Vi klarade inte trycket.

Nu blev ni oroliga va? Faktum är att tävlingen gick jättebra och jag är nöjd med min insats vilket gör att jag känner mig lugnare inför imorrn. Går det så går det helt enkelt.
   Ikväll är det till att umgås med Leonard, vi ska kolla på "Stockholm Live", mysigt värre! Dock måste jag hinna städa hela huset och det känns lite jobbigt.

Lyssnar på American Pie - Don Mclean och det är sjukt jävla cp fint.

Can music save your mortal soul
and can you teach me how to dance real slow?

That's cool.

Hej mina vänner och kamrater.
   Idag var en bra dag, eller ja, allt är relativt. Har dock kännt mig yr och trött, men det är nog inget. Gick i skolan mellan 0815 och 1600, hade dock håla 0815-0930 då JL/Morran2 var sjuk (åh nej) men jag och Dulkie spenderade ju tiden... Väl.
   Tränade med Louise och vi gjorde en jättebra övning och Odjuret var ganska fin. Helt absurt nervös inför imorrn, 1m, och söndag 1.10. Helt galet jävla mongo nervös är jag. Bara så ni vet. Som tur är hänger Ida med, det gillar jag.
   Imorrn är det dessutom film med Leonard, det gillar jag. Och n uska jag kanske försöka sova bort nervositeten.

Godnatt.

Jag var inte nervös då.

Ekologiskt.

Nu är jag typiskt jättetrött och inte alls sugen på att böja tyska verb, men jag är väl så illa tvungen.

Slumdog.

Jag måste verkligen se Slumdog Millionaire. Den verkar helt galet bra!
   Hursomhaver, idag vart det torsdag = PROV! Men jag tror det gick helt ok, lite irriterad på mig själv för vissa frågor, men alltså... Ja, Kalle gillar ju mig så man kan ju hoppas ändå. Efter provet var det sh, curry och sh. Nu sitter jag här utan att plugga och ska snart fika med Bella och Elin, trevligt. Ska skritta ut med Abdul och Trolle senare, känns jobbigt, vi kommer blåsa bort. Har iallafall ridit Monstret och han var ganska duktig, riktigt skabbig i skolan efter detta var jag dock! Nu ska jag slänga mig ut i blåsten och regnet. Det är ju fan.

Cya.

Kanonkampanj.

Dressmans reklam har ju sänkt sig ett flertal nivåer. Inte bra.
   Onsdagar är synonymt med långa skoldagar. Denna onsdag var absolut inte något undantag. En hel del dryga lektioner, men jag överlevde. Fick dessutom höra att kemin är i princip satt, oavsett provet. Skönt, då slipper jag hysteriplugga ikväll, ska kolla igenom det en gång till ikväll.
   Åkte till stallet vid fyratiden och skrittade ut med Hanna. Monstret var mongo i vanlig ordning och helst ville jag bara hoppa av och släppa honom lös på Ideon, men jag behärskade mig. Fick skjuts hem så jag kunde lämna cykeln på stallet och få skjuts imorrn, hehe, lat som bara den!
   Har ätit pannbiff och ska kolla på Grey's 2100. Jag älskar Grey's.

Kärlek.

Idag regnade det.

You're with angels.

Jag går bananas på nkn. Men snart ska jag till stallet och lufta mig lite. Sjukt trött på att stirra ner i boken, jag fattar ju ändå ingenting.

Sug.

Shiet.

