distract.

I said hey girl have you seen that film
 with those kids in NY in the 80's oh you have
 well can I watch it with you anyway



Konsten att distrahera sig från sina egna tankar. Det har blivit mer eller mindre min specialitet på sistonde. Jag orkar helt enkelt inte gå runt och tänka. Det är mycket behagligare att vara ytlig. Jag önskar verkligen att det stämde att mitt största problem nuförtiden var vilka jeans jag skulle ta på mig. Men det är inte så viktigt, eller jo, kanske, men: tänker man inte på det, finns det inte, på ett väldigt behagligt sätt.

nej, dags för mer pannbiff.


i ditt ansikte

lite stolt över mig själv. lämnade nyss in mitt historiearbete, det blev nog bra. hoppas jag. men jävla joppe hade ju inte gjort någon inlämningsmapp så det blev till att mejla det till honom, hur oproffsigt är inte det av honom egentligen? detta gjorde mig inte heller välvilligare instäld till fackfronter. hatar det. lika dåligt som fiskbullar är äckligt, för att citera elin dulke. http://jagelin.blogg.se
som belöning får jag titta på "i ditt ansikte", betner ska göra standup på aftonbladet för typ 7 pers. hysteriskt roligt. dom bryter snart ihop. jag har också satt i mig två ostmackor med gurka. ja, ni hörde rätt, med gurka! det tillhör minsann inte vardagen!
 ze odjur fick nya skor idag, det var liksom lite på tiden, hrm hrm. jag tycekr för övrigt väldigt mycket om min hovslagare, han är jätterolig!
nej om man skulle borsta tänderna och övergå till tyskaglosor. vad härligt det är med en sturieförberedande linje!

PUSS på valfritt ställe.

amagad

jag har inte nämnt att jag var på bio igår. såg patrik 1,5 och det var allvarligt talagt något av det roligaste jag sett. den var så jävla bra!

hästjäveln vart halt idag. men jag gillar honom ändå. hovslagaren kommer imorrn och skor om, då går det förhoppnings över, han trampade ju av sig en sko i förrgår. underbart av honom.

nu borde jag verkligen skriva klart min textanalys. inga har piskat oss till att analysera sönder "att döda ett barn", nu är den ungefär outhärdlig. dessutom är det coyote ugly på tv, det hjälper ju inte mig direkt.

"det är ju skillnad. det är förfan 700 spänn!"


hugs and kisses and the rest.


donja.

idag har jag varit i hbg och hälsat på världens finaste ponnyhäst. det var... påfrestande. fyfan vad jag saknar henne. det var verkligen fruktansvärt. som att kastas tillbaks till ruta ett. men hon har det bra iallafall, det är det viktigaste. nä nu blev det sådär jobbigt igen...

kan man älska tills det gör för ont?


as if you...

idag är jag så trött att jag nästan är apatisk. men det tar man igen i helgen. fast jag måste plugga som en gnu. eller ja, plugga och plugga, göra mina läxor helt enkelt. ikväll är det mer stall som gäller, odjuret ska gå lös i ridhuset, för han är så himla gullig! men elin ska hänga med och spana in honom. det är också jättebra. helkväll helkväll helkväll. får inte tag på bella iofs. hm.

min bror har damp. jag har lite svårt att älska min familj ibland.

jag har ätit upp resten av kladdkakan...

puss.

konsten att roa sig.

ELIN, säger:

oui oui

hassan it's like a snail| säger:

merci backupp

ELIN, säger:

haha "kul"

hassan it's like a snail| säger:

jag är ganska "kul" ibland

ELIN, säger:

ja, men bara "ibland"

hassan it's like a snail| säger:

ganska "ofta" om du frågar mig

ELIN, säger:

men vill jag verkligen "fråga"?

hassan it's like a snail| säger:

jag vet inte "vill" du det?

