phishy.

Hej. Såhär dagen efter har jag i vanlig ordning lite ångest. Men det gör inget för jag har inte gjort något.
   Gårkvällen var vild i vanlig ordning. Mycket dricka och ganska lite men härligt folk. Mådde sådär härligt illa på morgonen, tog mig hem och försökte fräscha upp mig till vid tretiden då jag begav mig till stallet. Väl där skrittade jag ut med Hanna och Baloo, det var väldigt trevligt och le Monstah skötte sig exemplariskt. Som belöning fick han en säck morötter och en ny nosgrimma, eller ja, han uppskattade väl mest morötterna då.
   Nu har vi gäster, har ätit mumsig fisk och snart ska jag se på film med Elin och Malin. Mysigt, men vi måste äta godis för jag har sockersug som aldrig förr.

Haha. ICA reklamen med "exotic surprise"-tårtan är kanske det roligaste på länge! ("Jag tyckte det lät... Gott...")

Happy Sexy Biiirthdag.

monkeyman.

Snart bär det av till il festo di Pexo. Vi höres imorrn, om jag överlever.

solong.

vimmelreportage.

Hej, jag heter Hassan.
Fyfan vad seg jag är nu. Borde egentligen ge mig på nk-frågorna, tyskan och byta om. Men jag sitter här istället, och slappar, och det är riktigt jävla skönt. Det är okej.
   Haft en lagom skoldag idag, gympa 0945 och sh över lunchen. Slutade 1300. Drallade till Connie's och köpte horn med Ida, Den dåliga Niklasen och Wernår. Tjocka som vi är vandrade vi vidare till Donken där vi "chillade" (haha) till kvart i tre.
   Cyklade till stallet, satte min hest i skritten och fixade klart allt. Ska dit igen vid 1900 och träna, har jag pluggat? Nej. Självklart inte. Heja mig.

Oui.


il onsdag.

Hej, jag heter Abdul.
Haha, roligaste kommentaren på länge ifrån SaraPerklev. Kul där!
   Idag har varit relativt händelselöst, men tyckte jag att gårdagen var lång hade jag inte upplevt idagdagen (well, logiken)! Tårta till frulle ("Tårta! På en torsdag!?") och presenter till papi.
   Skolan inleddes med 75 minuter kvalitetstid med Morran2/MorranButtcrack/JL. Hon var oemotståndligt charmig i vanlig ordning. Åh, vad gullig hon är! Jag och Elin hade helt hysteriskt roligt åt tanken på Phishys bild på bdb. Alltså, det är årets, utan tvekan. Under rasten fick SnyggeNiklas tag på mitt "ritset" och slängde ogenerat kring sig: "Det står skitkonstiga saker, typ HASSAN OCH FISK HANSSON!!!" Dennis: "VA!? Vaddå HASSAN!?" SN: "HUR FAN SKA JAG VETA VAD HASSAN BETYDER!?" - tills dom såg att jag skrattade åt dom. Det hela var väldigt roligt.
   Efter detta följer en stor minneslucka men det var väl dryga lektioner liksom (HI, NK, TY) tills vi skulle ha labb. Alla som känner mig någorlunda känner också till att jag lider av "kemiskräck", jag tycker om att skylla detta på min fd kemilärare. Idag var det hursomhaver riktigt riktigt kul! Japp, du läste rätt, det var roligt! Vi skrattade jättemycket, jag fattade allt och sa bra saker! Hur bra är inte det!? Jag ser ljuset mina vänner, jag ser ljuset. Under hela skoldagen fick jag diverse roliga sms från Carro där vi citerade Sagan om ringen parodier, och av Dulkie där vi skrev texten till Emil Ferlin - Jag är inte Gay.
   Eftermiddagen följdes inte av Pexfilmande, vilket var ganska skönt för mina nerver. Jag har ju haft lite (läs: enorm) ångest inför detta. Men nu sköts det ju upp iaf. Eftermiddagen följdes istället av en utskrittning med Il Monstro, Perklev och William. Det hela var mycket trevligt och Monstet visade upp sin bästa sida. Bra jobbat!
   Nu ska jag mejla Karups, kolla tävlingsterminen och göra mina läxor. För jag är bra. Imorrn är det trimmning med Fru Sternros och ekipage VilliamPerklev. Muy bien gracias sisi señor.

fackjo!