Denna underbara underbara tisdag! Vaknade förvisso halv sju (eller ja, jag skulle vakna halv sju, försov mig till sju) och kastade mig upp cykeln för att ta mig till stallet. Väl där red jag och det gick ganska bra. Lite jobbigt med den förvända galoppen bara, men vi övar oss och jag sitter bättre och bättre.
   Duschade där och sminkade mig i all hast. Återigen upp på cykeln och landade på Polhem i god tid, för en gångs skull! Helt fantastiskt ju. "Är det såhär det ser ut när man kommer i tid!?". Möttes av den goda nyheten om att Joppelito vart sjuk och att Inga gått med på att tidigarelägga svenskan = vi slutar 1200. Sjysst!
   NK i 75 minuter och sedan SV och sen var det sluuuuut!!! Så jäkla nice. Bestämde mig för att cykla hem, vilket jag aldrig, gör annars. Ska till stallet och mocka och så ikväll istället, eftersom att jag har kvällsfodringen. Shit vad bra. Fick dessutom ett mejl från Trolleholm och det visar sig att jag kan vara med på söndagen också! Detta innebär 1m lördag och 1.10m regionalt på söndagen. Sjukt nervös!
   Ovanpå allt detta underbara är det stört fint väder, man vill bara ta fram solglasögonen och öppna fönstret (inte gå ut, plugga!) vilket jag har gjort.

fick syn på svalorna
dom kunde lova vackert väder
ohh vilken härlig dag


Lite gamla kläder





Såhär glad vart jag över vädret, och dagen i allmänhet!

It isn't enough.

Jag behöver seriöst hjälp. Mycket hjälp. Jag är SPare och det är nu bekräftat att jag inte klarar av naturkunskap. Inte för att det är så jävla svårt, men det är så tråkigt! Okej, ganska svårt också. Jag blir bara så himla trött och just nu sitter jag här och ger upp, jag kräks snart över min sammanfattningar. Eller nej, det ska jag inte göra, för då måste jag skriva om dem och det lär ju ta 2000000 timmar till. Utöver detta har vår hage uppe på stallet pajat så nu kan min häst inte vara ute alls. Varför händer sånt nu? Varför händer det när jag har NK prov på torsdag, TY prov på tisdag och SvA kursprov nästa torsdag(eller fredag?)? Jag har inte tid att åka till stallet flera ggr om dagen, inte nu. Varför gör livet såhär mot mig? Jag gillar ju personligen när det är enkelt. Men nejfan. Jävligt ska det vara.

My friend's got a girlfriend and he hates that bitch
He tells me every day
He says man i really gotta loose my chick in the worse kind of way.


My friend's got a boyfriend and he hates that dick
She tells me every day.

Jag bara undrar.

Första skoldagen efter lovet japp. Trist, men trots detta faktum har dagen varit riktigt skön. Idag är en bra dag. Formuleringen på topp och nu är det nk som gäller.

Hepphepp.

När blev solen gul
När fick vagnen hjul
Jag bara undrar
Vet du när blev himlen blå
När blev molnen grå
Jag undrar


Oförbrukat fri.

Jag har fått mani på Ted Gärdestad, men det är okej.
   Snackade med några rommebarn, de jävlarna. Jag är så avundsjuk. Nåja, jag har ju haft kul här hemma jag med, men inte rommekul.
   Tänkte egentligen bara slänga in ett inlägg innan jag skrev klart nkn och gick och lade mig, måste dock borsta tänderna, jobbigt. Eller ja, nkn är också jobbig. Så jag ska väl ta tag i mig.

Godnatt.

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för
Älskling, jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns
Fast tiden har jagat oss in i en vrå
Är himlen så oskyldigt blå.



Det var det bästa...

Idag är det sista dagen på lovet. Denna tanke slog mig redan i morse och fick mig argt grymta och försöka somna om. Dock var min pappa väldigt bestämd och skulle prompt ha upp mig, vilket förvisso var bra eftersom att jag skulle träna klockan 1200. Jag släpade mig upp och var på stallet i god tid. När Louise dök upp hoppade vi tillsammans med Bertil och det gick bra, förutom att jag inte kan rida, men det övar jag mig på. Efter träningen vart det ridning för Louise och Andreas så jag tittade och försökte lära mig något, heja mig. Hjälpte till med löshoppningen, fixade allt till Monstret och sen åkte jag hem.
   Mamma och Lidka hade handlat i Österlen, min käre bror fick en bok, godis och en film. Själv fick jag... Strumpor. Tack mamma... Nåja, det var ju välbehövt iallafall, men jag tycker att presentfördelningen i det här huset är lite skev.
   Nu ska jag städa, 1710 är det Greysrepris, sen mer städande och sen plugg. Kul söndag, man skulle kunna tro att skolan redan börjat...

