outside my lonely window

hej allahopa. nu är klockan redan tre på eftermiddagen och jag har pyjamas. men har faktiskt varit uppe vid elva och bytt häst i hagen, somnade dock om direkt när jag kom hem. jag behöver det. känner att mina dygnsrytmer är helt fuckade.
men seriöst, vem vill gå upp när det är sånthär väder? det snöar iallafall inte och det är jag djupt tacksam för. regn är trots allt ganska våraktigt. nu när jag tittar ut ser jag att det till och med är uppehåll. najs.
lyssnar på rocking the suburbs, på andra sidan häcken är verkligen den bästa filmen jag någonsin sett. jag är nog uppe i 6e gången nu. börjar lära mig alla repliker ("but i like a cookie"). nej, det flyter inte nu. återkommer ikväll.

puss.

oh how i love to be around

nänä, jag ska vara ärlig, vi vet inte säkert om och vi vet inte när tingsek eventuellt kommer. men morran ska träffa honom nu i helgen och förhoppningsvis påminner hon honom om sin tragiska barndom så han får dåligt samvete och hälsar på fuckingfågel. det skulle vara pimp. det är bara att erkänna. alla som eventuellt går på fågel och avgudar honom kan tacka mig, emma, elin och bella senare. det går bra att skicka gåvor aswell. (haha ahlséns reaktion: ÅH VA ÄR DET SANT!?!? i falsett, jag tvivlar på att hon lyssnar på tingsek, jag hoppas faktiskt att hon inte gör det)

fatta att jag satt uppe och väntade på att vårt virusprogrammög skulle bli klart BARA för att skriva ett blogginlägg. juste. så hängiven är jag minsann. haha, det komiska är att jag inte ens kan kolla min statistik (min dator är MÖG) och har därför absolut ingen uppfattning om hur många som läser min blogg. vad tragiskt om det är typ 3 pers. då lägger jag ner.

idag vart det stan på kvällen, ganska mysigt men KALLT, nåja, jag hade faktiskt bara tights, då får man skylla sig själv.

elin har piercat sig, det är sketcoolt.
svämp

hejdå. <3

positive fields of energy


tingsek kommer till vår skola, DET mina vänner... är
PIMP.

the dawn is breaking

hold me like you'll never let me go

hur fin är inte "leaving on a jet plane"? armageddon säger jag bara.

kom hem efter träningen och fann till min stora frustration att det inte var nåt private practice!!! vafan!? dessutom var det ersatt med antikdeckarna. alltså, ursäkta men gubbar som kollar antika saker som "auktioneras ut i slutet av programmet" känns inte så lockande. kanske för tanter, men dom är väl ändå inte vakna nu? åh jag blir så förbannad. fyran har tre bra program: parlamentet, house och private practice. SÅ TAR DOM BORT ETT AV DOM!? dom kanske inte vill att folk ska titta på deras kanal? dom kanske strävar efter så låga tittarsiffror som möjligt?  tja, man kan ju undra...

puss på er som inte jobbar på tv4...

wouldn't that be something?

idag var det FIN-dag. när vi fick reda på det för några veckor sen var min spontana kommentar: men vad ska alla fula göra då? haha, ganska roligt. nåja. vi har iallafall räknat på hur mycket pengar skolan lägger på "upprustning" varje år, 500 000 kronor. hoppsan. vi har också tvättat väggar, jag tror inte rikitgt att det är rätt sätt att engagera eleverna men okej det kanske är... produktivt, jag vet inte. jag, emma, elin och sara gick iallafall lite tidigare för att fixa bakelser till 8:ornas språkcafé. vi hade faktiskt grymt roligt med dansk radio på max. det hade nog alla som kollade in på oss också... haha. jag tycker verkligen att vi ska sluta halv två varje dag, det är lagom.