Grattis pappa!

was i out of my mind.

Hej, jag heter Hassan.
Idag har varit en helt galet lång skoldag. Började 0940 och gick till 1610 (snacka om att man blev bortskämd förra terminen). Dock bestod förmiddagen endast av "minglande" och obegriplig information om IV-val. Detta följdes av lektioner fyllda med panikplugg och slutligen ett prov i sjuan. Fint klassrum, provet gick hyfsat. Jag ska nog inte uttala mig förrns jag fått tillbaks det.
   Träningen gick kass, men Trolle var iallafall snäll att skritta ut på. Heja Trolle! Nu sitter jag med dundrande huvudvärk, ingen pexinformation, läxor och en labb imorrn som ger mig magont. Men det går inte att göra så mycket åt.

dust! dust!


kofta - gina
tröja - h&m(?)
jeans - h&m
pärlhalsband

i watch my baby from the seaside.

Hej, jag heter Hassan. Jag ändrade ganska snabbt uppfattning om hurvida jag kommer klara mitt HI-prov. Det är omöjligt helt enkelt och jag kan verkligen inte plugga. Min hjärna har kört ihop sig totalt. Det är ju bara revolution hit, orättvisor dit och svält och elände. Inte ens något så fantastiskt som industriella revolutionen kom utan misär och fan. Detta är förvisso ganska intressant, men det vill icke bli bra. Jag kan inte formulera mig, dra några slutsatser eller paralleller och inte heller kan jag skriva någon jävla uppsats.
   Mitt liv har för övrigt satt spinn. Känner hur jag långsamt förlorar greppet om en alltför snabbt snurrande karusell. Det känns som att jag strävar efter något onåbart och just nu finns det absolut inte inom räckhåll. Pressen ökar allt mer och med nya äckliga ämnen som nk minskar sannolikheten radikalt att jag ska komma in på Juridicum och kunna göra något av mitt liv. Jag vet också att man inte ska ta ut saker och ting i förväg, och det är förvisso sant men vissa dagar känns det omöjligt. Eller ja, vissa veckor. Jag känner att jag satt upp alldeles för höga mål och att mina ambitioner och färväntningar inte motsvarar min förmåga. Jag är inte tillräckligt bra helt enkelt. Jag kanske borde nöja mig med att vara medelmåttig? Få något skitjobb som jag inte trivs med, bo ensam med en kattjävel och bli någon slag eremit. Men mina sociala tillkortakommanden är det ju oroväckande möjligt. Men det är ju inget fel med det. Det är vanligt att ge upp, så varför ska inte jag kunna få göra det? Bara skita i allt och bli gatusopare kanske. Just idag, i denna sekund, vill jag bara gå och lägga mig och aldrig gå ur sängen igen. Men jag vet lik fan att jag kommer sitta uppe till tre och plugga, bara för att ha glömt allt imorrn. Just idag, i denna sekund känner jag mig så fruktansvärt värdelös och otillräcklig, som att allt jag gör är förgäves, det kommer ändå inte räcka till. Just idag, i denna sekund skulle jag kunna gråta, men det gör jag iallafall inte! En liten seger.
   Detta är en typiskt oförklarlig svacka. Men visst får det svartna ibland, sålänge man inte vältrar sig i självömkan?

jävla apa. faktiskt. idag. Tänk vad det svängde från i förmiddags, och det enda jag gjort är försökt att plugga!


i didn't notice.

Hej mina vänner och kamrater.
Idag har varit ganska hyfsat. Svenskan var chill med andras redovisningar, shn intressant och tyskan... Ja, tyskan sket jag i helt enkelt. Var lite på stallet och promenerade med min hest, skjutsade Måns den snyltarn och tog mig hem. Väl hemma brände jag falukorv och äter just nu yoghurt i glas. Det blir mycket godare då. Snart kommer Elin hit för lite plugg och imorrn är det historieprov. Men det klarar jag! Heja mig.

sådär såg jag ut idag.
och såhär ser il luggo självklippt ut.

adios amigos.

welcome home.