ELIN, säger:

nej jag tror inte jag "bryr" mig faktiskt

hassan it's like a snail| säger:

nähä "skit" i det då

hassan it's like a snail| säger:

"biatch"

hassan it's like a snail| säger:

som alex säger: amagad

AMAGAD


your hair looks disgusting.

femman fuckar sig. det är bara så oerhört irriterande. jag som glort mina läxor! fast dom äckliga bundesrepubliksen vill inte fastna. sär.

men mitt hår är fint nu iallafall! hurra. fyfan vad jag är ytlig.

krupp.

jag är sjukt sliten. massa tyskaläxa tills imorrn och jag förstår inte hur jag ska lära mig alla jävla "Bundesrepublik" i hela äckliga jävla tykland. ge mig något ointressantare är du snäll, inga. kanske hon heter. jag vet inte.
dessutom har vi jättemånga sidor att läsa i historia, det är vår absolut tyngsta bok. ingen höjdare att släpa på. fyfan.
till råga på allt ser mitt hår förjävligt ut. men det gör inget för jag ska ändå bara vara hemma. stude som man är.

hoppade i morse. jag kände mig så jävla bra, för jag blir iallafall bättre. även om jag inte är duktig. man måste öva. det är nyckelordet. det för oss genast tillbaks till tyskan.

deutschland deutschlan über...

puss.

dålig.

Konsten att inte skriva i sin blogg var det ja... inte. suck. 
idag var nog den lugnaste dagen på väldigt länge. kom visserligen sådär lagom pinsamt sent till matten, det börjar bli en vana, men sen var det håla för samhällen (vi skulle bara läsa lite sidor, intruerade anna-lena oss via fronter, herregud) så vi drog och stärkte oss med lite falafel inför idrotten som ägde rum på kg. lagom långt att cykla! på schemat stod "ultimate frisbee", det är inte ens en sport. så jävla löjligt men hurtig som man är sprang jag ändå som en tok och skrek på alla (för det är aldrig mitt fel utan alltid lagets, höhö). sedan bar det av mot stallet eftersom att även tyskan uteblev (behöver jag säga hur glad detta gjorde mig?) och jag upplevde nog dom obehagligaste minuterna i mitt liv när jag blev förföljd av en alkoholiserad gubbe (50+) som föreläste om att man inte skulle cykla mot rött ljus. det var inga människor i närheten och med finska psykopater färskt i minnet höll jag på att börja gråta. det var jätte, JÄTTEobehagligt!
odjuret skötte sig iallafall och min käre bror trillade inte av på sin lektion idag. starkt jobbat. eftersom att adam också hoppade in som ledare hade vi faktiskt riktigt roligt!

nu ska det pluggas och ätas känner jag.

puss.

smart drag mr. christer

jaha
då sitter man såhär på kvällskvisten och önskade att man börjat plugga tidigare. nåja. panikplugga imorrn istället?
PUSS.

Lördag utan färg

Idag känns som en ganska färglös dag. inte nödvändigtvis en dålig dag, men färglös.

Igår gick väldigt bra, det var ju absolut inget röj men mysig med kompisarna. tycker om er stört, allihopa!
sitter och väntar på att klockan ska bli 54 för då ska jag ta bussen till stallet, fodra och byta i hagen. kreativt. ska laga pastasallad sen tror jag. upptäckte igår efter fyra dagars missnöje att vi faktiskt HADE bacon hemma, vafan liksom? jag känner mig så otroligt ofräsch, men det gör inget. för jag ska bara åka buss igenom hela lund. bra av mig.

PUSS sålänge.

Torsdag

Jaha, då vart det torsdag. Jag tror att jag ska ta tag i mig själv lite, jo det ska jag. Och det ska gå bra. Punkt. En fin början på detta är ju att min tyskabok är försvunnen. Hoppas att någon i min tyskagrupp tog den, hoppas hoppas.

Ska träna ikväll. Hurra. Hopphästen som är bra på dressyr. Gulle. 

Måste verkligen plugga, MÅSTE. Läxor till imorrn, redovisning imorrn, prov på måndag, prov nästa torsdag och alldeles för lite tid. Bra av mig.

PUSS.

fackfejs

seriöst. visst ska det vara lätt och bra? vad gör man om det inte är lätt och bra? när det är svårt och jobbigt och omöjligt? när man vill en sak, gör en sak och det händer en annan? får man ge upp då eller måste man anstränga sig? har man bara sig själv att skylla? när man absolut inte har en jävla aning om hur man ska bete sig? hur man ska förhålla sig?

nej. det suger helt enkelt.

jävligt tacksam för annika just nu. i mitt hjärta favoritstockholmare!

jaha, sjukgymnasten imorrn, det är bra för mig. heja mig!

inga pussar idag!