muntliga nationella i matte närmar sig med stormsteg och jag mår nästan lite illa när jag tänker på det. fyfan vad jobbigt! jag får fet jävla ångest. jag har nog allmän ångest för min skolgång. inte för att det inte går bra eller så, men nu såhär sista året känner jag paniken. jag vet ju att jag kommer in på linjen jag vill gå och jag vet att jag har bra betyg. prestationsångest i allra högsta grad.

jag vill till stockholm och träffa carro. jag saknar henne jättemycket. 
image43

stickad tröja - pappas
gröna tighs - h&m
skidstumpor - seger


munck och hansson, favorit i repris

johanna munck är verkligen min bästa vän.

allmänt:

måste man filosofera i sin blogg? jag har inte riktigt tid med andra tankar än de som jag har på allt praktiskt som händer runt mig.

vad ska jag göra med mitt hår? det är astråkigt och jag måste göra något åt saken

sverige pussas och kramas, nästa stora tvhit? verkar helt klart lovande

salem al fakir? vad har hänt med honom egentligen? försvunnit?

blondinbella, vafan är hennes problem? riktigt jävla störig, jag klarar inte av henne. moderatjävel!

flickorna i "girls of the playboy mansion". någon som vill lämna en kommentar om dom. jag finne ringa ord.

nu ska jag kolla på fråga olle. jag har redan missat hälften. suck.

puss.





fint va?

image40  image41

mys!

idag har varit den bästa födelsedagen på länge! dagen började som nämnt med marängtårta och kläder från h&m, sedan bar det av till vår allas fågelskola, yes tyska och hitlermaria! kan det bli bättre? ja. jag ägnade större delen av skoldagen till att påminna folk om vilken dag det var och tvingade dom att gratulera mig. det är ju faktiskt betydligt roligare om majoriteten av eleverna på skolan har sagt grattis, spontant eller... mindre spontant. klockan fem var det träning så jag "gick till tandläkaren" på biologin för att hinna. det är faktiskt fysiskt omöjligt om jag ska sitta där lektionen ut. det går helt enkelt inte. på stallet tvingade jag ännu fler att gratulera mig och det hela gick faktiskt riktigt bra! donja var... ganska tacksam idag och betedde sig iallafall inte som en utvecklingsstörd, utan ganska normalt. trevligt. när jag var klar fick jag smsbesked om att jag skulle skynda mig hem. jag cyklade alltså i panik och persade. tror det gick på 13 minuter. starkt jobbat! jag hann precis innanför dörren när magdis emma elin och sara plingade på, de sjöng högt, länge och ganska generade "jag må hon leva" för mig, min famlij och resten av grannskapet. gud vad jag tycker om er! dom hhade med sig en kladdkaka dekorerad med godis (pastellhestar, bär och pluppar, ni vet dom färgglada) och den var fett jävla god! tyvärr mådde jag lite illa eftersom att det var det första jag åt sedan ett knäckebröd i lunch. uh!

det var hursomhelst en underbar födelsedag och tack till alla som har uppmärksammat den! (tvingade eller med egen vilja) <3

det skedde vissa ändringar när det gäller kläderna

image39

tights - h&m
t-shirt - mamis
kofta - gina
halsduk (syns knappt, brun- och blårandig) - indiska
hade även randiga skor - h&m

puss på er!

15 år idag!

jaha, grattis grattis till mig själv! idag kommer dagen som jag förvarnat er alla om. jag fyller ju 15! väcktes med marängtårta och en låda från h&m. jag visste inte alls vad som var i för jag hade inte alls handlat det själv (...), det innehöll hursomhelst: gråa tights, mörkgröna leggings, tre färgglada hotpants och en ny bh. inte helt fel!

tyvärr innebär den 25/3 också första skoldagen efter påsklovet 2008. det suger ju balle om man säger så. börjar om 50 minuter med tyska. TYSKA av alla lektioner!? nä, det är faktiskt inget hit... dessutom närmar sig nationella med stormsteg, bara jag som inte är så taggad på muntliga i matte? usch, vi kan nog enas om att ingen hade bangat en vecka till.

