I don't fight, I don't argue, I just hit that chick with the bottle

Okej:
Pamela
ska

Sån jäva pain in the ass :@

Skit samma. Idag har jag nog nått höjden av tristess. Jag är FRUKTANSVÄRT understimulerad. Förstår du att jag faktiskt med glädje gjorde min engelska läxa? Det är sjukt.

Drog till stan med Vombaten och Kossan idag, skulle köpa vantar till Vombatens finger och droppa Kossan på konfan. Där hon skulle träffa Vaaalleee, hahaha. Jag kan lika gärna erkänna det här (eh, av alla ställen?), JAG VILL OCKSÅ HA EN KILLE! En HK. Köpte även vantar till mig själv (99 spänn fö fan) och lät sedan Kossan fly till sin Bäver (är det ok med dig Valle? xD). Vombaten och Ägghuvet cyklade en bit tillsammans för att sedan skiljas igen "JAG BEHÖVER INGEN HJÄLP! det är TRE uppgifter!!!" "Eh, okej, skyll dig själv!"
Någon timme senare: "AAAH SHIT! JAG FATTAR INGENTING!!!" "HAHAHAHAHA"

Snart begår jag fan självmord! Eller dödar jag dig, hm.

Dagens jävla kommentar: Vem kom?

Er allas Snigelsega Sara

OH MY GOD I'M GAY

I just wish you'd love me a little bit more

My dear vombat

En gång var det en flicka som gick i D spåret. I C spåret gick en Vombat. Flickan trodde att Vombaten var en indier, eller, hon kallade honom för indiern, det visade sig senare att han var thailändare. Hm, pinsamt misstag? Lite.
Flickan, hon hette Ägghuvet vi säger det istället, blev vän med Vombaten. Han var ju trots allt ganska söt. Vombaten fick ytterligare ett namn, Älskling, ett så att säga kodnamn som används vid telefonsamtal för att det ska verka som om Ägghuvet har en pojkvän och därmed ett liv.
Vombaten och Ägghuvet blev mycket goda vänner, mycket tack vare Vombatens parfym som man får ont i magen av.  

Vombaten och Ägghuvet kommer alltid älska varandra fast dom alltid har Kossan efter sig, men hon är ju också ganska söt. 

Idag: Vombaten dumpade först Ägghuvet FÖR NÅGRA BLATTAR, Ägghuvet dog innombords. Hon ville begå självmord. Fast Ägghuvet var fortfarande ganska hög på pannkakorna som förtärts innan i BFs kök. Tillslut ringde Vombaten, han gör det ofta numera, i flera timmar...Nåja, han ringde hursomhelst och nu passade det att träffa fru Ägghuve. Ägghuvet cyklade i all hast till AGs (whatever Gunnesbo) och bråkade kort hurvida hon kunde ställa sin cykel utanför Vombatens hur eller utanför Vombatens MORMORS hus, eeeh? De gick sedan iväg och beundrade utsikten över Alfa Lavals parkering och FRÖS RÖVEN AV SIG samt bytte huvudbonader. Vackert. För att lätte upp stämningen lite bestämde sig Ägghuvet för att lära Vombaten att gå catwalk. Ägghuvet har aldrig haft så skoj i hela sitt liv. Röööör på höfterna! Gapskratt. Sedan ringde Kossan, hon skulle komma med sin isbjörn, ett djur som Vombaten fruktar. Väldigt skoj att se. Trion vandrade omkring och skrattade, heeeeh, och böjde på fingrarna åt alla möjliga håll och kanter. Det var på det hela en mycket lyckad kväll som avslutades med grouphug och sniffande.  


Till dig Älskling, haha, den blev ganska sjuk


Jasså?

