Sure?

Hej. Shit vilken bra dag. Eller inte. Eller ja, lagom mitt emellan bra.
   Jobbade lite (mycket lite) med arbetet och gick sedan till min tysklektion där läsförstålse väntade, inte uppsats. Det gick väl hyfsat men ja, jag hyser inga förhoppningar. Dock har jag fått både mitt matteprov och mitt nk-prov och ibland är jag stört bra. VIssa dagar alltså.
   Skrittade ut med Aphanna en bra runda mot Delphi. Sjukt mysigt och soligt. Trött hest bara, usch, jag ska inte noja.
   Då projektveckan är väldigt svår att ta på allvar tycker jag att det känns bäst att strunta i att arbeta... Men det är nog okej. Nu hägrar duschen och jag måste verkligen sova. För överigt nöjd med headern. Haha, inget vettigt skrivet...

Bubble Struggle.

C'mon

Hej mina camarados. Denna ljuva varma onsdag inleddes med ett rättat matteprov, muy bien Sara Hansson, muy bien. Jobbade med lite gamla NP och blev sugen på att gå hem, men jag är stark. Heja mig...
   Sedan slutet på den roliga lektionen har jag suttit i infoteket och skrivit totalt... 5 meningar kanske. Effektivt. Men egentligen, vem behöver bli klar med sitt PA? Inte jag iallafall!
    NP-uppsats tyska idag, skjut mig!

Ha det!

Let's make this a good day.

Jag orkar inte.

Okey, goes!

Holla!
Mina vänner, nu har en alldeles ny vecka inletts. Oh yes indeed. Om jag inte vaknade första gången min pappa väckte mig vaknade jag iallafall andra gången då han väckte mig per telefon. Sympatiskt. Då tiden var nästinpå överflödig hann jag äta frulle, vilken bestod av salamimacka och rabarber/jordgubbspaj. Nyttigt Sara, hälsosamt.
   Vid 0930 bar det av till Polhemskolan för att träffa Agnes som äntligen kommit hem från London! Saknat hennes pluttiga uppsyn. Lyssnade på en föreläsning med Staffan Landin (?) om "Hållbar utveckling". Intressant och härlig gotländska. Efter detta pussade jag lite på Fredrik som var glad för förmodligen sista gången fram tills torsdag. Det fick man ju ta vara på så att säga. När Fredrik lämnat oss drev jag och Agnes runt till 1200 och svor över SParbetslags planering.
   Alltså, frågan är ju inte om de är inkompetenta, frågan är egentligen hur lite kompetens man kan besitta för att över huvud taget blir lärare. Vi är 8 SPklasser. 8 klasser á 30 elever. Till och med vi SPelever kan räkna ut att det är 240 elever. 240 sweet SPettor som behöver en dator. 2 datorsalar är bokade, hm, 2 datorsalar á 30 datorer. Återigen briljerar de som läser Matte B på två terminer (50p) och räknar ut att det är 60 datorer, dock finns ju också infoteket vilket ger totlt 90 datorer. Vad är det då tänkt att övriga 150 elever ska göra? Hitta böcker med dagsaktuell fakta? Rulla tummarna? Leta upp lärare för handledning som inte infinner sig i sina respektive klassrum? Nej tack, vi går hem. Vilket vi också gjorde.
   Här slutar det roliga för sedan min hemkomst har jag legat i min säng. Ja, jag skäms lite, men jag orkade helt enkelt inte göra något annat. Ikväll bär det av mot stallet och det ska bli nice.


"Just nu på siba får du en liten mammut på köpet" - haha!

Förälder.

