särcp

fan vad arg jag blir på optikern! dom kommer inte vara klara förrns mitten av nästa vecka. anus. så nu fick jag gå runt hela dagen i mina gamla fula äckliga glasögon och känna mig ful och äcklig. det var inte ett dugg roligt.

har slitit på louises nya gård. tufft, men nu ligger man iaf på plussidan.

kram.

men alltså, ska jag tänka mig som en skinkförpackning?

snart alldeles snart bär det av mot metropolen "lund city" för införskaffandet av mina splajsans nya brillor! jag har väntat och väntat och nu är dagen äntligen inne. hurrarhurra. jag lovar att lägga upp en bild sen. för dom är så jäkla awesome!
nu gäller det bara att jag kommer iväg inom en viss tidsperiod, annars kanske dom har lunchstängt.
på tal om glasögon, så samtalade jag och min mamma om laserögonoperation. det verkar ju jätteobehagligt men om man får göra det när man är 16 (mammas kompis kollar upp) så ska jag nog våga. det är visserligen svindyrt, men det är kanske just därför jag bör passa på sålänge mami betalar? det värsta som kan hända är ju att jag blir blind eller att dom lasrar min hjärna, men det är kanske ingen förlust.

ikväll blir det myskväll med johanna, förhoppningsvis hanna om hon svarar på vårt sms, och troligtvis inte perklev. även om vi vill. jag känner tårta. fast jag har inga pengar. men det brukar ju lösa sig. har 165 spänn på kontot iaf! 

jag har upptäckt att jag kan finna en viss njutning i att nysa, det är ganska sjysst. men det är ju helt normalt, bra av mig.
och mitt lypsyl är sönder, det är ju fan...
your song - moulin rouge på repeat.

auf wiedersehen.

venice.

då vart man hemma efter en liten "spontanresa" till venedig (oh yeeees, låter snobbigt. man behöver ju inte nämna att våra stackars väggar är alldeles bubbliga av fuktskador och att mamma skadeglatt pekar och skrattar när hon ser fuktskador i kyrkor/på museum osv. men vi ska faktiskt renovera snart!). det avr faktiskt mycket mysigare än förväntat. har nog saknat det lite trots allt! så nu har man ätit gott, blivit blöt om fötterna (ja, det är äldigt högt vatten där nu, ända upp på trottoarerna) och andats fukt fukt och mer fukt! det är ju underbart.
har shoppat lite och köpt en vespaväska, en parfym (lancôme, miracle forever) och strumpbyxor!

kom hem runt två och var på stallet vid halv fem, har faktiskt saknat odjuret. han verkade ganska likgiltig, men fan, sen när var han ett tacksamt djur liksom? det gick hursomhaver bra att rida, heja mig.
men det är så svinigt jävla kallt. det är fruktansvärt. olidligt. förjävligt helt enkelt. inte okej!!!

jag har tänkt lite, och läst en bok om en kvinna som blev helt besatt av att få en dotter. måste man älska sina barn lika mycket? det gör man kanske. eller? det återstår väl att se.

jag har bestämt mig för att inte vältra mig i självömkan. jag måste fan ta tag i mig själv. men det vet vi ju att jag inte kommer göra!

tack idis för att du finns nu<3

förlåt.

jag önskar att det fanns något jag kunde göra
att något jag sa dög och hjälpte
jag önskar att jag räckte till
att jag var den du vill att jag ska vara
jag önskar att jag var lite lite bättre
lite lite äldre lite lite finare
men jag vet inte hur
jag har ingen aning om hur man blir perfekt.
jag har ingen aning om hur du ska kunna ta tillbaks mig.
ibland är det kanske inte ment to be.