Det var ju
fan
vad
svårt
det
är
att
galoppera

en
volt
Ja, ungefär så lät det igår efter dressyrtävlingen i Trolleholm som reds på 47 FUCKING %!!! Miastyle...
Har någon numret till "Lunna Melle"...?
Nåja, hon skötte sig idag iallafall. Det var väldigt skönt att igår somna i soffan klockan 20.00 och sedan vakna i sin säng klockan 10, det var jätteskönt faktiskt. Upptäckte till min fasa att jag sovit med mina linser, ögonen blir lite läskiga, men som Valle säger, Shit happends.
Har inte gjort något meningsfullt idag egnetligen,dött lite, av diverse anledningar...

Oh! EN bra sak! Jag ska ju träffa den omtalade Valle! På tisdag, då ska vi välja en jacka, very good, det ska bli skoj att ses "live" ;).

Men shit vad patetisk jag är, det finns inget att skriva!

Er allas Snigelsega Sara, live från skosulan'

Utan smör pop corn

Filosofisk som alltid

Denna dag var ganska innehållslös, så jag orkar inte redogöra för den. Den var OK men inte mer. Hade iofs sjukt kul med Titti och "Wakki takkisarna". Älskar wakki takkisar. Har skällt ut den fruktade Susanne Walldorf, en avskyvärd människa som MÅSTE LÄRA SIG ATT HÅLLA KÄFT, jag hatar henne och alla är rädda för henne. Jag också, men jag fick damp och ville slå av henne hennes fula glasögon.

Har som kompensation för min meningslösa dag kommit fram till varför man aldrig tar sånadära "the moment" foton. Såhär resonerar jag:
Exempel, jag är ute och går med min fina jacka, ett svart paraply (detta gjorde jag idag, utan Emma dock) och Emma. "Ta ett foto av mig när jag gulligt hoppar över pölen!"
1. Vi har ingen kamera med oss, kameran=ngt man kommer ihåg på semestern.
2. Det regnar, det gör det ofta när det finns pölar, alltså blir fotografen sjukt irriterad.
3. Fotografen fotar några sekunder försent. Helt meningslös bild med människa som ser mystiskt anfådd ut brevid en pöl.
4. Jag: landar i pölen som en annan flodhäst, blundar, gör värsta "jävlar vad jag flyger" minen, viftar loss med paraplyet, får dubbelhaka (ett återkommande problem på foton) eller skrattar så mycket så att jag inte kan hoppa.
Detta är fyra helt resonabla skäl till att man alldrig kan bli utställningsfotograf. Skitsvårt är det!

Hade för övrigt sjuuukt roligt igårnatt på stallet, barnen skötte sig och vi blev höga på Cola light, fyfan vad roligt vi hade. Shaka oss ut.

Tillägnat sniglarna och vattenpölarna jag och Emma försökt döda/dödat ikväll.

Er allas Snigelsega Sara, live från skosulan

Herregud

Ja, politiskt inkorrekt, jag är inte kristen. Jag får ju inte ens konfirmera mig...

Sitter här nu, klockan...10.36 på morgonen, död som alltid, känns bra.
Igår var verkligen en riktig skitdag. Du får väl läsa om den är av intresse.

Vaknade 10.00, bara för att inse att flyinge distriktsveterinärerna hade telefontid mellan 8-9. Braa, ingen pay & jump på söndag alltså, inte heller ngn hoppning idag. Aj looove telfontider....
Åkte in till stan för att luncha med mamma, åt pizza, fick ångest över fettet. Kände mig otroligt tjock, planerar att svälta mig själv.
Bråkade med mamma.
Cyklade till stallet.
När jag kommer till himlen (riiight) ska jag inte snacka om mina synder och be om förlåtelse och sånt, JAG SKA SPÖA GUDS ASS FÖR ATT HAN UPPFANN MINUSGRADER!!! Jag dog. Till mitt egna förtret.
Kom till stallet, mötte ett X antal människor som jag ville slå, hårt. Gick sedan med på att skritta ut med Perklev d y och Malou. Något som jag ångrar till denna stund.
Det var kallt, inte kallt som man normalt säger, utan KALLT. Vi frös som satan.
Vi skulle trava och ponnysarna löpte amok pga kylan. Ilska.

