jaha

nu har vi alltså varit på kliniken med donja, vi vet inte vad knölen är men jag får rida! hon verkar komma ihåg det mesta, känns tryggt. Kurtan utvecklas snabbt och säkert, han är duktig.

snart är det valborg, känns ju, hrm, spännande. helsing kommer kanske, funderar på hur jag ska presentera idén för mina föräldrar, det känns bara livsfarligt.

jag skäms för att säga det: det finns faktiskt inte så mycket mer att skriva. inte något jag vill skriva här iallafall, fan vad deprimerande.

Dream On, Where it comes and where it goes

Nu blir det fan inte värre

image16(helt fantastiskt dålig bild, som det mesta)

Dressing Up For Stormy Weather

I can't see the difference

funderade på att skriva ett helt inlägg på engelska, men det var kanske lite för avancerat, nu n'r jag verkligen tänkte efter. gaah, vi ska skriva en krönika på svenskan, det tråkiga är att det skulle vara hur kul som helst i ett annat sammanhang, men när det är i skolan känns det automatiskt väldigt segt. vi slapp iallafall ifrån "praoiakttagelser". vi skulle sitta och skriva ner "ideer huller som buller" nej lotten, det heter inte huller SOM buller, men lotten har också betoningsfel, så vi kan inte klandra henne, hon är en språkligt handikappad svenskalärare helt enkelt. har funderat iallafall (även om jag mest satt och iriiterade mig på "huller som buller"), grejen är att jag vill säga så mnycket, för jag är en väldigt irriterad människa. Jag klarar inte av folk som pratar utan att tänka (INCEST KÄRRINGEN!!!), anarkister, megafjortisar, cynism, konstiga prioriteringar, nykterister. tja, jag tycker inte om så mycket här i världen. grejen är att jag orkar inte vara så förstående. visst, alla ska få tycka vad dom vill, bla bla bla... men jag tycker ändå att jag tycker bäst, är inte det ganska naturligt? om alla kände efter, man skiter i vad andra tycker, man själv har ju rätt. eller hur? man kan vara öppen för förslag men jag



förstår ni att jag skrev det där typ, igår! vad är detta ett tecken på? att jag inte kan fullborda saker? att jag är förvirrad? att jag inte är en så hängiven bloggare som jag påstår? hm. nu har jag helt tappat spåret så det är inte lönt att jag fortsätter... fan, jag hatar skolan. lite. men idag slutade vi ett, det var lagom. smask.
hur kommer det sig att man alltid stöter ihop med folk man inte vill träffa? gaah. det driver mig till vansinne.
jag älskar SO, jag är grym.
nej nu ger jag upp.

Snor

Like There Was Nothing Else

får man göra en lista på sånthär?

jobbiga saker som händer just nu:

-elin är på landet
-dissad
-inget händer ikväll
-donja vilar
-klockan är halv ett
-jag är ganska trött
-jag är hungrig, får man äta såhär sent eller skriker det fetma?
-dödödödödö.

We Can Do A One Night Stand

snormsn!

image15
deprimerande nog är detta en av mina bra bilder.

'Cus It's Had For Me

rasmus

japp, så heter den lilla, underbara parson jack russeln som jag och anki hämtade idag. han är så jävla söt!!! är redan kär i honom :) han är väl det enda som har hänt idag egentligen. försov mig, men vi hann ändå, sen har man mest suttit i bilen med honom i knät, finast i hela världen!
inte så mycket att säga om kingungan igår, vi pratade bara allmänt, om tiden.

image14
little creacher.

You Wish You Were It

litegrann


you make me feel so good, nej, inte. jag vill dö, lite. var på stallet på morgonen, kom hem, hämtade markus på fritids och köpte godis. kom hem, "städade", städade på riktigt sen. det blev faktiskt rent, ett mirakel i mitt rum som är (var! vaaaar!!!) helt obeskrivligt snuskigt. mamma kom hem idag <3, hon har varit i tjeckien och hälsat på mormor, i love you mormor. min farfar har varit här med en STOR present (=1000 spänn, tacktack) kan ju upplysa er om att det är kombinerad julklapp och födelsedagspresent. ska eventuellt ut och gunga med elin senare. då blir det skojigare att blogga sen :) yay. känner att allt är lite struligt just nu. men vafan, det hör väl till den "underbara", hrmhrm, tonårstiden. haha, hahahahahaha! årets skämt.
hämta ankis hund imorrn, jaa!

men, kräks?