dagens förmodade outfit (eventuell bild kommer senare): grönblå stor t-shirt med svart blommotiv, gråa tights, randiga skor från h&m och en röd sjal.

glöm inte att gratulera mig!
puss!

hela skånska släkten

nu börjar gästerna bege sig hemåt efter 3 skånska släkttimmar. det var faktiskt uthärdligt eftersom att jag fick en hel del pengar plus att emma och elin dök upp. det absolut bästa var ju våfflorna, mmm, det äter man inte varje dag!
då är det alltså bara en dag tills jag fyller moppe/byxmyndig. starkt av mig.

det kommer säkert mer ikväll. jag lär deppa ihop när skolstarten blir lite mer verklig...
(livet är en musikal) puss och kram (kihlen och fedinand)


I think I'd rather see you dead

sitter här och pratar med elin i telefon. vad är det för grej att alla ska åka bort?
hursomhaver så är det släktkalas imorrn men eftersom att jag inte har någon släkt kommer en hel del andra. det ska bli skoj, massa våfflor. mmm. donja fick slita hårt idag, men huvudsaken är ju att man får igenom något. heja mig. såg att en känd schtekare körde med en dagenslista och vem är jag om jag sätter mig emot trenden?

Färg: Grönt, snart ska det väl bli vår?
Klädsel: sidenkalsonger, stor blå t-shirt och skidstrumpor (känns som att jag stannar hemma ikväll). innan körde jag blåa raka jeans, svart top och grön esprit munk.
Frisyr: låg, lite sned tofs. luggen nere
Accessoar: diskret silverhalsband

Mat: lunch: falukorv och pasta. middag: gnocch
Dryck: påskmust såklart!
Snacks: påskgodis

Känsla: lite matt och besvärad.
Humör: lite nere
Att göra: stallet, bloggen, träffade nils

Musik: mando alltid mando
TV: absolut ingenting! uh!
Internet: Blogga
Telefonsamtal: massa sms och något med pappa och munck

Inspiration: musiken
Drömmer om: våren
Längtar till: sommaren!


jag kan ju ta och berätta att det är en dag och lite till innan jag fyller år!

jag har för lite att göra

image38

FU 2

elin har ganska rätt. det händer inte så mycket i våra liv. men det kan alltid vara värre. så vi kämpar på! och lyssnar på train on fire. lalalala!

heja dig elin
http://songfortheasking.blogg.se


jag infogade precis en horisontell linje. riktigt snyggt

jag och elin sitter på msn och upplever långsam överföringshastighet. fasen.
jag tycker om dig elin. 15 jävla år. det är sick mannen. sick. älskar dig!

tisdag!

haha bara för att markera att det faktiskt går att logga in på blogg.se var jag tvungen att skriva ett till inlägg. det har också ganska mycket att göra med att alla är borta eller upptagna, jag har alltså fruktansvärt tråkigt! skulle kolla på extra extra men det tog så lång tid innan det började.... det har iofs börjat nu men jag orkar inte riktigt gå upp. fasen, mamma och pappa pratade om att jag skulle få en alldeles egen dator men nej, då gick tvn sönder och jag är ledsen, men jag MÅSTE ha en tv. vår familj är helt dysfunktionell om alla ska dela på en tv. det går helt enkelt inte. alltså får en dator vänta lite till. men jag tycker att jag klarar mig ganska bra på den här.

snart fyller jag år! jag vet inte varför jag är så exalterad, kanske för att dte är på våffeldagen? kanske för att jag kommer få pengar? kanske för att jag kommer få gråa tights och snygga trosor? jag vet inte :)

mando är underbara

one blood.
PUSS.

förlåt!