HEJ!
Nu har jag lovat mig själva att ta tag i bloggandet. Trots virus som mer eller mindre tagit över min dator. MEn sånt får man ha överseende med!
   Jag kan ju ta och berätta om min torsdag, som var den bästa dagen på länge! Inledde med ett riktigt bra dressyrpass på morgonen, Herr Hest travade nästa som en dressyrhest. Väldigt imponerande. Skrev ID-prov och hade SH, inte så exotiskt som det kanske låter. Men ja, det får man ta.
   Åkte och skrittade Grållen med Lång och Långben (haha!) vilket var ytterst behagligt i det fina vädret. Våren är vekligen på g och det kunde inte kännas bättre!
   Cyklade hem i sedvanlig panik, duschade och tog mig till botaniska trädgården med Bella, Matilda och Emilia. Väldigt roligt! Där väntade hela Pexet som skulle gå och se Spyxet, inkluderat min pojkvän Fredrik Irwe. Vi hade väldigt roligt och vid halv sju (vi var fett sena, så sju kanske) drog jag, Elin (som vågade sig till botan trots sin spyxtröja) och Bella till Mejeriet där vi skulle se MANDO! Det var helt underbart jävla cpbra och jag trodde nästan att jag skulle dö när de spelade "Long before rock and roll". Det var fantastiskt. Drallade hem vid 23tiden och gick och lade mig, lökig och äcklig.

Fredagen bjöd på en riktigt saftig skoldag och NP i engelska, både uppsats och muntligt. Stånk och stön. Efter detta bar det av till stallet där hesten skulle försöka sig på konditionsträning. Då bristen på just kondition var påtaglig orkade han inte särskilt länge. Kändes lagom att avbryta när hesten visade samtliga tecken på andnöd. Stackarn.
   Drallade hem, käkade pizza och sov med Freddelicious. Mysigt som bara den!

Steg upp jättetidigt på lördagen då FredrikI skulle jobba. Trötter som jag är somnade jag förvisso om och sov gott ett bra tag till...
   Skrittade ut med Hanna som promenerade brevid, mycket framgångsrikt. Duktiga stabila hest. Vid 2100 infann jag mig hos Perklev recidence, dock var bara mami Perklev hemma så jag fick försöka orientera mig i professorstan (där hittar inte jag, alls) och bege mig till "Hemmakväll" där vi hyrde en del filmer och köpte osmakliga mängder godis. Somnade gott i soffan och det var INTE lätt att vakna igen vid 0113.
   Nu börjar det bli spännande i bloggen. Ungefär vid matöppet vid mitt hus ser jag en jättestor rökpelare och den första tanke som for genom mitt huvud var: "Vem fan eldar majbål nu..?". Då jag insåg att alla i husen runt omkring var släckta och att folk sov drabbades jag av en smärre panik. Sprang in till mamma och ringde 112, men jag hade tydligen inte varit först. En bra insats ändå, om du frågar mig.

Denna ljuva söndag har spenderats på Torns RF med Louise och tränandes, det gick riktigt bra och min häst var väldigt bra.
   Dagen rundades av med en promenad med Bellabus, väldigt mysigt och nyttigt.

Det kommer inte bli lätt, men man får hoppas att vi gillar varandra tillräckligt mycket. PUSS!


  

Sagitta.

Well hello.

Just nu är det lite körigt, därav den tveksamma uppdateringen. Men matteprov och ID-prov måste tyvärr gå före. Jag hör av mig när jag kan andas igen.

HEJDÅ.

Elin.

Söndagsparty nådde inte mina förväntningar. Trist.

Här Fredrik - puss!


Isabella.

Hola amigos!

Jag är medveten om bloggens tveksamma uppdatering, men viruset på mitt msn har gjort mig något anti internet och datorer på det hela taget. Jag hatar virus!
   Hur som helst spenderades fredagskvällen framför tvn, både vaken och sovandes. Riktigt skönt att ta igen veckans blygsamma antal sovtimmar. Lördagen vilade sig Rossmorr då han fortfarande var sjukt trött = rida i shorts! Det gjorde lite ont men sommarkänslan var överväldigande, så det var lätt värt det!
   Pluggade lite matte och insåg ganska snabbt att jag inte ska ha några höga förhoppningar, jag är sämst på matte och har ju "attitydsproblem". Jävla tant, vem tror hon att hon är..!?
   Mötte fredrik vid Polhem runt sju och vi promenerade i rask takt hem till moi för att kolla på "Phone booth". Då jag sett denna tidigare var jag ganska odräglig, och det var ju kul! För mig iallafall. Vi pratade massor och hade på det hela taget väldigt trevligt.
   I morse lämnade jag honom ensam i mitt hus för att åka och träna. Det gick inte alls bra och Rossmorr var ett as, men sånt händer och det går nog bättre på tisdag (...). Kom hem, duschade och sov lite till. Vid 1300 avlägsnade sig Fredrik och jag planerade att plugga. I ren protest somnade jag och vaknade således 1600. Det var bara att åka till stallet för att mocka och fixa och ja, nu sitter jag här. Ska faktiskt plugga snart. Dock inte särskilt pepp. Jävla Morran2.
   Trots matteprov och ID-prov kommer veckan bli nice. Ingen HI, ingen ENG och ingen TY. FETT ÖS.

