För länge sen

Man skulle ju kunna tro att rubriken syftade på mitt senaste blogginlägg men nej minsann, så mycket bryr jag mig inte, mahaha. Jag önskar egentligen att jag satt fem meter till höger i min soffa och kollade på tv men nej minsann, jag orkar inte flytta mig. Det är dessutom helt okej här vid datorn, det var verkligen längesen jag satt här... Väntar på Pelin och Valle. Pelin ska intervjua (haha) mig för sin engelskaartikel som skulle varit inlämnad för.... tre (?) veckor sen. Bra Elin, bra.
Var på infomöte om språkresan idag, wutti (det mest använda uttrycket för tillfället), det kommer bli så jävla fett! Hade mammas byxor idag, nej, dom var inte tajta :)
Min arm ser allmönt misshandlad ut, först brände jag mig på den jefla höjdhoppsmattan, sen skrapade jag sen ca fem meter på vår stickiga vägg, aj? Jag hade nämligen bråttom till bussen som går bakom vårt hus, jag sprang och försökte undvika buskarna vilket resulterade i en emoarm. Oh yes.
Såg "Mr Beans semester" igår. Det var ju en... bra... film. Haha, interna skämt är min bästa vän. Oh crap, jag måste hämta cykelfan hos emma...

JAg är så himla upptagen.