En komisk händelse i denna för övrigt bedrövliga dag:
Vi skrittade på en smal grusstig när vi upptäcker att en stor traktor bakom oss. "Äsch, han ska säkert ta halmen på den dära lilla avtagsvägen, han får köra bakom oss." Hmmm hmm, pinsamma minuter.
"Men shit, han skulle inte dit. Jaja..." Ytterligare minuter flöt förbi. "Hmm, han sitter och viftar där inne i sin lilla hytt." Detta var extremt roligt eftersom att ingen av oss fattade vad han ville. "Ahaa, han vill att vi ska in på gräset!" Genialt. Ekipagen hade nu bildat en ganska rejäl bilkö och det såg väldigt, väldigt roligt ut när alla förarna stirrade argt på de oförstående flickorna.

Vi var nu jämförbara med snögubbar. Fast utan snö, eller, snögubbar är ju snö...Vafan, vi var kalla.
Vi kom hem och det kändes inte ett dugg bra att ta på mina vantar som är mer håliga än hela.
Jag grät nästan nu. Ringde mamma, ville ha varm choklad. Mamma kom med choklad. Kärlek.

Cyklade till stan för att klippa mig, jag vet faktiskt inte om det blev bra, men det växer ju ut...

Kom hem och grät. Fatta att jag, superwoman grät. Jag bölar aldrig men nu satt jag där och grät. Som en liten unge. Tyckte ganska synd om mig själv.

Har irriterat mig ngt grymt på Liiiidingös bratz, lyssnar på Snooks Pappa betalar. Jag mår psykiskt dålig.

Det känns inte särskilt bra nu heller. Jag kan bara tänka på ikväll då jag, tilsammans med 12 hyperaktiva ungar, ska sova på stallet. Ska dessutom ordna en "spökrunda" för barnen = springa runt i ett svinkallt ridhus vid 00.00 för att barnen ska bli rädda. Fyfan

Tillägnat:...hmm, ingen har påverkat mig särskilt positvt, eller jo, Atte och Jalle :)


Fyfan

Fitta vilken jävla bull helvetes dag.

Funderar helt seriöst på självmord. Jag mår inte bra.

Det finns inget mer att säga

Ja, vad ska vi säga om den här dagen? Själva dagen i sig har väl inte varit särskilt fantastisk trots diverse naturfenomen. Det är mest insikterna (?) jag har fått idag. Det är nog inte inressant föt dig, antagligen inte intressant för dig, helt säkert inte intressant för dig. Men du får läsa på eget bevåg.

Vi tar först en liten samanfattning av dagen:
Mamma väckte mig vid okänt klockslag och sa att jag skulle ta bussen idag för att det var snöstorm. Visstvisst sa jag och tittade ut igenom fönstret.
Känslan var obeskrivlig.
Överallt flög tjocka vita flingor. Min haka hittades senare i hallen på bottenvåningen.
Snö=obehagliga minusgrader. Det är såhär: jag är en medelhavmänniska! I don't do minusgrader!
Jag dog innombords.
Jag vaknade senare vid 11.00 och släpade mig ner för att äta (ambitiös som alltid) pastasallad. Vill tillägga att om du hatar fetaost och vitlöksoliver, är det synd om dig.

Vitlöksoliver
En underbar, genmanipulerad, grönsak?.