det gör inget om du ringer, hon'

image13

såhär såg jag ut när jag skulle lämna huset

halsduk, indiska
jacka, jc
jeans, jc (?)
skor, lacoste från affären vars namn inte vill infinna sig
iPoden
hade även udda vantar

snigelsegt
The Way I Do About You Now

kinagungan

jag, elin och emma har varit på nova idag. maha, shopping, dregel. inhandlat: hängslen (hundtandsmönstrade), bh, diadem och en halsduk. mycket behagligt. stack till gåden för att vara med i den alltid så seriösa tävlingen. haha, det gick ju bra. stack hem lite, ut igen med elin. dagens höjdpunkt: kinagungan denna underbara skapelse. vi låg där, jag och elin, och gungade och bara filosoferade. så jävla mysigt! mm, vi samtalade också om incest. ursäkta mig, men det är ju bara sjukt! kollade på "the voice" i morse och såg en kvinna som heter Susanna Edwards, hennes miniserie "bror och syster" hade premiär på ettan typ, igår, eller idag. sånt rinktigt pucko!!! människor som hon gör mig arg, hon hade ingen personlighet och hon uttalade sig om fel saker. hon tyckte att incest var okej, så länge den ena steriliserade sig, tyvärr hade Susanna inte fattat att incest också rör sig mellan föräldrar och barn, inte bara syskon emellan, argument: "det är kärlek mellan vuxna människor" "eeh, jamen incest är ju mellan barn och förälder också" "nejmen då är det mellan en vuxen och ett barn, det är inte okej!" "men om barnet växer upp och blir vuxet?" "eeh, oj, eeh, hehe, det har jag inte tänkt på..." NEJMEN UTTALA DIG INTE DÅ DITT MÖÖÖÖG!!! gaah! dööö!
¨jag är så agressiv numera, hmm, vad kan det bero på? mina värdelösa "kompisar"? mitt totala misstag? mitt liv? kanske det. fitta

You can't stop now


Heffaklumpen och My från mumintrollen

Idag gick jag upp fucking halv åtta, bara för att inse att det regnade. men i och med att jag inet visste hur mycket detta skulle påverka louise och därmed vår utskrittning var jag tvungen att åka till stallet ändå. vi bestämde oss för att hoppa kurtan först och hoppas att det klarnade. det gjorde det inte, även om kurtan skötte sig exemplariskt. jag åkte senare med min fader till flädie för att inhandla raditalliniment (stackars benet), sadelhängare, strumpor samt godis. sveriges mest köpta bil. åkte tillbaks, skrittade ut med louise. hon frågade massor, lite läskigt, haha. donja travade precis hela tiden, hon vill inte bli frisk! jag älskar "the botten is nådd" den ger mig kärlek. kom precis hem, så jääävla skönt att vara ensam lite. pappa och bror kommer hem sen eftermiddag eller tidig kväll, när är det?

det är snart sommar för donja har sitt rutiga täcke.

image12 
Ibland var det såhär

Do You Miss My Smell

Känner du fortfarande? sigelsegt

nostalgi och schizofreni

idag har jag sovit jättelänge hos emma. vi åt tåst med emilkalkon, hur snuskigt är inte det!? har nu insett att mitt batteri på min iPod är helt slut, det blir INTE bättre av att man slår på den och skriker... har dom senaste dagarna (sen fredags) haft sjuka ångestattacker och magont, vi alla (nej?) vet ju varför, jag kommer aldrig bli frisk. ring för fan!!! jag vill gråta. känner att jag hamnat i en svacka (näääe!?)... veterinären var och kollade på donja lite idag, hennes ben var lesset och får vila en vecka till... sad sad. men det var inte senan iallafall!
pratar med michelle, hon är världens finaste <3
var ute och promenerade med elin, haha, vi hade värsta nostalgitrippen! så jävla mysigt! vi pratade bland annat om 90-talets fruktansvärda klädmode (platåsneakers, kjol på byxor, linne på magtröja (haha, som elin senare ärvde) samt andra fruktansvärda trasor) och om trädgårdsmästarleken som tidigare nämnts. vi kom fram till att vi var schizofrena som barn. när vi diskuterat saken närmre kom vi fram till att vi även numera lider av detta. (schizofreni) man kanske ska köra en donie darko: paranoid schizofren. härligt. träffade sara och emma lite också (som hängde med apan joelsson, vad är det för fel på den människan!?). beklagat mig som fan, men jag har faktiskt anledning! gaah, han driver mig till vansinne!!! men jag tycker ju om honom... haha beskåda mina inre konversationer. detta var också ett samtalsämne (det samtalsämne som inledde schizofrenidiskussionen) som jag och elin tog oss an. när man cyklar, visst pysslar man med: inre dialoger med sig själv, man upprepar saker som sagts, man går igenom framtida samtal, man upprepar leenden eller dylikt bara för att se hur sär man såg ut när man gjorde dom mot den där heta kille som precis cyklade i motsatt riktning, sjunger jättehögt? haha om det är så att andra människor inte gör det: om du ser en människa som cyklar och gör väldigt underliga miner om och om igen så är det jag eller elin. hahaha.

frågan är om jag är dissad eller om det faktiskt finns förmildrande orsaker. fan, jag kan inte släppa det! det blev grymt jobbigt nu... aja cheer up (haha, det kommer ju hända...)

elina har en väldigt rosa jacka, nästan som hannas tröja.

image11
The Botten Is Nådd

(det djupaste inlägget på länge?) snigelsegt

salut