-

har nu kunnat konstatera att alla gett upp min blogg, ingen läser längre. nåja det har skett större katastrofer...

idag har varit en typiskt dålig dag. åt helvete faktiskt. men man ska inte klaga, för allt blir ju bra eller hur? nja, skulle inte tro det.

sug balle.

jag önskar

jag önskar många saker här i livet och tänker inte sitta och lista dom. men bara så ni vet. jag önskar mycket. men jag gör också väldigt lite åt det. då avsäger man väl sig sin rätt att gnälla? jo, så är det nog.

idag har varit en förjävla lång dag. gick upp sex för att sticka till stallet och hoppa. det bör ju tilläggas att jag satt uppe till ett igår (bra av mig). försov mig naturligtvis. kom dit ganska bra i tid iaf. ruh var gullig, lite störig men gullig. åkte hem och duschade, i panik såklart. stack till skolan och genomled 75 minuter med inga, förlåt men hon är så tråååkig så man nästan smäller av. sen vart det samhäll och historia, läxor i både och vilket är extremt jobbigt för det är våra klart tyngsta böcker! cyklade till stallet, mockade och smörjde (ja, smörjde faktiskt!). nu är det egentligen pluggdags. men jag måste få ladda om en stund först.

jag önskar verkligen att sverige var mindre.

PUSS

Ruh!

Idag har varit ännu en heldag på stallet. Satt som tur var i domartornet och skrev protokoll, skyddad från den obarmhärtiga kyla som svept in över sydssverige. Det är verkligen FRUKTANSVÄRT kallt.
Skulle egentligen ha hoppat med BF idag men det blir imorrn innan skolan (suck) istället, detta innebar att Ruh och Ville var dressyrhästar i ridhuset och även om Ruh var lite lite dum i huvet och skuttade, var han ganska fin! Jag gillar min häst :) Eftersom att jag ska hoppa imorrn missar jag min sjukgymnastikstid vilket suger balle, måste boka om det för nu gör det så äckligt jävla ont! Sug balle.

Idag har även andreas flyttat in i sin lägenhet=andreas är glad och mycket lättare att ha och göra med<3

Måste skriva min spec. idr. presentation, det känns jättejobbigt. Men heja mig (och Sara perklev som hjälper till)!

15 jävla år Elin Kurki. i mitt hjärta mannen.
PUSS!


Ett löfte är ett löfte

Nu jäklar skriver jag igen! Fan vad bra jag är :) Idag har det varit tävlingar på stallet och jag var där som den trogna medlem jag är. Jag hatar ponnymammor och var väldigt väldigt nära att klappa till någon, men nejdå, jag behärskade mig.

Kängurun har skittat ut idag och var helt stört snäll. Gullunge!

Vad har hänt med vädret!? Det har blivit så svinigt jävla kallt, i morse började jag nästan gråta, det gick ju inte att gå i tjocktröja! Suck, och Scarlet hade sitt vintertäcke, då är saker och ting definitiva.

Jacob var här en stund, det var jättetrevligt, glad att vi tar tag i vår relation! Heja oss.

Nä, alles.

PUSS!


nej nu!

Jag lovar att jag ska ta tag i bloggandet. Det är bäst så. Jag behöver faktiskt skriva av mig känner jag. Ibland iallafall.

En snabb uppdatering: Jag har alltså börjat gymnasiet, Polhemskolan SP1f, utan större omsvep. Faktum är att det går ganska bra! Jag har också köpt en häst som heter Rossmore, fast han kallas Ruh, vi kör lite disneytema på stallet. Ja vi är lite löjliga. Har varit på språkresa nu i sommar på Jersey, saknar alla som fan! Men den 25e är det reunion i Göteborg! Göteborg är för övrigt ett ställe som vi tycker om, för där bor Andreas. Mer behöver inte sägas. Får se vad som händer helt enkelt.

Das wäre dann alles. Hej jag har glömt all min tyska...

Just nu känns allt ganska likgiltligt. Det suger att man har glidit ifrån vissa så grymt mycket... Eller ja, att dom har gått iväg är väl ett lämpligare sätt att uttrycka det på. Fuck.

Jag lovar att skriva imorrn igen!
PUSS.