Jag satte mig sedan mätt och belåten framför datorn till klockan 16.00 då mamma hansson kom hem med en styck lillebror och en styck Wazhmas lillebror som skulle spela tamagochi (en varelse som piper när den bajsat, är hungrig eller vill leka. FRUKTANSVÄRT irriterande MEN den har en guldvärd pausfunktion) shit på datorn så jag fick lämna ifrån mig min ögonsten och gick upp för att klä på mig. 
Efter en kamp som liknade gårdagens fick jag på mig ett förbluffande lager kläder. Sedan gick jag ner och bönade och bad min moder att hon skulle skjutsa mig. Det gjorde hon. 
Medelhavsmänniska som jag är, var jag helt oförberedd på kylan. För varje minut som gick dog jag lite mer.
Jag mockade, red och blandade mat, osande av svordomar över kylan och senare öven över cpponnyn som var så *cencur* pigg pga kylan. Piiiip.
Jag kom hem senare på kvällen och badade för att få igång blodcirkulationen och tackade även Veets 3 minutersgrej. Kärlek. Sedan dess har det inte hänt något utanför min hjärna.

Saker som: fallit mig in/ inte passade in i texten ovan som har hänt mig/jag har klarat av idag:

*Jag har lyckats klura ut hur kameran i datorn funkar! Helt amazing med tanke på min teknologiska begåvning (=0).

*JAG HAR LYCKATS INSTALLERA MSN! Sjukt, men sant.

*Jag har camat med samtliga människor på msn. Ngt jag ångrar.

*Insett att jag borde svartmåla kamerans lins. För allas bästa.

*Lyssnat non stop på: Fjortislåten, Money Maker, 2 asslåtar, Smack that, Dam daram, I'm yours, from Paris to Berlin och Inga Problem.

*Blivit tröstad av Valle ("du är ju snyggare än medel").

*Äcklats av namnlösa personer.

*Frusit om fötterna.

*Funderat på alla möjliga saker. Ovesäntliga naturligtvis.

Er allas Snigelsega Sara, live från skosulan

Du borde kunna gissa vem inlägget är ägnat till by now

Ondska

Okej, nu har jag skrivit detta inlägga TRE gånger, men jag gör det igen.
Nu är jag fast för alltid i bloggandets klor. Tack vare Valter Lindmark.
Som bekant skrev jag mitt första blogginlägg igår och i extas som jag var tipsade jag ALLA om detta fenomen. Förblindade av Snigelns knivskarpa tunga (tangentbord) gav dessa arma varelser upplopp för sin beundran genom att be henne skriv mer, mer, mer!!! 
Det är bara en tidsfråga innan somensnigel.blogg.se kommer bli bloggarnas ansikte utåt. Hon kommer dyrkas, masseras (nacken!) och serveras tonvis med chokladglass. 
Men slutet är nära, avgrunden närmar sig med oroväckande hastighet,
Snart kommer den ödestriga dagen komma. Dagen då Snigeln mitt i all massage och mitt i allt glassätande kommer GLÖMMA eller inte ORKA skriva en blogg. Tiden kommer frysa. Sedan, kommer helvetet bryta loss. Det kommer bli uppror, protester ,ja, tillochmed vandalism kommer förekomma. Snigeln kommer störtas och hon kommer sakta, dala der mot de andra. De dödliga. Hon kommer glömmas bort och dö i hemlighet, som typ, Mozart.

Det bör påpekas att detta endast är abstrakta tankar och drömmar som svävar omkring på ett gulligt sätt i Snigelns relativt messiga hjärna. 

Er allas Snigelsega Sara, live från skosulan

Som alltid: till dig kära Valle. Ren ondska, dum som ett spån.   

Premiären eller Premien?

Nej, det finns ingen logik i rubriken. Men vi lever i en alldeles för planerad värld. Ett jobbig och irriterande faktum. Men varför ska jag vara den som sätter ner foten och säger nej till ett organiserat samhälle? Min solärare skulle dö om han hörde mig, "Vi alla kan skapa en förändring" osv. "Den har vi ju hört förr" säger jag på klämkäck morbrorska (underligt, med tanke på att jag inte har någon morbror och har därför aldrig hört morbrorska.).

Detta är hursomhelst mitt första (tro det eller ej) blogginlägg. Nu måste du tänka: "men oj, Sara som har ett så innehållsrikt liv. Hon måste ju ha skrivit ner det någon stans innan?" Jag kan därmed avslöja att jag innan skrivit på Lunar. Det kommer inte bli ett nöje att läsa, med tanke på min kärlek till () och , . Men du får ta det för vad det är. 