Herå.


Våren slår ut.

Eller inte. Men det kan inte jag göra något åt. Tyvärr.
   På stallet var Monstret ett as och jag var bara allmänt trött och arg. Blä.
   Som tur var hade vi en god middag och SEMLOR till efterrätt, sjysst! Ikväll har jag inte pluggat, utan jag har framförallt lekt i fotoredigerarprogramet. För jag är ju jättduktig på sånt. Nej.

Tack för Ipren.


Walküre.

Hassan in da house. Typ.
   Jävla skit, skrev ett aslångt inlägg och allt som sparades innan jag loggades ut var "Hassan in da house. Typ". Apblogg.se borde det heta.
   Gårdagen spenderades främst med Fredrik då vi tog en evighetsfika. Det var väldigt trevligt och vi kunde utveckla våra affärsidéer ytterligare. Efter ett hastigt "hejdå" (de där som bor utanför Lund är helt busshysteriska, omöjliga att prata med om en gul buss är i närheten) åkte jag hem och kollade på "När lammen tystnar" med min vän Elin, vi hade sjukt kul och pratade om allt och inget. Dock undrade vi när Bella ska komma hem, men jag fick precis veta att det är imorrn! Hurra.
   Denna dagen har spenderats i sängen då jag drabbats av mensvärk utan dess like. Fyfan vad det inte är okej att vara tjej ibland! Nu ska jag äta en macka, förhoppningsvis inte spy upp den och sen åka till stallet. Jag förstår inte varför folk hellre läser om Kenzas MTV-inspelningar än om min mensvärk. Vad är det för fel på världen.

Bye.


Schtekarn i Madrid då va.

Valkyria.

Jag kom precis hem från bio med mami. Vi såg "Valkyria" och den var supersuperbra och Cruise var som vanligt supersupersnygg. Jag hade inget att klaga på. Nu 'är jag också supersupertrött, ska upp tidigt imorrn och rida 2 hästar, hinna med mina bussar och fika. All denna fika.

Farväl.

Phantom.

Sha!
   Denna ljuva torsdagsmorgon steg jag pigg som en mört (läs: som en levande död) upp vid åtta för att få skjuts till stallet. Väl där insåg jag att min sadel vart inlåst i 3ans sadelkammare, visste inte heller hur jag skulle planera eftersom att Gunnar hovslagare var ytterst vag i sina tidsbegrepp. Detta ogillades starkt. Dock red jag på Skalletten istället vilket gick hyfsat bra. Eller, okej, det gick bajs men hon var ute och rörde på sig iallafall. Vid detta laget hade Perklevs dykt upp så jag kom åt min sadel, Gunnar hade också meddelat att han inte hade skor stora nog till min hest, vilket innebär att han kommer på måndag. Detta gillas. Monstret skötte sig exemplariskt och var superfin, jag gillar min häst! Några timmar senare kom jag hem med en hamburgare i handen, blodsockret på topp med humöret.
   Snart ska jag ta bussen till stan med Elin och vi ska träffa Stina och kanske Emma. Trevligt värre. Ikväll är det Valkyria med mami som gäller och NATURKUNSKAP. Hurra!

pussiljumsken.

Såhär cool var jag när jag var barn. Det har försvunnit.

Calf.

