kapstaden.

Sitter for tillfallet pa ett internetcafe i Kapstaden. Tre bien. Igar vart vi pa Robben Island och i en av de manga Kakstaderna, valdigt berorande och det var pa det hela en ganska jobbig dag, men sa val intressant! Har (som ni forstatt) inte tillgang till internet pa vart boende sa far helt enkelt se om det bli nagra fler inlagg tills jag kommer hem nasta mandag. Saknar alla hemma i vanlig ordning och tycker att det suger att man inte kan prata med nagon utan att fa hal i planboken. suckymucky.

Borjade for ovrigt skratt hogt at Elins kommentarer, ehehehe!

afrikanska kramar.

Kapama.

Idag var alltsa sista heldagen har pa Kapama reservatet. Imorrn hinner vi med en tur pa morgonen och sen ska vi flyga till Johannesburg och darefter vidare till Kapstaden. Dar ska vi tydligen bo pa ett mycket less fancy stalle, far se hur det blir med internet och dylikt dar (hoppas mest pa rinnande vatten... haha).

Snart ses vi mina vanner!

Jag orkar inte med att folk sa langt bort langar diss, way to nar jag har semester... Forfan.

safari.

Jag kan knappt med ord beskriva hur fantastiskt detta stalle ar! Iallafall inte i skrift sa jag besparar er allt tills jag ar hemma! Men nu vet ni att jag lever och att jag inte kan komma at facebook...

puss!

lyx.

Har kommit fram nu efter 24 timmars resande (det var for ovrigt en javla pars), det var vart det! Sa grymt fint, vacker natur, underbara manniskor och INTERNET. Schotjuschotju!!! Saknar dock alla hemma, hesten med. Men sant far man ta! Nu stirrar folk argt pa mig, har ockuperat datorn ett bra tag... Uppdaterar er sa snart jag kan, savida jag inte blir uppaten!

Har for ovrigt sett fler djur idag an pa nagot zoo, eller ja, nastan iaf!

pusskomihagattjaginteglommerer.

sydafrika.

Alltså. Om några timmar åker jag ifrån kylan för att vara på resande fot i ett dygt. Allt detta besvär (haha) för att få schteka i 25 grader, mata lejon (förhoppningsvis inte med mig själv), få AIDS (nej, jag tänker inte knulla runt, men risken är förjävla stor att jag blir våldtagen) och leva loppan i drygt 2 veckor! Kommer bli riktigt jäkla nice och jag ser fram emot det! Innan dess måste jag dock packa och ta en dusch. Två mycket långtråkiga sysslor och jag ser inte fram emot det.
   Idag har varit lite speciellt. Började dagen med matte och tyska. Som tur var unnade jag mig en sovmorgon, kom 25 minuter för sent, var å andra sidan riktigt snygg! Haha. Tyskan var lite jobbig för mitt stackars tävlingssinne likaså historian. Där emellan han jag förvisso med en rejäl portion gröt med saftsås, mums! Efter detta spektakel bar det av till arenan där en väldigt liten del av Polhem satt av sin tid, samtidigt som de njöt (läs "led") av de ljuva sångröster och dansfärdigheter som organisatörerna kunde erbjuda. Fantastiskt. Eller inte.
   Drog till stallet, träffade mensmåns som ville skritta ut. Vi hade förvånansvärt roligt och Monstret skötte sig exemplariskt. Stressade sedan hem och spenderade lite kvalitetstid med elinpelin som var riktigt sliten efter att ha dygnat, smart! Fick skjuts till Emil (<3) vars familj bjöd på riktigt god lasagne, mums! Och choklad, vilket var riktigt sjysst.Jag och Emil drog sedam över gårdsplanen för att kolla på Stockholm Live, vilket var riktigt trevlig. Kommer sakna honom...

Nej ni, jag kanske ska ta tag i mig? Eller inte.

cya suckers, ha en grym jul och kom ihåg att jag saknar er.

ute ur svängen.

Alltså, jag har ju inte förstått att folk använder bdb fortfarande...

god knows i ain't happy.

Jag kanske börjar gråta. Tröttare än på länge, läxor, julmat och en tyst mobil. Jag vet att det inte är befogat att gnälla, men fan, var ska jag annars gnälla? Här är det iaf valfritt att läsa.