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

finns för mig.


this is the life

snart är det iallafall göteborg. för idga är det onsdag, det betyder att det är torsdag imorrn och torsdag är ju i princip fredag. bra resonemang av mig.
i söndags vart jag på nova och köpte porriga stövlar, porriga benvärmare och porriga trosor.

klämmarn var och klämde på herr hest idag och sa att han mådde bra. det är ju fantastiskt bra. dock var hovslagaren här idag och meddelade att vi borde ha extra tjocka skor eftersom att han schleter ner vanliga på TRE veckor. rumphäst! det blir dyrare och det är ju UNDERBART. inte. alls.

jag nåste läsa klart svenskaboken. weei

vänner på tv, älska, kärlek.
moulin rouge-your song

hot and cold

jag skäms lite, men jag lyssnar på en katie perry låt. men vafan, alla har vi våra laster...

jaha, det har kommit önskemål om bättre uppdatering och jag ber innerligt om ursäkt för bristen på dessa. men jag är ju så jävla upptagen. inte. jag är lat helt enkelt.

idag har jag vart på flädie (vårt allas flädie) och köpt en väst till mig själv. den är superfin. me gusta señor. sisi. sen tränade jag dels på chessnut (jag kan verkligen inte sitta, fyfan vad dålig jag är) och dels på odjuret II. det gick helt stört bra och jag var jättejättejättenöjd. för en gångs skull. heja mig.

snart bär det av till gbg. jävligt snart faktiskt. panik. glädje. jag vet inte. blandade känslor. sprutgrädde... haha!

kärlek

snigel

jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen. har spillt glass över hela jävla laptopen så det är inte så kul att skriva på den, klistrigt!

finanskrisen

fan. jag ska redovisa på fredag och jag har precis börjat. jag fattar nästan ingenting. tacksam för hjälp allihopa!

KU-dag, me gusta!

idag är det alltså "KU-dag" på polhem, eller "ledig dag" som jag föredrar att kalla det. grymt najs, dock väldigt dåligt av mig att boka in sjukgymnasten 09.00 samt ta med fel nyckel till stann igår vilket betydde att jag inte hade någon cykel och att jag fick ta bussen i morse. jag tycker väldigt illa om lunds nation, min käre vän hanna bor precis brevid och under natten som jag sov hos henne snodde nån jävel min cykel! fyfaaan vad arg jag blev! den var helt nu förfasiken! nåja, vi har iallfall en extra cykel (även om man likabra kan vara utan, så skruttig den är) så jag tar mig fram på den. hoppas vi kan få något av försäkringen, men det är inte så troligt. denna stöld orsakade en missad fika samt att jag kom sent till träningen, det var inte så¨populärt. hursomhaver ska jag göra ett praktiskt prov om "Word" imorgon, det känns lite knepigt. har verkligen ingen aning om hur det kommer vara utformat, men vafan, man kan ju word!

nu ska jag öva på kortkommandon (HAHA) och lära mig räkna. Ha det! 

nervous guy

Nu bär det av gott folk<3


black and gold

fyfasen vad fort tiden går! nu är det redan fredag och sen kommer en välförtjänt långhelg. hur mycker älskar vi KU-dagar? såhäääär mycket! visserligen kommer dagen ägnas åt plugg, men det ska vi nog klara av. den jävla samhällsredovisningen är på fredag och jag har ungefär PANIK. jag har ingen aning om vad jag ska prata om. någon annan som tycker att "vad som helst" är der svåraste jävla icke ämnet man kan få? usch.

i morse vart det hoppträning och fyfaan vad bra det gick! duktig duktig häst. älskar för övrigt att träna på morgonen, man hinner med så stört mycket mer då! heja mig själv.

Annika kommer förresten hit i helgen, det är ju helt fantastiskt roligt! vi har på ett väldigt fint sätt funnit varandra nu när carro åkt. fan vad vi är bra :)
PUSS

man ser ljuset i tunneln så att säga.

S-P-A-N-K-S

you're just tired and it shows

idag har varit en bra dag. tror jag. jag försov mig bara lite (höll iofs på att börja gråta när allt i min gympapåse trillade ut på vägen till skolan). hämtade ut min miniräknare. försökte vara grym på gympan. tomatsoppa till lunch. bus på dressyrbanan. INGA LÄXOR. dock massa prov nästa vecka. nåja.

shmoooooff!