Ha det fedt.

Mitokondrie.

Nu har jag fått ett jävla fittvirus igen, och jag har inte klickat på någon länk!!!

Magic.

HEJ.
Idag har varit en fin torsdag! Den inleddes med Nk, som var helt fruktansvärt tråkigt. Men jag har nästan lite hopp inför provet. Heja mig. Ibland är jag jättebra. Vissa dagar. Efter NKn pinnade jag iväg till bollhuset och mötte BeckyLing.
   På gympan spelade vi handboll och det var superkul, jag var ju inte lite skillad! Synd att jag var den enda peppade i laget.
SH och sedan var det dags för mig och Ida att ta oss till stallet. Vi borstade och fixade det mesta, lastade hästen och sedan, då jävlar bar det av mot Talang Skåne! Väl där var jag lite nervös men det var riktigt roligt och allt gick super.
   Avundas de som är och kollar Katterevyn, de har säkert kul. Nu måste jag verkligen plugga NK, fortsätter kanske blogga senare.

HEJDÅ.



John Pemberton.

Jävla skitdag. Jag hatar onsdagar, de är alltid sämst. Inleds med matte och avslutas med NK. Skjut mig. I övrigt har det inte heller gått bra. Jag pluggar inte. Jag fick leda min hest pga blåsten och jag är jättenervös inför Talang Skåne.

Skit på dig.

14/4

Idag var det en månad. Bra jobbat.

Jävla nk, det kommer ett dödeninlägg senare. As always.

Birger Ollonborg

Han heter så på riktigt, en journalist på SB. Varför har detta inte uppmärksammats mer? BIRGER OLLONBORG!?

Shake it.

Hejminavännerkompanjonerkamrateramigosfreundenpolaregangstorscrewskompisarsailors.

Jag är så jävla pissetrött så det är inte sant, men jag överlever. Det är ju bara sista dagen på lovet. Djup suck.
Igår blev riktigt bra. Jag pluggade förvisso inte men jag och Lingan åkte till Malmö då det var 16 på Buddha. Visst, det var inte riktigt värt 150 spänn men vi hade jäkligt kul ändå. Nästan roligast var hemgången då mina fötter smärtade på ett sådant sätt att jag inte ens skulle önskat min värsta fiende ett lidande av dess like. Det gjorde ont ont ont och jag gick barfota hem. Mysigt.
   Vaknade runt 1100, käkade frulle och gick för att träffa Fredrico som var alldeles glad och förtyskad. Vi umgicks till 1330 då han åkte till Fjanton och jag cyklade hemåt. Åkte till stallet vid 1600 för att träna och det gick alldeles förträffligt bra. Det finns kanske lite hopp om framtiden ändå. Käkade nachos och åkte tillbaks till stallet för att slänga på ett täcke och ja, nu sitter jag här och har prov imorrn. Fett ös medvetslös. Mer fett med panik medvetslös. Nej, inte vara sån. BAra att bita ihop och läsa om hästsjukvård.

Auf Wiedersehen


Good Music.

Hola alltihopaeverybody.

Idag är det söndag och det sjyssta med denna söndag är att dagen som följer är röd = vi är lediga från skolan. Det är helt underbart jättebra. IDag har jag njutit av solen på stallet, städat och juste, inte pluggat. men jag orkar inte helt enkelt. Ska dock börja när jag duschat.
   Det bör kanske nämnas att Fredrik Irwe, aka min pojkvän, kommer hem idag. Dock kommer han hem jättesent och veckan fungerar tydligen inte... No träffing for me. Kanske ett telefonsamtal. Det är alltid något! PÅ tisdag är det en månad, men det verkar ju inte som att vi kan ses då heller, inte så skoj... Nåja.