Inget spectacular spectacular i skolan idag precis. Betygssnack på tyskan, heja mig mvg! Känns riktigt bra. Idrottprovet gick nog sådär. Kändes inge vidare, boxningen efteråt gick desto bättre. Så mycket bättre än skridskor och sånt trams!
   Nu kollar jag på vänner, lyssnar på mando och pluggar inte. För det trivs jag bäst med. Imorrn kommer bli stressigt och jävligt. Dessutom är det inlämning med svenskan. Jävla fanskap. Jag blir vansinnig.

Jag blev precis gladare!

kärlek tror jag att det kallas.

the escapologist.

Jag lyssnar på "The Escapologist" och "it's almost orgasmic", som saladfingers skulle uttryckt det!
   Idag var jag den enda i skåne (förutom Josse) som inte vaknade av århundradets händelse: en jordbävning. Alltså, en JORDBÄVNING i facking SKÅNE!!!! Det är helt sickonicko och jag sover bort detta. Det är förkastligt!
   Skolan var dryg som vanligt även om matten var jävligt kul. Har inte garvat så på länge! Dessutom kollade jag och Dennis på "färsk frukt" på datorkunskapen, det var verkligen... Fruktansvärt roligt! I eftermiddags drog jag och Dulkie till gården för att säga hej, riktigt kul där med. Kort sagt: mycket roligt idag!
   Tränade nyss och är alldeles svettig och gosig. Ont i axeln som aldrig förr. Imorrn kommer blir stressigt. Juste, prov också! HAr jag pluggat? Nej.

Din Gata imorse:
"Jag står här och trycker upp specialtröjor: Survivor of Quake -08" -
har ni hört något roligare?

puss.

take care...

Sitter och kollar på vänner. Jag pluggar inte, men det gör ju inget. Det är bara min framtid... Idag har jag inte gjort alls mycket. Ingen samhäll, vilket bara innebar idrottsplugg. Sen gick jag och blev fotad till pexet. Förjävla pinsamt. Men det gör inget... Jag är ju konstig som jag är! Sen gick jag och lämnade en lussebulle till Alfons och en till Björn. Det var ju snällt av mig speciellt med tanke på att Alfons sket i att ta med kanelbullen han lovat... Nämen, sjysst, helt okej! En fika och en pizza senare sitter jag här och kräks nästan. Snart ska jag till stallet och inte plugga.

juste!

crossing.

Haft myskväll med Bella och Elin. Så jävla härligt bruds. Misslyckade lussebullar, varm choklad och te. Kan det går fel? Nej.
   Denna veckan känns som att det kommer blir jobbigt. Hjärnan har tagit lov medan skolan fortfarande kör på. Prov onsdag och två inlämningar på torsdag. Men vafan, det är bara att härda. Ingen mening i att gnälla... Imorrn är det pexfotografering, haha, lite konfunderad angående klädval. Man måste ju se snygg ut, eller hur? Kanske får en puss av Alfons iallafall, då blir jag glad. Gick shietbra på träningen idag, skönt. Men schwettig hest. Stackarn, men han kan gott också härda fram till lovet.
   Börjat inse hur snart jag åker. Lite kluven. Klart det ska bli sjukt roligt och jätteintressant. Jäkligt pepp faktiskt, kommer bli ett minne för livet. Ja jäklar... Men å andra sidan känns det sjukt olägligt på något sätt. Det går grymt bra med hästen, är dessutom sjukt stressad. Vill verkligen kunna starta lundahoppen, men kommer det gå? Vill ha träningstiden, men det är förmodligen bara en förlust om han inte får sin vila. Vill inte åka ifrån mina kära vänner, låter som att nyår kommer bli fett här hemma. Dock kommer det alltid fler fester och jag menar, dom klarar sig ju utan mig två veckor. Så pass självgod är jag inte att jag tror att världen faller samman om jag inte är hemma. Sen vill jag ju inte åka från Emil när det fortfarande är så nytt. Känns lite för skört för att lämna åt sitt öde i två hela veckor. Tänk om det är borta när jag kommer hem? Fast... Då vet jag ju att det inte var menat helt enkelt. Jag kanske ska sluta vara så jävla paranoid och bara... Låta det ske? Diskuterade faktiskt nyligen med Peklev att vi som är kontrollfreaks och planerar allt sällan får som vi vill. För oss går det alltid åt helvete med planen, med dom som säger "äh det löser sig", dom går det minsann bra för. För tusan! Det är inte okej...

