågor. det ska jag väl klara även med en paus för parlamentet? imorrn är det måndag, då är det bara 5 dagar kvar till nästa helg och snart är det ju jullov!

här är jag då äntligen i mina glasögon, enjoy. bilden togs igår när elin var här för att fota mig till pexcrewet, HAHA!

we're only humans.

idag har jag varit ute och ridit en liten ponny. sen vart jag på cityzoo med hanna och papi. vi handlade MASSOR! och det var superbra. när vi kom tillbaks tränades det för lousie. inte bästa gången, men det var ändå bra. heja oss.
nu ska jag kolla tävlingar till mig och min heeest!
dom ringde för övrigt från pexet idag!!! dom sa att jag var bra men att dom inte kom ihåg hur jag såg ut, ska skicka bilder ikväll, schpenande.

auf widersehen.

im loving angels

jag pallar inte att det ska vara så jävla jobbigt. kan det inte vara... lätt?

slem i korven.

det var slem i min falukorv. jag undrar o mdet är ett tecken på att jag ska sluta äta falukorv. även om det onekligen påminde mig om saker och ting. men sånt händer. det kommer nog fortsätta ett tag. men det klarar jag. heja mig.

slutade två och kunde cykla HEM eftersom att jag redan tränat idag!!! det gick för övrigt sjukt bra, trots min abnorma tträningsvärk, den är INTE okej. men ganska nice, då känner man att man lever.

ikväll 'är pluggfritt, ska följa med muncken på hennes träning i flyinge! sjukt kul!

något annat är ju att det blåser så att man vill dö. det är verkligen helt SJUKT. det är hemskt. jag vill inte bo här längre :( nejnejnej.

puss.

failakorv.

mmm, falukorv är det bästa jag vet!

idag har varit en ganska tung dag. segt att gå upp i morse. segt i skolan. vi åkte skridskor IGEN och jag började nästan gråta när mattias försökta få mig trilla. jag är så jävla rädd för skridskor! jag hyperventilerade, underbart. matten var också ovanligt seg, inga hysteriska skrattanfall, en mattelektion utan skratt är som en katt utan hatt helt enkelt. sen vart det jockeyläder och mina ben var ungefär som spaghetti när jag satt av, fyfan. det hjälpte inte heller att jogga runt i världens djupaste ridhusbotten. nu kan jag inte stå upp.

men nu går det iallafall bara uppåt. ikväll blir relativt pluggfritt och det är ju..... GREY'S ANATOMY!!!weeeei!

oussie.

i färs & frosta ishall:
Tom gympalärare: bra sara! jättebra!
Sara, extremt agressivt: säg FAN inte att det är bra när det SUGER. jag HATAR skridskor!!!

sheepdog.

God Knows ger mig rysningar.

Då är jag äntligen klar med det fittiga svenskamöget. ÄNTLIGEN säger jag bara. Jävlig chill vecka vi haft, men man ska inte ropa hej förrns man kommit över bäcken, det är bara tisdag.
hämtade min najsiga glasögon, vågar knappt ha dom i skolan imorrn, men dom är faktiskt awesome! you hear me? AWESOME. gaah.

imorrn är det jockeyläder, suck och stön.

på den..?

fuckingfacebook.

facebook dödar mitt hjärta. jag hatarhatarhatar äckliga jävla bilder på fina människor. HATAR.

jag har fortfarande inte skrivit svenskan. sucky. fan. och nu är jag inte speciellt taggad.
MEN optikern ringde, mina glasögon är klara! imorrn imorrn imorrn.

sug.  

sibylla

nej nu är jag jävligt trött på svenskaläxan. jag har inte ens börjat. tryggt.

idag vaknade jag hos perklevs 0630, pigg som en mört såklart. tränade för louise och han var helt galet fin. älsklingshäst. sen vart det hem och fixa internet (nu kan jag ÄNTLIGEN kolla på youtube) med hjälp av min personliga datorsupport simon. thank you very much (säger jag sådär som ivar gör i mysteriet på greveholm, du vet). privatstallsmöte, städning och korvgrillning, gjorde ungefär ingenting förrns det var korvätardags.
har tryckt i mig asmycket chips med dipp. generation fetma nästa?

jag måste ta tag i svenskan. nu.

PUSS