Hej mina vänner och kamrater!
   Jag kan inte annat än erkänna att uppdateringen har varit gles. Men idag blir det ju ändring på det, så att säga. Inget dramatiskt har hänt i dagarna. Jag har tränat, pluggat och umgåtts lite. Faktum är att jag inte har något att säga. Förutom att jag klippte min lugg, och att man lär sig av sina misstag!

don't tell me this dream is over.

Idag har varit riktigt sjysst, sett ur skolperspektiv.

clark.

Hej här sitter jag och förbannar Jenscepekemilärare. Han har, utan överdrift, förstört mitt sinne för naturämnena. Jag känner redan nu, efter en dag med NKB hur min dröm om Juridicum långsamt tynar bort. Jag är körd helt enkelt. Tänkte vara duktig och läsa på instuderingsfrågorna i god tid, men jag klarar inte av dom själv! Brukar ju ha hyfsad koll, men nu är jag som en köttbulle bland potatisar. Missanpassad och ledsen. Fyfan för Jens, och NK. Detta är mitt första gymnasiala breakdown, vi visste ju att det skulle komma förr eller senare!
   Min hest är iallafall gullig, men får se hur jag känner imorrn, för då ska jag försöka mig på att dressyra i min ensamhet. Nej, om man inte skulle fortsätta med läxorna.

sug.





vi var så jävla hemliga.

Som ni kanske vet vart det klassfest hos Victor i Arlöv igår. Det var minst sagt intressant. Vi var fulla så in i helvete (åtmindstone några av oss) och det var faktiskt riktigt kul! Mackan vågade inte dricka så han får bjuda när det är pefest, den jäveln, snacka om bortkastade pengar. Strandquist fick liiite för mycket om jag minns rätt, haha, medans vissa höll sig förvånansvärt nyktra. Bra av er! Frågar är ju om klassens sammanhållning mådde bra eller dåligt av detta. Nåja, vi kommer nog över det, även om det kommer bli pinsamt imorrn!
   Sov 4 timmar med Ida och Rebecca i rummet tills jag tvingade mig upp för att släppa ut Rossmorr i hagen och gå på specen, det var jag och Malou där, men vi slipper förmodligen nästa lektion... Det var förvisso väldigt roligt väl där, vi skvallrade mest och snackade.
   Igår vart det till att klippa ze Monstah och han var i vanlig ordning galen och obehaglig. Men vi överlevde och nu är han jättesnygg!

Nu orkar jag inte mer. Jag ska gå och lägga mig.
morr.


waste a hostage.

Idag är det alltså söndag, som bekant. Jag inledde denna gyllene dag med att stiga upp 0800 för att åka till stallet och träna. Det gick helt fantastiskt bra och jag och Louise enades om att jag ska på träningslägret (2 dagar) på Karuslund för Leif Nilsson. Hur kul kan inte det bli? Vi gjorde också ett nytt veckoschema som känns väldigt bra, ska börja planera tävlingssäsongen nu.
   Åkte hem och nu har jag egentligen inte gjort så mycket förutom att glo på tv, ätit gröt och absolut inte gjort någon av alla de grejer jag borde göra. Här följer alltså en lista på saker jag hade tänkt hinna med:

Duscha
Städa övervåningen + byta allas sängkläder (detta gör jag inte gratis)
Plugga, dvs skriva specen, öva på min svenskredovisning, skriva klart svenskredovisningen först kanske
Åka tillbaks till stallet för att mocka och fixa em-mat
Vi ska ha gäster av något slag så förmodligen måste jag träffa dem också, det känns ju jobbigt
Fundera hur jag ska lösa pexutklädnadsproblemet - minor problem bör ju tilläggas
Med viljekraft läka mitt öra, jag tror att hålet varar (örhängeshålet alltså)
Fika med Magdis, Bella och Elin vid 2000

Alltså. Detta kan ju vara genomförbart om man utgår ifrån att jag snart reser mig upp. Åh nej, nu började Crowned, det är världens töntigaste och därmed världens roligaste tvprogram. Jag blir alldeles lycklig i själen av det. HAHA, det är ju helt underbart känner jag nu 2 minuter in i programmet.
   Har suttit och lyssnat på Mandos "Dance with somebody", den är helt underbar. Var från början något tveksam till den för att den var så... Annorlunda. Men nu när den har sjunkit in blir jag i exstas varje gång jag tryckt på "replay" på YouTube. Nu laddar jag också ner den, för den har släppts "digitalt" som de säger på kulturbloggen.

