-

jag vet att jag inte har skrivit på länge. men jag mår illa för nationella och jag är lite ledsen. ni klarar er.

we are...

idag har vart en ganska misslyckad dag. tävlingen gick åt helvete och jag grinade ungefär hela eftermiddagen. i och för sig var jag ute på världens mysigaste promenad med bella, elin och emma. vi snackade allmänt om läget just nu, våra liv och om jersey. fanvadjaglängtar<3. imorrn är det skola igen, men nu börjar man nästan se fram emot måndagarna för det är början på en vecka som tar oss närmre sommarlovet. fina tankar va? tyvärr borde jah tänka på mina tyska glosor som förhörs imorrn suuuck. det är också massa snack om nationella prov i språk, har jag missat något eller? nåja. allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm. yeah yeah yeah.

pusspåer

his morning promenade

vår gott folk!

temaveckan = en vecka i slutet av terminen när vi BARA fixar med filmen.


Moberg

sitter i datorsalen på fuckingfågel och försöker leta upp "kuriosa om Moberg" suck. det känns ganska bortkastat och jag klarar inte av tangentbordet.

folk har fortfarande inte betalat för den jävla klasströjan, jag bli så trött på alla! hur svårt ska det vara? vi har ju pratat om dom i en vecka, det är inte något nytt att man ska betala men ändå verkar folk tro att det är ok att betala på måndag. grr.

jag bryr mig inte särskilt mycket om varför ni stack dit, oavsett om det var för att festa eller för att förstöra, det känns kanske ännu meningslösare att sticka dit för att förstöra än för att faktiskt festa, eller?

puss på er, men inte på Moberg, inte heller på hans böcker.


!

kom precis på att stockholmveckan kanske sammanfaller med "vigörinteettbajs"veckan eller temaveckan. husomhaver är det ändå max 4 skolveckor kvar.

new objects on my mind

snart är det fan skolavslutning! så jävla gött det kommer bli. jag tänker såhär: nu är det vecka 16 och vi går ut fredagen den 13e (haha!) vecka 24, det är 8 veckor (om man inte räknar med den här). sen kan vi konstatera att vi har en temavecka, en vecka i barcelona med klassen, en "sista vecka vi gör inte ett bajs", dessutom är vecka 18 bara tre skoldagar så den räknas inte,´vecka 23 åker jag till stockholm på onsdagen, då är den också borta. detta innebär gott folk: temavecka+barcelonavecka+sistavecka+vecka18+vecka23=5 veckor. 8-5=3. TRE FUCKING SKOLVECKOR!!! det är helt galet. köttfyfan!

puss på er, och kom ihåg: det är inte långt kvar.


let it shine

inatt åker johanna. det är inte bra.
men snart är det "sverige pussas och kramas", det gör mig ganska glad.


don't look over your shoulder.

jaha, jag har precis blivit upplyst om att det heter "kassör". hrm, lite småpinsamt. men om ni skrattar åt mig kan jag ju upplysa er om att jag fick mvg på nationella i svenska. känns jävligt gött faktiskt, nu är betyget nästan säkert. heja lottis! imorrn är det engelskauppsatsen och jag känner mig inte direkt taggad. känner att jag kommer försova mig och skita i det. kanske ingen bra idé men jag är grymt nervös. nåja.

sadeln passar och vi ska till flädie imorrn och betala. skitskönt med tanke på hur länge jag har snackat om att köpa en ny... grattis. har tillbringat kvällen ute tillsammans med elin och emma. vi har sprungit runt och delat ut "västerdagen" lappar. mindre intressant. vi räknade dom som samhällsinformation och  slängde glatt ner i brevlådor där det stod "ingen reklam, tack!". bra jobbat bruuuds.

nej, nu räcker det. puss på er

men du janne...