Bella 16 år (inte idag dock, men ändå!)
Bellabus. Jag inser varje gång vi träffas hur mycket jag tycker om dig och hur mycket jag saknar våra dagliga skrattattacker i Fittfågels matsal. Men trots det, är jag jävligt glad för att vi hållt kontakten. Antar att det är för mycket begärt att ses som innan. Det funkar inte med alla träningar, skolan, andra kompisar och annat som också måste prioriteras. När du sa att min fest var för exakt ett år sen blev jag alldeles tårögd (på insidan iallafall). Det känns som en hel evighet sedan. Helt sinnessjukt att vi ändå minns det som det var igår. Att kolla på gamla bdb-bilder var ju dödsstöten. Walk down memory lane. "Morfar för jääävelen...". Nej nu blir det en massa återberättande. Vill egentligen bara säga som det är: Jag älskar dig Bella, verkligen, av hela mitt hjärta. Du är en del av mig och bättre vän kan man inte ha. Tänker inte förlora dig i stora röran på Polhem, aldrig, var jag än är spanar jag efter dig och blir lika glad varje gång jag kan skrika: BELLAAAA! Sådär pinsamt högt i femman. Du är min föralltid Bellabus. Och vi ska inte ens börja prata om Jersey...

ses med er!

australia.

Såg nyss att jag fått en kommentar från Carro. Som jag saknar den tjejen, kom hem! Eller, nej gör inte det, lev loppan men du ska veta att jag saknar dig! Suck, tiden går inte fort när man har tråkigt...
   Är hemma hos Elinpelin. Hon läste sitt tal för mig och jag började gråta, det är så fint. Vår vänskap är verkligen ovärdelig. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig, 15 år. Det är helt sinnessjukt, och förhoppningsvis more to come. Du har så rätt när du säger att vi aldrig kommer förlora kontakten, det får inte hända helt enkelt. Jag minns också när vi åkte gammalt tåg ute på landet och fångade löv. Jag var så lycklig då och jag är lycklig nu, alltid när jag är med dig. För du är min bästa vän. I ur och skur. Det finns inget jag vet som du inte vet och du är mer som en del av mig än en annan människa. Jag säger alltid att man aldrig ska göra sig beroende av någon annan. Men jag lever inte upp till det för du är min hälft och jag klarar mig inte utan dig helt enkelt. Vad som helst, men inte utan dig. Elin Kurki, 15 år and more to come.
  
Nu ska vi snart fira Bellabus födelsedag med döbakta lussebullar. Vi är ju fantastiska!

Alfons, Snigulus och Greveholm - vad kan gå fel?

puss, kyss, hångel och allt det där!

aj.

Jag har verkligen svinont i axeln numera. Känner mig lite handlingsförlamad på något sätt, tar liksom aldrig tag i det... Idag har varit en kort skoldag. Tränade i vanlig ordning 0730, det gick bra! Heja hesten. Efter en dispyt med cykeln kom jag till skolan för en engelsklektion plus en datorkunskapslektion. Kom på att jag ska skriva min powerpoint presentation om vår allas favorit julkalender! Var inte det jättebra? Är själv väldigt nöjd.
   Sen var det ju ett faktum att jag fick gå hem så jag traskade till infoteket för att pussa på Alfons som var jätteoförskämd och upptagen med betapet. Snällt. Cyklade därför till stallet och fixade allt till Monstret. Tillbaks till skolan och satte mig för att jobba på mitt kära engelskinlämning. Det var ju underbat. Satt i ett svinkallt infotek i 2 timmar för att skriva 1/4 sida. Bra jobbat!
   Träffade Alfons igen och han bästa vänner och kamrater bara för att frysa 30 minuter till i väntan på hans buss. Ännu en vända till stallet för att skritta ut med Trolle, Räkis och Pärklev. Trevligt, kallt och ganska behagligt bortsett från Trolles exeptionella skakande på huvudet. Lite nervöst där ett tag!
   Nu har jag skrivit på engelska i två timmar och vill egentligen gå och lägga mig, men juste jag ska ju plugga tyska nu!

GRATTIS BELLABUS.

seja!

clearly.