ja, förlåt vill jag säga till alla mina läsare (oklart hur många det är, min dator är cp och vägrar visa besökstatistiktjohej) för att det har gått flera dagar sedan jag bloggade! jag skyller allt på blogg.se som inte funkar. fyfan vad lack man blir när man loggas ut eller inte ens kan logga in från första början! nåja. det har inte hänt särskilt mycket ändå. alla är borta nu över påsken eller så ska dom socialisera med familj och/eller familjevänner. är det bara min familj som inte firar påsk så seriöst?

en annan sak som jag, johanna och pappa kom fram till idag var att man äter sill och ägg på i princip alla svenska, lite större högtider. påsk, jul och midsommar. det är ju helt galet. sill av ALLA maträtter? det är jätteäckligt och absolut inget man går runt och längtar efter. nej usch.

djupa tankar som alltid. nu ska jag ta ett bad och värma upp mig efter en uteritt i snöstormen.
(jag behöver väl inte påminna er om att jag fyller 15 på tisdag)

puss.
[email protected]

in the desert you can't remember your name

sitter här helt ensam och lyssnar på musik, det är jävligt gött faktiskt. laddade ner horse with no name, både med neil young och america men jag måste erkänna att jag inte hör någon skillnad alls. misstänker att dom är likadana. fin iallafall. försöker desperat pimpa min blogg, men min dator suger för mycket. fasiken.

idag har jag köpt smink för 225 spänn, bara puder och mascara! det är ett rån. jag blev helt paff i kassan. vad är det för skit...? det var så att jag fick gå in på konsum och köpa två ostbullar (bara 8 kronor tack och lov) för att lugna ner mig. satt och läste massa gamla inlägg, det är ju så man skäms. för att ni inte ska läsa dom kan jag presentera mig lite snabbt: sara, bor i lund, fyller år snart och går snart ut nian. har en egen häst som heter donja.
kort och gott.

puss på er

livet är en musikal.

jag arbetar stenhårt på att skriva mer. jag tycker att det funkar ganska bra, eller vad tycker ni? haha som om jag hade massa läsare, nåja, någon finns det väl iallafall. tyvärr blir ju min bilddagbok lidande men a) lite uppoffringar får man göra b) med den nya outhärdligt fula designen vill man fan inte vara inne. usch. asful.

kom ganska nyligen hem från träningen, fyfan vad roligt det var! tyvärr avslutades kvällen med att bli skjutsad av en motvillig pappa munck som hade sommardäck (!). jag vill bara poängtera att det ligger typ en halvmeter snö ute (okej, nu tog jag i, 3 dm kanske) I MARS!!! vad är det för jävla stil!? jag fyller år om mindre än tio dagar och jag tänker INTE ACCEPTERA SNÖ!!! åhh! jag blir så frustrerad att jag dör. hur ska jag ta mig fram? att åka kommunalt är inget hit, det tar ju halva dagen. att cykla känns inte heller aktuellt om det ska vara snö och snorhalt. vår bil är inlämnad för att pappa klantade in sig i någon stolpe. vafan. man kan inte gå iheller för då fryser man ihjäl. ilandsproblem. men seriöst, hur ska man kunna ha några andra problem när man bor i ett i-land? det är helt ologiskt med folk som säger: men tänk på barnen i afrika. visst, man ska vara tacksam blablabla men varken jag eller dom blir gladare för att jag tänker på dom. skitskumt uttryck. då är det bättre att säga: var tacksam för det du har snorunge. tycker jag iallafall. men det är bara en åsikt.


munck och hansson

inatt har johanna munck sovit här. det tycker vi om. först kollade vi på the numer 23 med chips och läsk. fan vilken psycho film, men riktigt bra faktiskt! sen såg vi på grease (efter att ha räknat våra namn så att dom inte blev 23) och den var lika fin som alltid. travolta är en riktig man! vi somnade båda två i min säng och vaknade fem, då drog vi fram extrasängen och borstade tänderna, tillbaks till sängarna och vaknade vid elva. sedan dess har vi degat oss, ätit glass och nu pratar vi med nils och nyman. kreativt.

jag tar dessutom tillbaks allt jag sa om våren igår, det fucking SNÖAR idag. vad är det för jävla stil!?

munck och hansson<3

juste!

jag glömde tillägga att jag suttit och läst kenzas blogg och andra liknande bloggar, jag har bara en kommentar: FYFAN vad avundsjuk jag blir! jag vill också vara sådär cool! sjukt snygga kläder, asbra design på hela bloggen, massa läsare OCH dom tjänar pengar!!! jag vill också vara cool, när ska jag bli cool?

