Le pause.

Jag säger adjö till bloggen för ett tag, får se om jag kommer tillbaks.

Holla homies.

Är det såhär när man är kär när man är liten?

Hej! Tänkte blogga lite för ovanlighetens skull. Helgen har kommit till ända och det är måndag igen. Sörj icke mina vänner! Ty vi är ytterligare några timmar närmare avslutningen, woho! Tyvärr är det inte riktigt över än och skolarbetet kväver mig långsamt. Tre veckor kvar till avslutningen, håll ut!
   Idag kommer treorna hem, dock verkar det inte gå att få kontakt, så jag får väl vänta. Och se. Och vänta. Tråkigt men sant.

Håll ut!

Hey Jude Don't Make It Bad.

Lördag. Hm, ja alltså, what to say. Är det bara jag som upplever denna helgen som världshistoriens långsammaste? Kanske för att så många är borta... Och för att den hade två extra dagar... Kanske det.

   Dagen har till största del spenderats på stallet där trollbarnet fick jogga på hoppbanan och Knacket skrittade sig. Inte så spännande men någon måste gört. Imorrn är det tävling i Lomma som gäller, jävligt tveksamt om jag orkar starta båda klasserna då det är ca två timmars väntetid. Suck och stön.

   Med plugget går det ju jävligt tveksamt. Har skrivit klart tyskan, måste dock öva till redovisningen. Jag kommer eventuellt kissa på mig, men det återstår ju att se. Engelskan är klar, dock inte mycket att skryta om. Samhällen är påbörjad men pga riktigt tveksamt formulerade uppgifter och informationskällor har jag inte kunnat avsluta det hela. Då mitt arga frontermail till Anna-Lena inte besvarats efter 24h (?) är jag naturligtvis mer upprörd än någonsin. Historian, ptja, den ska vi inte ens tala om. Jag har ca 3 sidor kvar och ingen fakta är framgrävd. Om jag är körd? Oh yes. Hade mitt betyg suttit löst hade jag eventuellt lagt ner lite mer tid på det hela men då det sitter som berget är motivationen obefintlig. Nåja, jag ska väl kunna skrapa ihop något. Svensktalet är inte heller påbörjat och uppgiften okänd, jag får låta fantasin flöda helt enkelt; "Hon kanske sa...". Nästa vecka kommer med andra ord bli underbar och veckan som följer förgylls med NK-prov och engelskprov. I love my life.
   Lundahoppen närmar sig med stormsteg och med uttalanden som: "Oj! När ska vi träna igen, jag tror vi måste bli bättre." från tränare ligger självförtroendet på topp!
    Nu ska jag kolla på tv för jag tänker inte plugga helt enkelt. Tänker inte.

Kom hem allesammans!

Hey Jude, don't make it bad.
Take a sad song and make it better.


No one wants your opinion.

HEJ. Detta är en alldeles underbar torsdag av följande anledningar:

1) Vi är lediga, religion för med sig något gott iallafall!
2) Vi är lediga imorrn, hur bra är inte fenomenet "klämdag"?
3) Träningen gick helt stört bra imorse.
5) Hur jobbigt det än må vara att gå upp tidigt känns dagen mycket längre, det är bra. För det mesta. Som idag.
6) Vädret är strålande. Det är verkligen fantastiskt underbart att cykla runt och njuta av solen.
7) Picnic underbara vänner. Saknar verkligen att träffa dem varje dag! Mysigt.
8) Elin hängde med till stallet. Normalt ogillar jag att "blanda ihop" mina olika liv. Men ibland är det jättetrevligt när det händer.
9) Jag sket i plugget och slappade hela eftermiddagen.
10) Mamma kommer snart hem efter att ha handlat = MASSA MAT!
11) Mamma städade ut kylen idag, fresh!

ELVA bra saker! Jag är ju mer eller mindre en mästare på att vara negativ, men elva saker kan inte ens jag ignorera!

Det enda dåliga med denna torsdagen:

1) Jag har bränt mig på hela min rygg.
2) Jag har så jävla mycket plugg som hopar sig...
3) Fredrik är inte hemma.

Men hallå, tre saker mot 11. Nada.
Nu ska jag vila mig lite till, bara för att jag kan!

(Jag utgår från att ni alla var så inne i min lista att ni inte märkte att nr 4 saknades och att det faktiskt bara var 10 bra saker. 11) Jag var så positiv att jag ville att det skulle vara 11 punkter)

Grythyttan.