Jaha, idag är det alltså onsdag. Det har varit en hård dag. Eller ja, hård på ett ganska banalt sätt, men dock!
   Började med att försova mig (så ovanligt) men i vanlig ordning hann jag iallafall nästan i tid till matten. Väl där blev jag bara irriterad för att jag inte kunde lösa mvg-uppgifterna! Dock jävligt nöjd med matteprovet! Heja mig.
   På samhällen kom SYO-konsulenten. Hon gjorde mig grymt nervös med allt behörighetssnack. Suck, jag kommer kanske inte kunna blir jurist? Idrotten var helt okej, sen vart det tyska. Det gick faktiskt förvånansvärt snabbt alltihop.
   Panikcykling till stallet där Monstret och Trolle väntade. Kul som alltid. Jävla hackamore... Ska plugga nu, jag är så jävla körd med min engelska, fan också! Snart är det iallafall Greys, jag älskar Greys. Och glass...  
   I helgen blir det mys med Alfons (pussunge) och i viss mån hans vänner. Inte så mycket mys med dom kanske, mer umgås. Greveholm på lördag också, score! Söndag blir det firande av Bellis födelsedag! Jaaa!

Grattis i förskott Bellabuuus!

i ditt ansikte.

å en å två...

Nu börjar jag läsa mina tyskglosor. Bra jobbat! Är engelskan klar? Nej. Men det är det värt för jag har haft en helkväll  med Alfons. Då blir man glad i själen.

puss.

ochrasy.

"Höstens absoluta måste i garderoben är ett par läckra overknee-strumpor "

tack då vet jag!

chester!

Hej mina kära vänner!
   Idag har varit en alldeles vanlig måndag! Tråkig i alla sin ordning. Började med att försova mig lite, men det ordnade sig, jag var ju hos "sjukgymnasten" innan svenskan... Till vår allas glädje låg datorerna nere hela lektionen så vi fick "skriva för hand", ni kan ju föreställa er hur myket vi gjorde då! Hurra! Sen vart det lunch med vidrig pannbiff, det såg verkligen motbjudande ut. Efter det samhäll med en upphetsad diskussion angående v+s+mp=sant. DET ÄR INTE OKEJ. Jag blev helt vansinnig. Jag hatar Salin och Ohly. Och det jävla mp. Fan! Sen var det ju helt underbart för att vi inte hade någon historia, därav en lång fika på eh med några klassbruds och tillsist en puss på Emil!
   Nu sitter jag och har precis gjort klar min spec idr. Ska nog skriva lite på engelskan också, haha! Veckan är intecknad med mer fika (jag har inte råd!), plugg, partey och myskväll! Jag blir alldeles lycklig.

Snart bär det av mot Sydafrika!

"Graman Fungerar på samma sätt som Thideman, men ryttaren håller i gramanen i stället för att knäppa fast den. För att få hästens huvud sänkt. Skall bara användas av erfarna ryttare för att få hästen att gå i rätt form. Viktigt är att gramanen enbart är ett hjälpmedel och skall inte användas för att tvinga hästen i rätt form." -HAHA!

hejsanhoppsan.

do you know anything about the mysterious ticking noise?

Jaha, vi kan då konstatera att uppdateringen här i bloggen återigen övergått till "ytterst tveksam". Nåja, man kan inte ligga på topp jämt, som jag inte brukar säga.
   Jaha, sedan sist har det som vanligt varit otroligt händelserikt. Ja herregud... Har skrivit matteprov, dött lite på det men jag är hur som helst så grymt tacksam för att jag inte läser natur och drar matte A på ett helt läsår. Tack, tack, tack!
   I söndags vart det nazistdemonstration här i det annars så lugna Lund. Väldigt spännande, jag, Bellis och Ealin var där och skrek motramsor, dock inte på spanska. Det ansåg vi vara överkurs. Nästa år ska vi ha bättre skor och cykelhjälm, då jävlar!
   Den här veckan har också inneburit helt oproportioneligt mycket fika. Det är fan inte okej för min plånbok, den är oroväckande tunn, men stor. ("När man rör sig med mycket pengar så..."). Har iallafall fikat med gott sällskap: Alfons Åberg. Och det gör mig glad. Riktigt glad. Pexfilmen har kommit igång, visserligen inte några av mina scener, men det händer något iallafall och det känns sjukt kul!
   I förrgår tränade jag och idag är det förhoppningsvis dags igen, han är så fin min hest. Nästa säsong ska bli bra. Heja mig!

Nu blev ju allt väldigt osammanhängande och jobbigt känner jag själv. Men det kan ju mina två enda läsare leva med... Det hetaste just nu är ju det faktum att jag och några bruds ska till venedig och röja loss. Fyfan vad kul det kommer bli!

Beach 09!