ÅH!

det var bara det jag ville ha sagt

är våren på g?

okej, idag har det faktiskt verkat som att våren någonsin kommer anlända. det var sjukt fint i förmiddags, sen kom det någon slags kris där det regnade men nu är det ganska klart igen. lite dåligt av mig att sitta inne men vafan, det är lov och jag sitter fortfarande i pyjamas. vad kan man begära?

nu ljög jag nästan för jag gav intrycket av att jag bara suttit i pyjamas hela dagen men det är inte riktigt sant. jag vaknade som ett skott vid elva och då bar det av till stallet för att byta hästar i hagen (donja tyckte väldigt mycket om vårvädret) och sedan vidare till siba för att köpa en ny tv. det låter ju lite bortskämt men jag vill poängtera att min gamla tv var min farmors och att den dog igår. alltså. jag och papi gick in och efter en litenliten tyst diskussion köpte vi en svart 19" lcd. sketsnygg faktiskt. efter långa högljudda diskussioner med tvfan började den fungera som en bra tv. det är riktigt stilig och passar mitt rum apbra.

igår satte jag upp mandobiljetten på väggen, det är helt sjukt vad bra det var. jag vill till peace and love festivalen. fatta att se dom live i borlänge! det hade varit... it.

nåja. snart ska jag till stallet och skritta min trötta häst som ska träna imorrn öfr första gången på jättelänge, heja.

KÄRLEK.
image27

i've lost my faith in the pure sky

jag lyssnar på god knows på högsta volym . det är som en drog. älska älska.
 
det gick för övrigt sjukt bra idag. även om det var litet så var donja jätteduktig. känns fint, så att vi kan komma igång ordentligt. LB lite senare i terminen då. heja!

ska hitta på något med elin och emma sen, ni är fina. och jag sov mellan fem och sju. jag behöver lov...

kihlen och ferdinand.

image26
SAKNA SOMMAREN!
KÄRLEK.

love today

jag tycker synd om en vän

nu kom alltså elin hit. vi ska chilla för imorrn ska jag tävla för första gången på jättejättelänge och jag är så nervös att det känns som att jag ska kräkas. mysigt. men det går säkert bra, bara skethinder.
heja mig och donja.

KÄRLEK.

image25

hur låter ni, skrik!

jag måste börja bearbeta mina föräldrar för att få åka till siesta. heja mig.


oh brother can you help me out...
image24


was it in my head?



vad innebär det att söka efter meningen med livet? måste man göra det på något speciellt sätt? på något speciellt ställe? kan man göra det hemma i tvsoffan eller måste man vara en kringresande buddhist? eller något där emellan? klurigt värre. jag personligen tror att man precis som med allt annat måste köra sin egen grej. kanske har man hittat en liten mening med livet om man hittat sin grej. meningen är kanske bara att hitta ett flow och lära sig av sina misstag? djupa tankar.

haha ett resultat av framtvingad filosofi. gött. idag regnade det igen. vem fan kom på att bosätta sig i skåne? ett landskap där det regnar 360 dagar om året, man säger "rullebör" och ligger oroväckande nära danmark. suck.

image23

one blood

-jag tycker väldigt mycket om mando diao

idag har varit en såndär dag som krossat alla förhoppningar om att det ska bli vår. det var kallt och blött. usch. men jag trotsade vädret med tights, en grönblå t-shirt, vit kofta och en röd sjal. jag kände mig faktiskt riktigt snygg. heja mig.

idag var en fin dag för mina svettiga ben (internt skämt) eftersom: a) bella drog upp min t-shirt i korridoren och den enda lösning som dök upp i mitt huvud var att kasta mig ner på golvet. smidig som alltid. b) vi hade svenskaredovisning, den gick väl hyfsat. c) vi hade språkcafé och jag fick naturligtvis den jobbigaste och störigaste tysken alive. uhh! jag ville kräkas på honom.

donja var hur söt som helst idag. vi skenade runt på hoppbanan. roligt roligt men farligt farlig. lalalala. jag tycker om min ponnyhäst. hon är ganska fin.

imorrn är det matteprov. jag kan ingenting. det suger. ska dessutom göra lite tyska, en jävla tur att jag hittade brevet jag ska rätta. annars hade hitler ätit upp mig (hitler=min tyskaläraren, franco=spanskaläraren. fyndigt va?).

nej, nu ska jag ta tag i mig själv.
KÄRLEK.

-där e han där e hon ojojoj!

image22

I've played that song from long ago

igår var det alltså mando. det var så jävla bra. jag älskar mando. mandomandomando!
dagen började med att jag köpte en ny hjälm, den är jättejättejättefin. var på stallet och red ut med johanna i det fina vädret, det kanske kommer bli vår någonsin iallafall? kom hem och duschade, sminkade mig och lagade mat ungefär på samma gång. drog in till stan med elin och emma för att möta bella som meddelade oss att vi skulle hämta oskar och björn på stationen. det gjorde vi och efter en snabb visit på bk (burger king för dom från hbg...) bar det av mot olympen. det var ganska svettigt att skjutsa ända dit, men det var genomförbart. vi kom dit ganska lagom och klockan åtta (?) drog det igång.
förband var alltså those dancing days som var bra, men som spelade lite (väldigt) väl många låtar. det var ju trots allt mando vi kom för att se. det var även tensta, han var faktiskt jävligt bra. som elin sa: det är ju ganska intressant hur man kan få en helt publik med alternativa stå och digga till hip hop. (okej, exakt så sa hon inte, men jag kan inte visa hur hon gjorde. alltså, observera att det inte var ett citat). oskar var väldigt exalterad och diggade mest av alla. precis när publiken blivit så otålig att den höll på att dö kom mando. kärlek till dom killarna. det var sjukt jävla bra och vi stod väldigt lämpligt.
 
efteråt var vi lagom schwettiga och trötta. det var bara att cykla in till stan. där insåg oskar och björn att deras tåg gick 01.14 så jag och elin tog dom på en rundtur i vårt allas lund. sen var det ganska lagom att skiljas åt.

det var en fantastisk kväll helt enkelt. mer helg hade suttit fint, men nu är det bara en vecka till lovet. score.
tjejer, vi måste ta tag i festandet, det var för längesen.

tillägnat min favoritstockholmare cur.

KÄRLEK.
I've played that song from long ago
when every moment longed to fall
it broke my sighs and my regrets
it stumble on the steps
you've build for climbing towards me
now it feels like sinners in the sun.

image20image21

I went gold

Nu tycker elin att jag är jättewannabe för att jag också återupplivar min blogg. men jag blev verkligen grymt sugen när jag lästen hennes. förlåt gumman. du överlever. dessutom är hennes mycket bättre än min, http://songfortheasking.blogg.se den äger.

på lördag är det alltså mando, skojigt värre. ser fram emot det. faktum är att det är något av det roligaste på länge. heja mando.

känns sådär lagom segt med skola nu, med först ett lov och sen två studiedagar. fågelskolan suger så jävla hårt. veckorna bli förgrymmande längre ju närmre sommaravslutningen vi kommer. det tar aldrig slut. uh!
fan, måste läsa i min engelska bok. sen är förvisso ganska bra, men allt tenderar attbli tråkigt när det är skolrelaterat.

nåja. bäst att ta tag i det då kanske.

KÄRLEK.

image19