Hello allihopaeverybody.
Riktigt nice med lång sovmorgon, NP resultat i engelska och en strålande labb. Avrundade eftermiddagen med en uteskrittning ala dubbelsara. Ventilerande som alltid. Tar en lugn hemmakväll, inte särskilt peppad på att hitta på något och dessutom är det ju Greyskväll! Underbart. Orkar på sin höjd cykla in till stan och köpa lite godis, även om jag inte borde.

Nu har han åkt, 4 långa dagar utan kärlek.

Jag slutar dölja det, jag kommer ut, nu är det sagt: Jag HATAR level 45. Mer än allt!

Ugdomens förfall.

Holla! (Jag vägrar numera stava det som det ska, jag får rysningar av folk som tror att jag är dum)

Jag är medveten om att uppdateringen återigen är tveksam. Jag kanske ska satsa på lite kortare inlägg så blir det inte så svårt? Dagen har varit till belåtenhet. NP gick nog hyfsat, fick tillbaks två lyckade insatser och ja, jag är ganska bra helt enkelt. Vädret har överträffat sig självt och det är helt underbart att sitta längst trean och bara schteka tills jeanslåren förkolnar. Mums! Mitt i allt detta underbara åker Fiddeli till Prag och går på strippklubb och lämnar mig i min ensamhet, men det ä'r okej. Jag klarar mig (att vi inte hinner träffas innan suger dock apa, ogillas skarpt!). Ska sysselsätta mig med massa plugg, träning och annat skoj. Sagt och gjort, korta inlägg. CU.

Look a bit harder.

TRÖJFÄRGAD HUD!!!

Hej mina vänner och kamrater. Jag är medveten om att jag inte skrev igår. Men tisdagar är alltid pressade. Vill dock poängtera att jag satt med blogg.se uppe i infoteket men att en lärare kom in. Varpå jag kvickt fick stänga ner fönstret.
   Igår var en bra dag och hoppningen gick bra. Dock svårt. Men det är bara roligt. Pluggade sedan matte för hela slanten och jag tror att det gick hyfsat bra idag.
   Denna onsdag var lång som vanligt, dock ingen labb i eftermiddag så jag avlägsnade mig vid halv tre. Hade fucking muntligt i tyska, vilket inte alls var kul. Nu är jag hungrig, trött och vädret lockar inte alls att skritta ut.

Holla.

Uttrycksfull.

Humlor, försovande, två lektioner, tröttsam häst och uteskrittning. Det sammanfattar väl dagen.


Ibland så känns vissa människor jättespeciella

Och bra

Och okomplicerade
Då känns det speciellt
Och bra
Och okomplicerat
Och när de pussas killas det i magen.


Lily Allen

Ja, jag har lyssnat på låten i två dagar. Det är sant. På riktigt.

Gårdagen var riktigt trevlig hemma hos Ida, vi käkade grillat och jag satte eld på deras kök. Tror inte att jag gick hem sådär värst hos Idas pappa... Villa bara poängtera att det inte var mitt fel, vilket följande dialog bevisar:
"Hur många minuter?"
"Några stycken"
"OK, tar typ två"
Två minuter senare...

"DET BRINNER!!! VAD SKA JAG GÖRA!?"
"Ehh jaa.."
"Men kom HIT OCH HJÄLP"
Det hela resulterade i brandlarm och en rökskadad chinchilla. Men det var ju... Kul. Åkte in till Lund, besökte Botan, klängde oss över staketet och gick hem. Sov med massa kläder på...
   Vaknade vid nio tiden och åkte till stallet för att P&J:a. Gick riktigt bra, kändes dock att han tävlat dagen innan. Taggade till i 1.10 så jag var nöjd. Klippte även manen, det går helt enkelt inte att rycka, han blir helt bananas. Nu ska jag städa och plugga lite, det är ingen som vill vara med mig. Suck. Ensamma jag.

17 år i staden.


You know I really do.

Mina camarados. Jag har övervägt. Jag har funderat. Jag har fört en lång argumenterande monolog. Jag har bestämt mig. Och jag har slutligen fattat ett beslut. Jag lovar, dyrt och heligt att ta tag i bloggen. For real this time. Typ.