Dagen började runt 8 då både jag och Johanna, med förbluffande precision, vaknade exakt samtidigt bara för att vända oss om och somna igen. Vi vaknade sedan tre timmar senare (kl 11 för alla genier där ute), tunga av gårkvällens nachos och två påsar chips, och tassade ner (klampade som elefanter) för att göra pannkakor. Dom kunde gott ha ätits utan något till med tanke på mängden socker i smeten. Vi konstaterade något äcklade att vi åt stekt mjölk men vi tuggade på, som goda medborgare.
Sex pannkakor med glass och sylt, två tårtbitar, ett X antal toasts och två koppar te senare kände vi oss ganska feta men satt trots detta kvar framför tvn ända tills klockan 16.30 (vill tillägga att vi observerade ett regnuppehåll och tog chansen att förbli torra) då vi samlade ihop disk, fett och mod inför dagens första utmaning (jag vill påminna dig om att klockan var 16.30, alltså FYRA OCH EN HALVTIMME på eftermiddagen).

Vi skulle byta om.

Vi kämpade i motvind mot underställ, ridstrumpor och tyngdlagen och lyckades tillsist få på oss ett halvmetertjockt lager kläder bestående av: underställ, ridbyxor, strumpor, ridyllestrumpor (detta behöver inte kommenteras), pikétröja (ambitiösa som alltid), försmå tjocktröjor, feta jackor och tillsist, som kronan på verket: MFF halsduken.
Vi tackade gud för att mamma ville skjutsa mig och den cykellösa johanna till stallet. Gå ville vi inte ens överväga. När vi kom fram blev vi genast nedslagna pga vår allas tränare Louises frånvaro. Hm, bad, vi skulle genom henne skälla på Malou som dagen innan varit mycket oförskämd på gårdagens Karriärmöte. Vi kom dock över detta bakslag och gick för att utföra våra sysslor (mocka, blanda mat och rida). 
Donja var betedde sig för övrigt som en mycket väluppfostrad ponny och vi tycker om henne <3
Funderar på att anmäla oss till den lokala i Lillhagen. Nu när vi är ett så erfaret tävlings ekipage (en lokal och en pay & jump...).   
Kom hem några timmar senare, ringde Emma och duschade. Gick sedan ut på midnattsäventyr (klockan var då 21.30) med Emma och hennes hund Alice. Vi hade tidigare planerat att gå bus eller godis (som en vetenskaplig undersökning, förstås) men det gick inte för Emma skulle upp tidigt följande morgon (ungefär 11 i familjen Ahlsén). Vi ringde, trots detta, på ett hus och det resulterade i varsin döskalle och varsin, typ, godismun. Gott, sa vi.
Sedan satt vi hemma hos Emma tills jag fick springa hem iklädd min fina jacka.
Har sedan dess suttit här, chattat me ointressanta människor på msn (nej jag syftar inte på dig, fina Valle, som jag vet kommer läsa detta ;D), avrått Jalle från att smeta huvudvärkskräm i pannan, tittat på otaliga videor på YouTube (bl a My hands are bananas), konstaterat att jag nog inte en enda gång har stavat "bananas" rätt på ett försök, ordet innehåller irriterande många "a"n samt försökt pussla ihop detta blogginlägg.

Jaha här ser vi då resultatet. En lång text, skriven av en 13 åring i 2006s Sverige. Intressant? Knappast. Kanske för någon psykiatri klinik som förbluffats av barnets intelligens och skrivförmåga (jag vet att det finns pinsamt många stavfel men klockan är tre på natten...). Du dömer.

Er allas Snigelsega Sara, live från skosulan

Vill tillägna detta inlägg till Valle som inspirerar och roar mig, vi är nog dumma som spån, trots allt.