Denna underbara onsdag vaknade jag 1000 och trampade med glatt humör till stallet. Väl där insåg jag och Perklev att det var på tok för halt för att skritta ut med några hästar vilket innebar att vi fick lösgaloppera de tre i ridhuset (dvs Belsebub, Räkan och Grållen). Sedan vart det till att rida Skalet och pussa lite på Monstret.
   Cyklade hem för en dusch så att jag kunde vara frääääsch till min och Dulkies fika. VI hade väldigt mysigt fram tills det att jag fick springa som en tok för att hinna till bussen. Panik.
   Ledde Monstet en halvtimme, har käkat kassler och ska snart till Perklev residence.

Ha det fedt.


Leifan.

Dagen har varit föga givande, till skillnad från kvällen. Satt först vid datorn i 2000000 timmar för att fixa den äckliga designen som jag nu tycker är hyfsad, man ska inte vara för självkritisk.
   Runt 1729 tog jag bussen in mot stan för att besöka min favoritoptiker som för övrigt gjort om hos sig på ett väldigt jobbigt, modernt och vräkigt vis. Ogillar. Fick tid 2a Mars och tills dess ska jag väl kunna treva mig fram, förhoppningsvis. Svängde in på mormors bageri aswell där jag köpte 3 bagels för kvällens äventyr, om sanningen ska fram köpte jag väl ett vanlijhjärta också.
   Promenerade därifrån till stallet för att byta skor och plocka upp Abdul (som trots allt bestämde sig för att följa med) och Agnes H som var så vänlig och egentligen skulle ersatt Abdul. Perklev. Jag vet inte vad som föredras. Väl där fann jag också två semlor till mig och Perklev men eftersom att hon lever på 1 avokado om dagen åt jag båda. Ja, jag åt båda och det var gott, för jag är ganska smal ändå! Dock hade jag inte köpt det där vaniljhjärtat ifall jag vetat om detta.
   Vi packade alla 4 in oss i il auto och körde med glatt humör till Karupslund. Naturligtvis ägnades resan åt intressanta dialoger (ibland även monologer, man orkar inte alltid lyssna) om vakthundar och hamsterhjul. Ja, nivån var på topp som vanligt alltså. Väl framme gjordes hästen i ordning snabbt och lätt och träningen började ganska väl i schema.
   Allt gick super och Leif var väldigt bra. Framförallt var han ju då bra för att han sa att jag var bra och för att han sa att Monstret var bra, sånt gillar vi! Hoppade lite mer linjer och några hinder i följd, väldigt roligt och nyttigt. Läskiga hinder också, men Monstret var överraskande stabil.
   Efter detta tackade vi, pratade med Camilla om sommarjobb och åkte hem. Efter lite fix på stallet och fodrande hägrade mat, dusch och säng. Så, mina vänner. Nu ska jag gå och lägga mig för imorrn är det 3 hästar och fika som gäller, puh!

'Cause your dyed hair makes reflections in their souls, it's a sin.



Petter o' Jag

Detta är jag och min vän Elin, hon tog en autgraf till mig idag. Tackelin. Dessutom hade hon ett givande samtal med Gustaf Norén. Orättvist, men jag gillar henne skarpt ändå.

Voila!

Hej mina vänner. Nu har jag efter en hel dags slit (utan överdrift, har verkligen suttit hela dagen) och diverse svordomar pusslat ihop en något mer personlig blogg. Den är inte 100 men jag orkar fan inte pilla mer. Det är svindrygt.
   Om ca 45 minuter ska jag börja promenera mot stan för att beställa tid hos optikern och kanske köpa en kaka (men ska försöka behärska mig) och sedan vandra vidare till stallet. Ikväll är det Leifträning igen och jag måste hitta en ersättare för Abdul. Kul. Missar dessutom Mando i Malmö om en timme, jävlaskit.

Heeerååå.


Honestly.