Eftersom att jag satt och läste igenom min blogg häromkvällen (jag läser den ganska ofta själv för att jag tycker att jag är så rolig) och insåg att den ser väldigt enformig ut med en massa text och inga bilder! Alltså, bitte.

Nehej, det funkade tydligen inte. Trevligt.
bussi.

what is your name.

Hej mina vänner.
  Nu har det ju gått jättemycket tid sedan sist. Igår kom Carro från Ystad hit och jag har saknat henne helt galet. Jag, Bella och Carro hade alltså en helkväll igår med riktigt mycket godis, en prinsessfilm och Björn Gustafsson. Det var trevligt ända till 0304 då vi äntligen bestämde oss för att sova. Stackars Bella skulle gå upp tidigt så jag och Carro vaknade lagom tills hon kom tillbaks för lite frukost. Vid 1100 var det dags för mig att byta i hagen, sen vart det till att lämna Carro på stationen. Sorgligt, men vi ses ju snart igen!
   Red ut med Johanna i kylan. Det var verkligen fruktansvärt kallt och halt, kul att inse det när man står högst upp på St:Hans backar. Bra av oss!
   Panik till Malmö för att äta middag med familjen och fastern. Trevligt faktiskt, dock inget dramatiskt.
   Ikväll blir det förmodligen mer tjockisbeteende med Bella och Elin. Jag kommer vara med i "generation fett" nästa säsong. Förihelvete.

Bläähähäähä.

monkeyman. 

girl on the loose.

Idag råkar det ju vara onsdag, vilket innebär att vi nu är helt fantastiskt nära fredagen. Något som jag personligen uppskattar väldigt mycket. Det har för övrigt varit en bra onsdag. Inledde med att försova mig ordentligt, kom för sent till matten, men det gör ju ingenting. Hade trevlans med Dulkie och Anna, men vi hann ändå räkna så långt man skulle, väldigt behagligt. Såg en jätteintressant dokumentär om illegala invandrare på SHn, det var väldigt allvarligt, men bra. Idrotten var riktigt skoj med badminton och galna klasskamrater. Fick dessutom resultaten från provet, heja mig!
   Stack till stallet bara för att hitta min häst med elefanttjockt framben som förvisso gick ned efter en timmes ompysslande. Hoppas det är bra till helgen bara så att jag kan träna, längtar verkligen efter ett ordentligt pass!
   Nu borde jag öva engelskglosor men istället sitter jag och njuter av Top Model som för övrigt har flippat ut totalt, men det är faktiskt roligt ändå! Såg ett avsnitt av "Girl on the Loose" häromdagen och Pamela Anderson är ju helt fantastiskt rolig, jag blir nästan kär. Hon är stenkul och iskall. Inte en förebild kanske men hon är ju garanterad underhållning!

Vad underbart att folk särar ut totalt, ska det vara svårt att vara snäll och vanlig och netutral? Tja, uppenbarligen!

little mousie.

ljuva tisdag.

Top models nya introduktion suger ju balle. Vadfan!? Det är ju bara pinsamt. Sitter, begripligt nog, och kollar på tyramail. Jag gör inte mina tyskglosor, men det tillhör ju inte precis det ovanliga.
   Imorrn är det onsdag och det betyder ju att vi är ännu närmre fredagen, vilket alltid är kul! Fick dessutom igår (äntligen, alltid lite efter alla andra, hur kommer det sig?) reda på att det är pexfest snart. Awesome. Stormöte på torsdag, måste fixa pengar till både Bella och till spriten. Ahh, måste börja på mitt städande, kommer göra så grymma pengar!

Snart ska jag klippa mig.

Förr samlade jag på transistorer, men det var lite för mainstream...

si señor.

Hej mina kära vänner.
Nu sitter jag alltså på min datorkunskapslektion, jag var naturligtvis sen, men det gör ingenting.
   Igår vart min häst ganska duktig, störd såklart, men duktig. Mitt nya projekt är att hestfan ska ut både på morgonen och eftermiddagen vilket innbär att jag imorrn kommer behöva gå upp 0600. Det orkar jag egentligen inte. Jag kommer eventuellt lukta häst i skolan. Kul.
   En sak som jag gjorde bra igår var att skriva klart min idrottsinlämning även om den ska lämnas in på onsdag! Det är ju en bedrift. Bör ju kanske tillägga att Simon hjälpte mig massor, men det betyder inte att jag inte var duktig ändå. Heja mig. Och Simon.