Nu hägrar duschen. Puss.

Jag VILL INTE vara med och leka längre!

Just det kan man höra Agnes skrika på Polhems skolgård. Hon har det inte lätt, Agnes.

Idag var det lördag. Detta faktum oroar mig något då det betyder att tisdag närmar sig. Tisdag som sätter stopp för terminens sista lov. Suck. Min hjärna har redan tagit sommarlov, synd att skolan inte gjort det. Men det är faktiskt inte särskilt långt kvar!
   Denna dag inleddes med att spola på min hests balltramp. Dumma dumma klanthäst. Det ser sjukt ekligt ut, ska be Bertil ta en titt på det. Det bör tilläggas att jag hade shorts och linne (okej, kofta också)! Det är fantamig sommar. Cyklade hem för att inte plugga (ligger sjukt mycket efter i mitt pluggschema, men jag tar igen det imorrn) och cyklade sedan tillbaks till stallet för att skritta med Agnes. Det gick inte så bra så vi höll oss på området. Plockade också ur Rossmorrs fönster, det betyder ännu mer att det är sommar.
   Cyklade hem, bytte sängkläder och sedan kom Hanna hit! Vi åt, pratade massor och kollade på "The Pianist". Den var sjukt bra, dock väldigt allvarligt, vilket var lite svårt för mig och Hanna, hehe. Brukar inte precis vara något djup i de filmer vi ser. Hon trampade hur som helst hem för ett tag sedan och jag ska snart sova.
   Imorrn kommer familjen och Fredrik hem, innan dess måste jag diska, plugga och städa. Det suger anus.

HEJDÅ (4veckor, det är typ en månad)


PÅSKHOPPNING!

Bilolycka.

Jag hostar som en tok. Och pluggar gör jag icke. Istället sitter jag och äter lite godis, kollar "Cityakuten" och  väntar. Känns det som iallafall, men jag vet inte riktigt på vad.
   Påskhoppning idag. Drygt som fan var det att gå upp trots ett muntert telefonsamtal från SaraP. Det gick hur som helst väldigt bra och jag vart utklädd till zebra! Fyndigt tyckte jag själv.
   Börjar tröttna på att vara ensam hemma. Det är jättetrist att handla, och diska, och städa... Jag vill aldrig bli stor. Eller jo, någon gång. Men inte den här veckan.
   Nej, idag ska jag minsann börja plugga. Heja mig.

H&M's reklamer är ytterst märkliga. Tycker inte alls om dem.


Fnissfniss.

I won't pay.

Ahahahaha. Ja, alltså. Det är som bekant torsdag. Fast det är oroväckande svårt att hålla koll på dagarna när man är ledig, idag fick jag panik när jag insåg att det var torsdag, då jag var övertygad om att det var söndag. Majgadd.
   Gårdagen var en riktigt höjdare! Inledde med att skritta en timme på mitt mongodjur som skötte sig ovanligt omongoaktigt. Dock åkte ju Fredrik bort vilket inte var så kul, men sånt får man ta.
   Dagen fortsatte med umo som kom med goda besked och jag traskade med Ida och gott humör till mitt hus för att hämta en cykel. Vi trampade till City Gross tillsammans med Bella för att handla pastasalladstillbehör. Vi vimsade runt en del och jag köpte även ett påskägg till påskhoppningen som äger rum imorrn.
   Väl hemma dukade jag och Bella helt sanslöst fint innan vi skildes åt. Jag pillade lite till därhemma innan jag cyklade mot stadsparken. Precis när jag cyklade ut från min gata mötte jag min granne som också var på cykel. Då vi båda blev mäkta överrumplade krockade vi brutalt och det resulterade i att hela mitt jävla cykelstyre är helt jävla snett. Jag cyklar numera som en efterbliven. Och det är inte alls så kul som det låter.
    Väl i Stadsparken hittade vi inte några pexare, inte heller skulle jag hinna göra nåt då jag 1800 cyklade till CENTRALSTATIONEN för att möta Bella och sedan... Carro!!! Carro som jag saknat något fruktansvärt och som det var helt underbart jätteroligt att få träffa!
   Vi tog oss hem och påbörjade matlagningen. Självaste middagen bestod av:
Pastasallad
Sallad (obviously)
Pasta (haha)
Gurka
Majs
Bacon
Paprika
(fetaost, som vi glömde...)