HOLA!
   Dagen ägnades åt en del städande och på kvällen bar det av till Karupslund. Väl där kollade vi först på Karolin Lång och kunde belåtet konstatera att Leif verkade vara en stabil och bra man. Lastade ur il caballo loco och satt upp med gott humör. Själva träningen gick jättebra och Monstret skötte sig exemplariskt! Abdul följde med och detta var väldigt tacksamt, trots att hon fick lida lite i kylan. Men det härdar henne! Fick lämna Monstret där då det var på tok för halt för att åka hem, men han verkade inte klaga. Imorrn ska vi dit igen och jag ser fram emot det mycket!
   Nu ska jag skriva ner vad vi gjorde, duscha och sova. För jag är trötter och Leonard drog från msn.

Schmeck.





Måndag, men det är lov!

Hello my fellow sweeds, my name is Hassan!
   Idag är det som bekant måndag, men vet ni vad? Det gör inget, för det är även lov. Detta värderar jag högt och firade denna ljuva morgon genom att sova till 1100. Det var skönt ska jag ta och berätta! Tänkte egentligen inte skriva så mycket då inte mycket inträffat den timme jag varit vaken. Nu ska jag hursomhaver äta frulle och mentalt förbereda mig inför Leif Nilsson kursen ikväll. Jag är jättenervös!

Auf Wiedersehen.


Lördagnatt.

Hej, nu sitter jag här, trött och illamående och vill bara sova. Faktum är att jag ska göra det nu. Bjärred innan ikväll, trevligt och roligt folk!

GODNATT (förfan.).


Linda Rosings bästa kärelkstips.

Varför i helvete skulle man vilja ta del av dem? Det för mig ett mysterium.
Hursomhelst har det varit en ypperligt bra lördag. För det första är det ju lov numera vilket gör allas hjärtan lite lättare, för det andra är det helt underbart väder ute (och jag ska vattna mina pelagoner... Hur gammal är jag nu igen?) och jag red ut på Monster med Fru Sternros och Kräkeli. Vart dessutom på Flädie i morse med papi och köpte hästmat, en munkorg (den är grotesk och gick sönder efter en halvtimme) och hinkar till Hanna.
   Ida kom och hälsade på och vi gick och käkade på donken. Åkte hem och nu sitter jag här, käkar godis och ska kanske duscha och städa, men bara kanske.
   Ikväll blire kanske Bjärred, men bara kanske.

Tre Bien.



barbiedoll.

Hej jag heter Hassan (och du heter Abdul).
   Denna underbara torsdag inleddes med att jag försov mig. Det var lite jobbigt, men sånt händer. Cyklade till gympan och dansade rumpan av mig. Väldigt roligt för övrigt, SP1F är ju alldeles underbara! Sen vart det lite svenska, drygt i vanlig ordning, potatisbullar till lunch och sen fick man gå hem!!!
   Fast jag cyklade naturligtvis till stallet där min gulliga häst väntade. Red, det gick super, skrattade lite åt Titti och hennes kondis innan jag cyklade hemåt i kylan.
   Slappade ett bra tag iställer för att plugga innan jag gjorde mig i ordning. Jag och mami körde attans fort till Malmö för att se "Jesus Christ Superstar". Det var underbart, vi applåderade för alltid och min uppfattning om Salo har ändrats radikalt. Det var verkligen fantastiskt!

IMORRN KOMMER MANDOS ALBUM och jag med frivilliga ska till Folk å Rock i Malmö på tisdag för att se dom. Jag älskar Mando.


Ojojoj vilken gammal bild, inga av de kläderna passar numera! (smiley, fast jag har lovat att aldrig ha smileysar i bloggen, så ni får föreställa er)

Mittwoch.

Hej jag heter Hassan (ja, den har kommit tillbaks)!
   Idag har varit en äckligt lång dag med äcklig snöbollar, äcklig lunch, äckliga lektioner och äckligt väder. Det är inte okej! Just nu borde jag plugga men jag kollar på tv, äter scones och ska snart till stallet. Bra Sara! Riktigt bra.

Nej här blir inga barn gjorda.
Sinners in the sun.

utpassar (outfits - ha - ha - ha).