Nu ska jag kanske kolla på mina klasskamraters ppp. Själv har man ju satt sitt betyg!
take care.

If there is something I can do, help me through
The only thing I know for sure, I love you
I'm like a child except my imaginations lost
My mind is broken it's just rust.
 

kenza.

MIn respekt för Kenza som "supercoolmodebloggare" försvann när jag såg att hon kollade på Let's dance igår för att Blondinbella var med... Det känns inte alls bra.

aloha.

Igår hann jag med både ett besök på Flädie där det inhandlades ett ullätcke, chevinal och foder - inget revolutionerande. Red ut tillsammans med Johanna Munck och knäppa hästar, det var skönt med lite omväling från ridhusets enformiga miljö. Kvällen spenderades tillsammans med Johanna Munck samt godis och chips för 101.50 kronor. Mums! Vi hade supermysigt och inledde söndagen på ett utmärkt sätt med toast och glass. Efter mycket slöande bar det av mot stallet där det blåste obamhärtigt men hesten var ganska fin. Prövade för övrigt det nya ulltäcket och det satt som en smäck, eller "like a glöööv" som Ace Ventura skulle sagt. Ehehehheeee. Jonas och Lotta har tillfälligt flyttat in i stallet och det kommer nog bli superbra!
   Nu sitter jag hursomhelst hemma, jag pluggar inte, jag har inte duschat och jag bävar inför morgondagen. För att muntra upp mig själv kolalr jag på Potter Puppet Pals. Varsågoda.
http://www.youtube.com/watch?v=xD-Huwlg2kY

aloha. för det betyder både hej och hejdå!

naughtius maximus his name was.

Efter en relativt bekväm fredag i skolan skrittades det ut med Johanna Munck. Hästarna var minst sagt glada och ystra, de har ju knappt lämnat anläggningen på flera månader! Jävla is! Efter detta begav jag mig hemåt, duschade, stack tillbaks till stallet och mötte senare Elin i stan för en promenad hem. Trevligt. Nu är jag supertrött och tar en paus i mitt "Life of Brian"-tittande för lite Scrubs. Eller, vad säger jag, TVÅ TIMMARS SCRUBS. Hell yes my friends. Snart ska jag sova och imorrn är det svullkväll med Johanna Munck. Heja mig och fetman.

Chop chop Nancy! RAPIDO!!!

i hit the jackpot.

Som bekant för de flesta av oss började skolan idag. Det var ju faktiskt helt okej eftersom att det är torsdag idag och vi hade ingen svenska. Störtskönt! Alltså, efter datorkunskapen, där vi för övrigt kollade ppp vilket var jättekul, cyklade jag så gott det gick till stallet. Jag blir vansinnig på snön. Det är inte okej helt enkelt. Fan! Väl på stallet longerade jag monstret som pep och var jättesöt, sen vart det till att skritta ut med Perklev och Grå. Efter många om och med ringde vi Louise för att meddela henne att det faktiskt var omöjligt för all is. Det struntade Louise till så det blev till att vackert skritta ut iallafall. Det blev en kort men så väl dramatisk runda. Egentligen vart ju planen att jag skulle hinna fika med Dulkie och Anna, något som jag snabbt insåg var ogenomförbart, tiden räckte inte till helt enkelt. Jag begav mig hem (är väldigt tacksam för min skidjacka, utan den hade jag inte längre varit) för en dusch, luggtvätt, läxläsning och tvtittande. Nu, mina kära vänner, klockan 2219 ska jag borsta tänderna och sova, för jag är jättetrött!

Imorrn ska jag njuta av p1-schemat, för snart är det över.

Cya suckers.
För Dennis: La papaya coconut!

nu ska jag ändra på mig.

Listor, dess älskade listor.