PAJ
Fetaost (som Elin kom ihåg)
Tomat
Basilika

Vinegrette
Diverse som ingen hade någon riktigt koll på
Dock säkert: Vitlök. Detta minns jag eftersom att Bella i jakt på något gott stoppade i sig en vitlöksklyfta. Det var precis så kul som det låter, för oss andra alltså.

Gästerna anlände runt 2000 och nu bestod sällskapet av följande: Elin, Sara, Bella, Carro, Ida, Rebecca, Agnes, Matilda och Tove. Det var väldigt trevligt och maten gick hem precis som efterrätten vilken var glasstårta. Mums! Fick en fin fin randig tröja, en ros och "presentkort", haha!
   Kvällen avslutades med vattenpipa och massa snack. Jag var sjukt nöjd och det hela var perfekt. Carro sov såklart över och vi fnissade sådär lagom, men vi var också väldigt trötta.
   Just denna torsdag inleddes 0900 av att väckarklockan ringde. Dock löste jag detta problem snabbt som attan genom att stänga av alarmet. Underbart. Vi vaknade igen klockan 1200 och möttes av misär på nedanvåning. Fyfan vad stökigt det vaaaaaar. Jag fick lite ont i magen.
    Carro och jag cyklade till stationen och kysstes farväl innan jag trampade vidare mot stallet där en glad ponnyhäst väntade på mig. Han var nästan en dressyrhäst och passet avslutades på hoppebanan. Väldigt harmoniskt. Skrittade med Agnes, Grålle och Bella ut på tjurbackarna och det hela gikc ju... Relativt bra.
    När jag kom hem började jag nästan gråta då jag såg diskberget. Det var bara att bita ihop och börja diska. Bra av mig. Dukarna ser dock förjävliga ut. Men sånt går man ta. Ida anlände och hjälpte mig med det sista.
   Jag insåg inte hur trött jag var förrns jag var tvungen att gå ur duschen mycket tidigare än beräknat för att jag inte orkade hålla mig stående.
   Nu har jag och Ida käkat middag, jag ska möta Elin och köpa godis (utan dåligt samvete då hur många som helst sagt på sistonde: Vad SMAL du har blivit!!! Sjyssta bananer!!!).
DET BLEV ETT LÅNGT INLÄGG.

herå.



Q4.

HEJ.
Jag gillar lov skarpt! Just denna tisdag spenderades först framför datorn och SH-boken. Inte riktigt så spännande som det låter men helt okej, väldigt nöjd med självdiciplinen.
   Åkte in till il city Lund och besökte umo med Ida bara för att få veta att vi skulle återkomma imorrn, så går det när man kommer för sent! Efter ett snabbt besök på apoteket mötte vi sedan Elin på H&M för att shoppa underkläder. Weei! Visade mig själv mer eller mindre naken för halva butiken, men det är okej (och jag kunde VISST ha 75C!). Vi traskade till Coffee Break för varsin macka och ja, vi hade det väldigt trevligt på det hela taget.
   Cyklade hemåt och gjorde inget särskilt innan jag tog bussen till stallet. Riktigt skönt väder men jag orkade inte cykla. Eller jo, jag hade kunnat cykla dit men det hade varit SVINkallt att cykla hem. Så jag tog alltså bussen.
   Såg att grupperna innan oss var utomhus och jag blev innerligt tacksam när jag vfick veta att vi inte skulle vara det. Ja, jag är rädd för min häst. Men han är också störd. Dock gick träningen sjukt bra! Vi hoppade jättehögt och Rossmorret var helt cpjävlamongofiiiiin. Älskade älskade hest.
   Nu ska jag snart sova då dagen börjar tidigt imorrn. Upp 0800! Den underbara dagen bjuder på ridning, umo, mat, pex och middag! HURRA.

VI SES.

morr.



Every secret moment.