Eftersom att det inte blivit några såna (vet inte varför jag lägger upp över huvud taget, jag är inte precis någon modeguru, inte alls faktiskt. Men jag kan ju låtsas) så slänger vi upp några på en gång.


"Mmm, dessa kläderna köpte jag på nk. Det gråa linnet kostade bara 2 och 5, vilket fynd alltså! " (läs på stockholmska)
HM-linne - typ... 30 spänn kanske? Max 60, har dessutom hål i sig.
HM-jeans köpta av Hanna för kanske... 150?


Ah! Återigen några superfynd
Grå stickad tröja - farmor som stickat till pappa
Strumpbyxor. Kuuul.


Idag var det som sagt måndag = kort dag = inte sådär anmärkningsvärda kläder
(Haha, som om jag har det annars då...)


Det vart dessutom glasögondag.

GODNATT! (Eller inte, jag måste plugga)

spotted flies.

Hej mina vänner och kamrater.
   Nu är det återigen måndag vilket faktiskt inte var så illa. Skönt med lugna måndagar. Inledde med en tur till stallet och promenad med Monstret och resten av dagen har spenderats i skolan, fram till 1430. Nu har jag, istället för att plugga, suttit vid datorn och tvn. Ska till stallet igen vid 2030 tiden, blä vad jag är ineffektiv.

solong. Jag tror till och med att jag kan bjuda på en bild senare.

typhoon.

Kom precis hem från Dulkie efter en härlig slapparkväll med en dålig (dock ganska obehaglig) skräckfilm och tonvis med godis. Matteanna bangade ur, vilket jag tyckte var fräckt, så jag och Elin fick sitta och pipa i vår ensamhet. Men det var inte mycket att göra åt! Borde verkligen sova snart, en heldag imorrn med massa plugga, banbyggande och träning. Det är fan vad man aldrig ska ha tid att sova ut eller kolla på tv (haha, jag är nog den värsta tv-missbrukaren i europa, men jag kan inte hjälpa det!).
   Längtar efter nåt nytt och spännande. Inte bara vardag. Det är som att den äter upp mig innifrån, tristessen alltså. Jag vill ha lite spänning. Bara lite nytt! Vad som helst, jag är jävligt öppen för allt som kan bryta mönstret. För jag pallar verkligen inte många liknande veckor till. Dag ut och dag in exakt samma jävla rutiner. Skola, stallet, plugga, sova, skola, stallet, plugga, sova... Det tar ju aldrig sluuut! Rutiner kan vara skönt, förvisso, men inte när det gått så långt att man känner att livet kretsar kring att orka ta sig upp på morgonen. Jag behöver större segrar, nya människor, nya utmaningar och mindre stress. Kan det gå ihop? Jag vet inte. Men just nu, är det enformigt.

Open your mouth if you daaaare!


i'm gonna sing it all night long.

Fredag fredag fredag...!!!
   Ja, det är alltså fredag. Inledde med en mattelektion, bara massa repetion inför provet, riktigt trist men mattegruppen var i sitt esse så vi hade ganska kul ändå! Morran vart tjurig, vilket alltid är tråkigt att se, men desto roligare var det när hon skällde på Anna, heheheh! Glada nyheter innan klockan 0900 (vilket är helt fantastiskt, att få nyheter så tidigt menar jag) när man fick höra att Joppelito var sjuk. Alltså, den mannens klena hälsa är vår räddning, jag tycker förvisso att det finns lärare som betydligt mer förtjänar att bli sjuka men eftersom att detta innebar att vi slutade 1230 ist för 1600 kunde vi inte göra annat än glädjas! Tyska och NK följde. Vart skitglad över NK-testet och labben. Jag kanske kan lyckas i livet ändå!
   Tog mig till stallet där jag träffade Annika och Munck, trevligt värre. Skrittade ut en runda med Louise, skönt att få prata av sig lite och "ventilera", som Hanna så vuxet uttrycker det! Monstret skötte sig exemplariskt, vilket naturligtvis gjorde mig misstänksam. Lugnet före stormen - som jag brukar säga. Pratade en stund med Hanna som var superfin och som förmodligen kommer vara ännu finare ikväll så som hon ska glamma till sig!
   Trampade med glatt humör och högt tempo hem för att mötas av 1000000000000000000 legobitar och en varm dusch. Dock inte legon i duschen men ja... Sen vart det till att slappa framför tvn med lite mackor (och gårdagens kladdkaksrester såklart) och nu pluggar jag. Eller, jag tar paus i pluggandet. För man ska pausa 20 minuter och plugga 5, eller, var det tvärtom...? Jag minns inte.
   Ikväll blir det mys med Dulkie och Matteanna kan behövas. Imorrn är det (förhoppningsvis) ett get together hos Corky, sjyssta bananer. P&J söndag och jag är jättenervös!

ALLES BITTE!!!
he went twenty thousand lightyears from home.


priceless.

play it cool.

Jag gillar listor.

Dagens Färg: Slaskgrå
Klädsel: Jeans + Fågeltröja (två lektioner, då klär man inte upp sig)
Frisyr: Knut med uppsatt lugg
Acessoar: Armband ala Dennis
Mat: Spaghetti carbonara
Snacks: Kladdkaka
Humör: Stressad
Att göra: Plugga såklart!
Musik: Mando Diao
Internet: Bloggen, Facebook
Telefonsamtal: Mami
Inspiration: Mando Diao
Drömmer om: Värme

vafan.

Jag skrev ett långt inlägg. Det försvann, men här har vi en sammanfattning:
Jävla snö
Konstig men duktig hest
Dans på gympan - hysteriskt roligt
Kladdkaka
Långt efter pluggschemat
Saknar Ida i skolan

And we never cut the hope because we never cut the rope.

blind.

Ahh guten Tag meine Freunde. Denna underbara onsdag har varit fruktansvärt lång och nu ska jag plugga. Jag har absolut ingen ork. Alls. Skulle behöva lägga mig ner och sova några dagar, men juste! Jag måste ju plugga och rida och umgås och fan. Ljuva onsdag, verkligen.

you don't understand me.

loser.

Hej mina vänner och kamrater!
   Idag vart det som bekant tisdag vilket innebär att vi är glädjande nära fredag, vilket jag tycker om! Började 0940 så jag hann med en sväng till stallet på morgonen och klappade på min hest. Sen vart det en lång lång skoldag (men i förhållande till morgondagen är den ingenting) och 1627 var jag tillbaks på stallet för att ta hand om Monstret. Cyklade hem och var vid denna tidpunkt nära ett stressammanbrott men jag höll igen och åt samt pluggade tyska. Tillbaks på stallet 1925 för att träna 2000, det gick jättebra och jag var såhäääääär glad. Heja mig och min hest. Eller ja, det gick egentligen inte så fantastiskt bra, men jag var jävligt nöjd. P&J i helgen, 0.90 + 1.00. Heja mig.
   Nu hägrar duschen och tyskglosor, mmmm!

I never mean to to bad things to you.
ingen bild, nejnej

you're above and beyond it.