Dagens
Färg: Vit, det är snö överallt!
Klädsel: Armanijeans, omaka strumpor, svart hmlinne, vit kofta, nya lacosteskor.
Frisyr: Knut, luggen uppe med klämmor
Accessoar: Ingen
Mat: Hamburgare på Steakhouse, inte så god. Falukorvsrester.
Snacks: Resterna av min kladdkaka
Humör: Fasar inför skolstarten.
Att göra: Stallet och läxorna
Musik: Timbuktu och Sugarplum
Internet: Bloggen, Facebook, Youtube
Telefonsamtal: Perklev
Inspiration: Brist på just det.
Drömmer om: Ytterligare en lovvecka

Mozilla!!!

Det låter väl spännande? "MOZILLAAAAA!!!!" Nej, kanske inte... Hursomhelst, gårdagen var kall. Idag är det snö överallt = man kan inte cykla. Jag blir förjävla trött på det här vädret. Var med Valter och slappade. Det var trevligt och stillsamt.

Om 40 minuter ska jag ta mig in till stan med min käre bror och luncha med mamma. Efter det ska jag ta bussen till stallet och sen vet jag inte alls hur jag ska spendera sista dagen på lovet, sörjandes förmodligen. Jag vill inte!!!

Här hade det kunnat stå något ledset, men det gör det inte!

oui.

Jaha, då har det alltså hänt mina vänner, det som jag förutspått. Och jag tänker inte göra något åt det. För jag är stentuff.

fast det svider.

året som gått.

För alla er som någonsin besökt min bilddagbok (som är så nedlagd den kan bli) vet ni ju att jag älskar små listor att fylla i! Just denna lista har jag stulit från Dulkie, http://jagelin.blogg.se/

[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg'
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[x] du har strulat med en främling
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har raggat på främlingar
[x] du har kysst en främling

spännande.

klockan är tre.

för att glädja er alla i vintermörkret och natten. eller ja, mörkret kort och gott.


älskling, jag är hemma nu!

Alltså, efter 24 timmar (återigen) på resande fot är jag hemma i Sverige. Var inte långt ifrån att vända och checka in igen när jag tog första klivet ut i -8 grader. Det är inte helt okej om ni frågar mig...
   Resan till Sydafrika har verkligen varit en resa att minnas för livet. Vi inledde med 5 dagar på Kapama River Lodge, vilket var ungefär det lyxigaste stället jag bott på under mitt korta liv. Där åkte vi på safaris 2 gånger om dagen och jag är alldeles ärlig när jag säger att det var lite väl nära vissa djur. Det var förvisso en riktigt häftig upplevelse men när man håller på att backa på en noshörning med ett horn som sin egna överkropp, då börjar man svettas lite.
   Förutom att ge sig ut på livsfarliga äventyr kunde man på lodgen sola (blev jag brun? Nej), bada och äta helt galet god mat.
   Efter dessa intensiva safaridagar (man gick upp klockan 0500, det var inte okej...) drog vi vidare till Fish Hoek, en liten stad utanför Kapstaden, där vi checkade in på ett litet svenskägt b&b. Där ägnade vi oss framförallt åt sightseeing och andra semesteraktiviteter. Några höjdpunkter var vingårdarna och Taffelberget. Eller ja, Taffelberget var väl mer köande. Vi köade för att komma upp, för att få mat, för att komma ner och det hela slutade med total trafikkaos vid foten av beget. Det komiska var att stockningen framförallt berodde på de 8 polisbilar som ansågs behövas för att styra upp rusningstrafiken. Alltså, allt jag kan säga är att de behöver mycket övning inför 2010.
   Vi besökte också kåkstäder vilket absolut var en upplevelse. Lite svårt att beskriva såhär i bloggen, men jag kommer garanterat prata om det! Så ingen panik mina vänner! Håll er lugna...

Nåja. Snart börjar skolan och allt kommer dra igång i vanlig panik. Underbart.

"Du lät ju" -Pappa om magsjuk mamma
"VA!? Lät jag!? Sara!!! Han skojar väl?? Lät jag? Bubblade min mage så högt!?" -Panikslagen mamma
"Du lät som..." -P
"NEEJ! SOM VAD!?" -M
"Källbyverket!!!" -P

glada tider.

Mina vanner, idag vart det shopping som gallde och jag gick inte alls hysteriskt loss i ett enormt kopcenter. Las att jag faktiskt var valdigt beharskad. Snart ar jag hemma! (Mandag that is.)