Deprimerande nog har jag inte så mycket spännande att berätta, men det var det väl ingen som förväntade sig heller. Hehehehehheeeee... Alltså, veckan. Not much to say helt enkelt. Slitit med projektarbetet och för att citera Mackan: "Säger någon hållbar utveckling SPYR jag!". Sanna ord mina vänner. Detta kan ha varit det jobbigaste hittills. Nej inte riktigt. Men förjävla tråkigt iallafall. Så tråkigt att jag inte läste igenom det själv utan tvingade papi. Där fick han!
   Skrev också skåneprovet i onsdags och det var nog det sämsta jag gjort under min skolgång. Men ja, vem vill inte faila då och då? Då uppskattar man kanske bra prov mer? Kanske det kanske. (Eller inte.)
    Elin Corky har dragit ut på landet med Fritty, fräckt tycker jag. Vi behöver henne här hemma. Tur att man har IsabellaWiderström.
   Helgen har hittills bjudit på en natt i Bjärred och en dressyrtävling på Torns. Dressyren gick över förväntan och jag var nöjd. Duktig hopphest. Vill bara poängtera att Rossmorr överträffade sig själv då han kom upp i 23 knoppar, dvs 13 mer än normalhästen. Starkt jobbat! Nu ser han också väldigt rolig och frissig ut.
   Kvällen spenderas med Ida, Linn och Sofia, vart det bär av vet som vanligt inte jag. Lyckligt ovetande kanske.

Jag lovar att jag skriver snart igen, senast in imorrn. (Nu jävlar är det inte tveksamt SaraP)

Fuck you, fuck you very very much
-Lily Allen

Lejonhjärta.

HEJ. Idag är det måndag och jag inleder med att ursäkta uppdateringen. Men nu är det helvete i huset då pappa fått för sig att min dator är boven bakom problemen med internet. Sympatiskt pappa. Men ja. Not much to do. Får låna papis lite men jag är inte lite rädd att ge den virus... Då kommer jag nog få flytta hemifrån.
   Mina två största orosmoment är för tillfället projektarbetet som är långt ifrån färdigt och ja, det går inte precis framåt heller. Tråkigt. Det andra är dressyrtävlingen på Torns på lördag. Om jag oroar mig redan på måndagen är det illa. Jag vill inte. Känner att det är lite bloggtorka, men mina 3 läsare överlever nog.

Ha det FINT.

Korrekt.

Hej mina kumpaner.
Alltså, jag är medveten om att insatserna här i bloggen kan kategoriseras som punktinsatser. Sällan men massiva. Vad detta beror på kan jag tyvärr inte redogöra för, men eftersom att bloggen trots allt är min och bara min kan ni ju gilla läget. Eller sluta läsa (snälla gör inte det, jag tycker inte alls om när ni blir färre.).
   Hur som helst har dagarna tickat på. Då jag inte riktigt minns och inte orkar kolla när jag skrev sist antar jag att det var i onsdags. Igår var det som bekant torsdag och valborg. Hell yes my friends. Och det var verkligen valborg.Vi inledde dagen med skola, dock inte särskilt mycket skola, mer CS och Bubble Struggle i infoteket. Det var galet roligt.
   Cyklade till stallet för att försöka uppfostra min häst, det gick måttligt bra. Men han är ju ett charmtroll, så jag vart glad ändå! Han står för övrigt naken numera - då är det sommar! Skrittade ut på Grållen med SaraP och Fillifam. Inget dramatiskt, slapp fulla studenter. Skönt det!
   Trampade nu hem i rask takt för att ta en dusch och slänga i mig lite mat innan jag cyklade mot Rebecca Ling och hennes hus. Vi hann knappt säga hej innan vi begav oss mot stationen för att möta Ystadcarro. Vår trio gick med friskt humör till stadsparken som jag måste erkänna var mycket mindre äckligt än jag tänkt mig. Vi strövade runt, drev med poliserna och satte oss slutligen med Fredrik och hans vänner.
    Hängde där tills Carro, hennes vänner och Fredrik med company frog till KG medans jag och Ling drog till Bjärred. Vi fick förvisso vänta så in i helvetes länge på bussen. Inte okej! Kom fram och där drog festen igång på riktigt. Fyfan, riktigt roligt och årets första vadande i havet. Att jag trodde att vattnet var kroppstempererat säger ju en del om verkligetsuppfattningen. Drog till någon snubbe som hette Andreas innnan vi traskade genom hela fucking Bjärred, promenaden tog utan tvekan 2 timmar. Typ. Svinlångt var det iallafall och jag ville nästan lägga mig i diket och dö. Men det gjorde jag inte!
   Vaknade upp idag med en hand som har fått aids av någon slags växt, glada kamrater och strålande väder! Åkte till Lund och tog ganska snabbt tag i stallet där både Scarlet och Rossmorr väntade. Skrittade ut med de båda och allt var bara harmoniskt!
   Hälsade på Johanna tillsammans med Hanna. Det var trevligt, saknar att umgås med Johanna som förr... Åkte hem och ja, nu sitter jag här. Morgondagen bjuder på tävling i Ringsjön (1m + 1.10), grillning i stadsparken och en natt i Bjärred med Freddelicious. Sweet morgondag!

Vihörsochses. Idiot.