Denna ljuva måndag inleddes med en sovmorgon till 0900. Begav mig till skolan för europas drygaste svensklektion. Dock läste vi årets novell (enligt mig) av Mikael Niemi. Den heter "Duell i sal 17" och jag var djupt imponerad. Vilken kille! Får fan ta och se "Populärmusik från Vittula"...
   Det vart kyckling till lunch men det var ganska äckligt så jag höll mig till socker med fil och mushiga flingor, det är iallafall gratis mat! Lunchen följdes av Sh, det var kul men det där EMU och riksbanken och räntor och fan är krångligt. Får börja plugga på il prov.
   Efter Shn slutade vi (1300!!!) så jag cyklade i modden till stallet för att longera Rossmorrrrr. Jag tycker ju personligen att snö är något av det värsta som finns (var riktigt nära att trilla idag) men min kära häst älskar det. Så fort vi kom ut på dressyrbanan (täckt med snö såklart) pep han på ett ack så maskulint vis och skuttade glatt iväg några meter med mig släpandes efter.
   1410 vart det till att cykla till skolan igen då jag skulle prata med vår underbart karismatiska SYV. Hon inledde mötet med att tappa en lapp bakom sin bokhylla vilket i sin tur ledde till 15 minuters ojande. Hon blev också väldigt förolämpad när jag visade mig måttligt intresserad av hennes papper. Dumma mig. Vi pratade och jag insåg ganska snabbt att jag inte kommer kunna läsa alla kurser jag vill och att jag måste bestämma mig. Nåja, har ju ett helt år på mig.
   Nu sitter jag alltså här, ska äta scones och plugga lite tyska. Ikväll blir det mer stall och om jag hinner "Raw" på femman.

ha det fätt!

i said i'd die for you.

Hola señoritas y señoras. Jag kan inte spanska, men det gör ingenting för faktum är att det bara är roligare så.
   Nu, några timmar senare har jag hunnit med att hämta halm, slänga upp halm och lova mig själv att aldrig mer ta i halm. Det var förvisso bara 42 balar, men inte kul ändå! Fick dra upp dom med longerlina och hålla på, så nu är jag i princip täckt med halm och smutsar ner vad jag än gör. Efter detta red jag jättelänge, vilket kanske inte var så bra men det var iallafall roligt! Nu har det gått bra så länge att jag börjar bli misstänksam, snart kommer något gå jävligt fel. Hälsosam inställning!
   Klockan är redan 1730 och jag hade ju tänkt städa, duscha och göra läxor innan klockan vart 2000, men det lär ju inte hända!

cya suckers!


snelhestpunktcååm

pretty lies.

Hej mina vänner och kamrater.
   Denna ljuva söndagmorgon slängdes jag brutalt in i av en pappa som ville att jag skulle ringa HasseHalm. Sagt och gjort. Jag ringde HasseHalm för att meddela att vi kommer 1130-1200 för att hämta halm till le hest. Ska smocka transporten, allt för detta odjur. Nåja, han kanske förtjänar det då. Frågan är ju bara hur fasiken vi ska få upp det på loftet på ett smidigt och bra sätt, men det är nog ett senare problem när jag tänker efter (får konfronteras med det när vi står där med 50 balar, en arg pappa och minusgrader).
   Längre än såhär har jag inte planerat men jag råkar veta att jag måste städa (jag är helt pank, så jag har inte mycket val) och göra mina NK-frågor (eftersom att vi föredrog att luncha framför att sitta kvar 10 minuter och göra dom på lektionen, korkat). Känner att peppen för skolan långsamt kommer tillbaks. Skönt, man behöver all motivation och viljekraft man kan få. Heja mig - som jag brukar säga!
   Hade denna eftermiddag också tänkt hinna baka en kladdkaka, eller eventuellt äta upp gårdagens tiramisú. Ska jag satsa på det sistnämnda ska jag nog göra det snart, när papi hämtar mami och Mackan - annars har jag inte en chans.

Det kan också tilläggas att det snöat under natten. Förihelvete,  när ska det bli vår? Jag känner mig riktigt sugen på att kunna cykla utan att frukta för mitt liv. Det hade varit skönt, men nej, snöa på bara...
   Har också glömt nämna rugbymatchen Polhem - Spyka. Behöver jag säga att vi vann? Haha! Men sen hade vi ju Tjuren, han var kanske den skönaste människa jag någonsin sett. Och det, mina vänner, är en merit.

I'm falling in love with your favourite song - 13 Februari släpps ju aaaalbumet!


jag saknar min ponny.