igår var det alltså fortfarande dressyrtävlingar (fään vad det är lååååångsamt!) och jan "janne" brink red omkring på maestro. även om det var mycket bättre än vad jag någonsin kommer kunna prestera var dom flesta måttligt imponerade. lite kul att se honom på lcr iallafall, och inte i globen. tänkte fråga honom om han inte ville rida donja lite nu när han ändå hade vägarna förbi men det blev inte tillfälle (eller tänkte jag inte det...).

idag har varit ganska chill. började dagen med att läsa ett gulligt inlägg i postis skrivet av en sjua till vår allas so lärare sven som ska få sparken fast alla älskar honom blabla. jag tycker det är skittrist men han har ju garanterat ett nytt jobb och eftersom att vi går ut nu berör det inte mig på samma sätt. men visst, det är grymt dåligt av skolan. sparka morran förfan. matten var seg som alltid och jag och cornelia klarade inte riktigt av monsterekvationerna, men jag klarar mig nog i livet ändå. det var dessutom TOMATSOPPA till lunch. mums!!! på svenska satt vi och lyssnade på mats som tipsade oss om bra internetsidor om författare. jag har ju upplevt roligare men mats är så söt att man inte kan låta bli att le. haha. alla åttor är för övrigt borta, dom praoar, jävla lyxlirare. så nu är det bara vi, sjuorna och korridorerna... dun dun duuun! nej, inte så dramatiskt kanske. men tomt.
hursaomhaver, slipper vi läxor ikväll, det lär inte bli någon favorit i repris imorrn för vi har tyska första lektionen och elnertz kommer garanterat strö uppgifter över oss. skjut dig. seriöst. 

red i sadeln idag. den är skön. ska hoppa i den imorrn och då får vi se om vi ska ha den. goodie.

puss på er. 

it's all about the wordplay

såg att emma tipsade alla om wordplay, den är väldigt bra, hade glömt bort den och blev grymt sugen på att lyssna på den nu. passade fint såhär på kvällskvisten.
idag har varit en ganska späckad dag trots att jag vaknade vid elva (eller kanske just därför?). jag började dagen med snabbmakaroner, mums! sedan bar det av till flädie med johannamunck och pappa, vi hämtade hem en stübben för 5000, bertil får kolla den men det ser ut som att vi köper. ett riktigt fynd alltså. vår favoritkassörska (vad heter det om det är en manlig?) och jag passade på att skämma ut johanna lite så att jag verkade smartare, men han var ganska off. attans. sexig iallafall. hahah! när vi kom till stallet red vi ut tillsammans med linn, det var riktigt mysigt även om jag red i mjukisbralls och gympaskor, det är ju VÅR gott folk! fram till sju var det dressyrtävlingarna som gällde och det var riktigt roligt faktiskt. imorrn ska jag definitivt titta, då ska brink rida för fasen! efter en snabb dusch och middag bar det av till elin för att kolla saw 4, som var köttig men helt okej.

jag har kommit lite till insikt och beslutat att det är okej att inte parta på helgerna. jag orkar helt enkelt inte. det är så grymt stressigt i veckorna att det inte är aktuellt att röja. jag måste vila. och sova. och blogga såklart. fika och kolla på film räker fint för mig, faktiskt. å andra sidan tackar jag väl inte nej om det dyker upp nåt, men jag drar inte iväg "bara för att", till sära-på-benen-sara tillexempel.

puss på er.
image46

'cus you need one

haha, vem är "paha" som kommenterade igår? muy imponerande ;) hahaha.

nej sate vad gött det är med fredag, det har vi förtjänat kära skolkamrater. emma och elin gick precis hem för dom ska sälja korv imorrn, och snora ner dom. usch. nåja, vi hade grymt mys med risgrynsgröt (okej, bara jag åt gröt) och "one hour photo", inte lite spännande! i helgen gäller inget speciellt. eller jo, lite kanske, ska köpa ny sadel imorrn, rida ut och förhoppningsvis umgås med johanna. hon är söt hon. gullegris.

kände att det var dags för en bild, enjoy och puss på er, snyggingar.

image45 
hello sexy. vem gör en kupp och tar honom?

