Lost.

Orkar verkligen inte blogga kul nu. Det får vara som det är. Brutet och trasigt.

Hejhopp.


I'm Electric.

Det gick väldans snabbt. Lite sådär "vad var det nu som hände?". Helt plötsligt var det över. Eller ja, över och över. Man inser inte exakt hur hårt man kommer landa, förrns man trillar. Och man inser inte hur mycket som fanns där inne. Hur mycket som fick komma ut. Och hur förvirrad man skulle bli - handfallen nästintill. Det finns inget att säga eller göra. Jag vill inte klä på mig eller gå upp. Jag vill ligga kvar. Och tänka ut vad jag borde säga eller göra. Om det nu finns något att göra eller säga. Det enda som snurrar i min skalle är en massa frågor. Som inte kommer få några svar. När är det över? Vad innebär det? Hur mycket var det mitt fel? Vad kunde jag gjort annorlunda? Hur ska jag bete mig? Vad ska jag göra?
Och vet du hur ont det gör?


http://www.youtube.com/watch?v=QfU-4Y4_akY

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.

Kli.

Här kliar jag mig i ögat och hatar att vara beroende.

Macarena.

Hej mina vänner.
Elin och jag hade en riktigt najsig picnic i botan och njöt av solen, som förvisso försvann - men dock! Köpte lite godis och drog hem till mig för att kolla på Greys, det var inte lite smärtsamt när jag insåg att det vart säsongsavslutning förra veckan... Sjukt besviken. Det hela slutade med att vi satt som klistrade vid "Bachelorette" tills "So You Think You Can Dance" började och Elin fick nog. Så, nu sitter jag är i min ensamhet.
   Morgondagen bjuder på ovisshet och kanske en pojkvän, om han behagar att svara. Kommer det hända tror jag? Nej. Inte direkt.

Superfat biatches.

One, 21 Guns.

HEJ.
Bara för att  bekräfta att jag bloggar igen måste jag skriva ett morgoninlägg. Ja, detta är morgon för det är fucking sommarlov.
   Fan vad sepe blogg.se är. Två inlägg har försvunnit. Fast, det första var det nog lika bra med, ska inte börja med så tunga och deprimerade inlägg, hehe.
   Dagen har hittills bjudit på ett däckbyte och en utskrittning med Hanna. Riktigt skönt då vädret överträffat sig själv. Satte nyss i mig en pizza så mätt är jag också! Nej, nu ska jag sätta mig vid telefonen och vänta på att Elin ska ta och ringa.
KRAm.




I'm afraid so.

Nu jävlar är jag tillbaks!

Det är sommarlov, axeln gör inte ont och allt är på topp! Lundahoppet närmar sig och jag är fruktansvärt nervös men dock peppad till tusen. Känner att allt är lättare och roligare nu, länge leve sommarlovet!

It went uphill.