Hej ljuva tisdag. Haha, jag trodde för ett ögonblick att det var söndag. Inte lätt att hålla reda på dagarna.
   Tror att förkylningen ger med sig, jag har psykiskt motverkat den och det har funkat! Det är ju det jag säger; låtsas man inte om att man är sjuk är man snart inte det.
   Vaknade till 3 sms och trodde att jag var poppis men ett var från Louise och Bella hade skickat samma 2ggr, så det var eg bara ett kul sms. Krälade mig upp, tog en macka och startade datorn för att "plugga". Det gick ju bra när Fredrik var inne på msn. Trevligt. Eller ja, faktiskt trevligt, men inte bra för min skola. Men skitsamma. Det är lov.
  
Eftermiddagen bjuder på shopping och umo. Träning ikväll. Bra för mig.

Klipp dig inte och kom ihåg att den har naglar!

Bajsbajs.
  

Snabb och effektiv.

HEJ mina vänner och kompanjoner.
Detta var måndag och därmed första dagen på lovet. Härligt! Inledde med att lata mig riktigt jävla länge, låg ute i solstolen och läste i min engelskbok. Den är ganska bra, men vi låtsas inte om att jag precis erkände det. Vid 1230 dök Fredrik Irwe upp. Fredrik Irwe som råkar vara jättesnäll.
   Vi hängde ett bra tag, närmare bestämt till 1454 då Fredrik fick jävligt bråttom till sin korpenmatch. Då skulle man ju kunna tänka sig att jag gjorde något produktivt nu när jag var ensam, men nej. Jag lade mig i min säng och ja... Här har jag stannat. Sjukt skönt men något ångestframkallande.
   Ska till stallet så fort mami kommer hem med bilen, jag pallar fan inte cykla dit även om det ser ut att vara en fin vårkväll. Sweet sweet vår!
   Imorrn ska jag plugga, shoppa lite och dra till umo med Ida. Partej... Träning också, fan vad skönt!

Hörs kanske senare om jag orkar. HERÅ.


Jag är medveten om att den är från snyggast...

Väster.

HAJSAN. Idag är det en alldeles underbar söndag. Tror jag. Den är ju inte slut än.
   Dagen inleddes 0600 och jag var på stallet 0645. Bra av mig. 0730 tränades det för Louise och Monstret var sjukt fin. Duktiga duktiga häst! Fixade lite i stallet och åkte hem vid 0930, tog en dusch och somnade. Underbart! Sov till 1430 och det var helt galet skönt! Vaknade något förvirrad och upptäckte att jag sömnsmsat med Fredrik, men skrivit ganska vettiga grejer så helt medvetslös var jag inte!
   Gick ner och mötte en mamma i upplösningstillstånd då en vinflaska exploderat. Det kan man ju förstå. Men ändå, get a grip! Åkte med papi till stallet för att fixa hinkarna och täcka il Monstro magnifico och ja, nu sitter jag här och väntar på att mitt släktkalas ska börja. Räknar med att inkassera en del pengar samt äta tårta. Fett med bra!
    Kvällen fortsätter med vänner och planering inför onsdag. Partej oh yes...

Nej. Nu får det räcka. Ha det bra mina vänner.
Lek högt!

Vissa dagar.

Hej, jag ber återigen om ursäkt för uppdateringen och ja, jag har faktiskt en ursäkt. Det är PEXVECKA!!! Sjukt roligt, och som min enda läsare förlåter jag mig. Har mest sysslat med hesten och pexet och njutit av det underbara vårvädret som äntligen slagit igenom på riktigt! Nu är klockan tyvärr på tok för mycket, skola imorrn för första gången på två dagar, jävligt segt. MEN efter denna ljuva fredag, som för övrigt är utan tyska yeeeeeeehehehes, är det ju lov! S-s-score mattafakkas. Så sjukt skönt och jag vill träffa alla mina vänner. Massor. Dagen kommer blir riktigt stressig med skola, hest och sista pexkvällen. Waah. Jag hatar stress. Men det blir nog bra.

Ikväll var för övrigt en av de roligaste på länge. Hehe, Fredrik min vän.

När pexarna
När pexarna
Går in på scen
Går in på scen
När pexarna går in på scen
Då jublar hela Svanes aula
När pexarna går in på scen
PEXET!!!