your help just hurts

idag har det varit riktigt mycket vår i luften, lite kall blåst men vafan, man får vara tacksam för det man får. tyvärr blev det en jävla bastu i ridhuset och ryttare som hästar svettades som grisar. usch. men det var grymt roligt iallafall, heja piia, hoppas hon kommer fler gånger! och att jag får vara med för den delen!

nu är jag grymt jävla opepp på att lära mig massa tyskaglosor. sug maria elnertz. jag önskar att jag hade valt spanska.

puss på er som inte är tyskalärare...


entschuldigangen deinen spät komme

carro: det gick BRA på tävlingen, nolla i båda klasserna, snart är det LB som gäller!

idag har det varit jävligt lugnt faktiskt. försov mig lite i morse men calle har ju överseende med det mesta. förmiddagen är egentligen hemsk (teknik, matte, no) men det går alltid förvånansvärt fort! sen var det ju tema på eftermiddagen och det var klockrent som vanligt, herregud vad rolig den kommer bli!

bilder kommer så fort någon har skickat.

nu är det scones som gäller. puss


smirky

nu har jag en del att säga, det har ju trots allt gått helt stördie lång tid sen jag skrev. men ni vet hur det är, trillar man ur rutinerna är det grymt svårt att komma tillbaks.
under denna tid har jag hunnit med två nationella, båda i engelska, över förväntan faktiskt. känns gött i magen :)
även ett biologiprov idag som jag tror gick bra, mycket tack vare johannas hjälp och mitt egna hängivna pluggande. ska vara med för piia pantsu på torsdag, sate vad kul det ska bli! donja för övrigt superduktig idag, heja ponnyhästen.
haha, lite komiskt idag var att de på mixmegapolradiocityvärldenslängstanamnpåenradiostation sa: och nu kommer en ny låt, jason mraz.- i'm yours. eh? jag och elin har många gånger skämtsamt kallat den låten för vår uppväxts soundtrack, och vi är inte så nya (hur gärna vi än vill). dessutom spelades den som etta på mtvs top20 mest spelade, TRAMS säger jag bara, det var det dummaste jag har hört. dessutom var denhär versionen för uppoppad, tycker betydligt mer om den jag har på min ipod. nåja. det har hänt värre saker i mitt liv.
smirky är nog det bästa uttrycket jag själv uppfunnit, kan användas i alla lägen. shit vad bra.

nu är det slut

puss gullungar

you're the perfect thing to say

jag ber så hemskt mycket om ursäkt, men i och med att blogg.se var nere hela helgen har jag trillat ur rutinerna. det är inte lätt här i livet... nåja. imorron ska jag tävla, sydslätten, ska bli riktigt skoj faktiskt. det innebär att jag dissar gunnesbofest ikväll (någon som kallas sära-på-benen-sara ska dit, känns inte som mitt sorts folk...) och går och fikar med min favorit dulkie. jag har egentligen inte råd så jag får väl titta på när hon äter. dessutom har jag och johanna munck dragit på oss något omöjligt. vi ska vara hälsosamma i en HEL MÅNAD. mission impossible någon? min kropp närmar sig chocktillstånd efter en dag utan socker.

nu ska jag kolla startlistorna till imorrn.

puss på er<3

äntligen!

äntligen har dom fått fix på blogg.se, starkt jobbat på EN HEL JÄVLA HELG. dessutom loggades jag precis ut så dom har ju inte åstadkommit så mycket. det har hursomhaver inte hänt mycket i helgen, firade min födelsedag med johanna och hanna, det innebar tårta, donken och chips, mums!

ikväll chillar jag, emma och samtliga wankers på gården, ganska skönt, christiano ronaldo på tv ju, mums där också! måste verkligen börja plugga biologi... på tal om skolan har jag klarat av muntliga nationella i matte, gick bra faktiskt även om john och eva satt och stirrade på en som om man var bakom.

nej, nu ska jag kolla runt på alla andra som firar blogg.se's kompetens med ett inlägg.

puss på er!