don't say smurfpenis.

Det är halt och halt och halt. För omväxlings skull liksom. Men idag hoppade jag iallafall av cykeln i god tid. Iofs, när jag cyklade från stallet höll jag på att dö lite. Jag cyklade med gott humör tills jag insåg att det var blankt precis där jag cyklade. Jag började låååångsamt bromsa tills jag upptäckte att tramporna var i totalt bromsläge och att jag gled fram. Det var ju kul. Haha sjysst att mina inlägg börjar med en jättelång inleding som bara handlar om den tysta (inte alltid så tysta...) kampen mellan mig och vintern.
   Idag skrittade jag, Naima, ze Odjur och Spencer ut. Det gick ju hyfsat tills vi var nästan hemma och min häst hoppade rakt upp, när vi var under tunneln. Det var fan ta mig inte roligt, för er som inte vet så är min häst ENORM.
   Nu sitter jag här och ignorerar min matteläxa, men jag ska göra den snart. Jag lovar! Eller nej, kanske inte... Imorrn är det pexmöte och gympa. Det gör mig väldigt stressad och jag kommer inte hinna *hyperventilera*. Men det klarar jag! Heja mig själv.

IMORRN KOMMER MAMMA MIA UT PÅ DVD WIUPPIE!!!

cya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback