My dear vombat

En gång var det en flicka som gick i D spåret. I C spåret gick en Vombat. Flickan trodde att Vombaten var en indier, eller, hon kallade honom för indiern, det visade sig senare att han var thailändare. Hm, pinsamt misstag? Lite.
Flickan, hon hette Ägghuvet vi säger det istället, blev vän med Vombaten. Han var ju trots allt ganska söt. Vombaten fick ytterligare ett namn, Älskling, ett så att säga kodnamn som används vid telefonsamtal för att det ska verka som om Ägghuvet har en pojkvän och därmed ett liv.
Vombaten och Ägghuvet blev mycket goda vänner, mycket tack vare Vombatens parfym som man får ont i magen av.  

Vombaten och Ägghuvet kommer alltid älska varandra fast dom alltid har Kossan efter sig, men hon är ju också ganska söt. 

Idag: Vombaten dumpade först Ägghuvet FÖR NÅGRA BLATTAR, Ägghuvet dog innombords. Hon ville begå självmord. Fast Ägghuvet var fortfarande ganska hög på pannkakorna som förtärts innan i BFs kök. Tillslut ringde Vombaten, han gör det ofta numera, i flera timmar...Nåja, han ringde hursomhelst och nu passade det att träffa fru Ägghuve. Ägghuvet cyklade i all hast till AGs (whatever Gunnesbo) och bråkade kort hurvida hon kunde ställa sin cykel utanför Vombatens hur eller utanför Vombatens MORMORS hus, eeeh? De gick sedan iväg och beundrade utsikten över Alfa Lavals parkering och FRÖS RÖVEN AV SIG samt bytte huvudbonader. Vackert. För att lätte upp stämningen lite bestämde sig Ägghuvet för att lära Vombaten att gå catwalk. Ägghuvet har aldrig haft så skoj i hela sitt liv. Röööör på höfterna! Gapskratt. Sedan ringde Kossan, hon skulle komma med sin isbjörn, ett djur som Vombaten fruktar. Väldigt skoj att se. Trion vandrade omkring och skrattade, heeeeh, och böjde på fingrarna åt alla möjliga håll och kanter. Det var på det hela en mycket lyckad kväll som avslutades med grouphug och sniffande.  


Till dig Älskling, haha, den blev ganska sjuk


Kommentarer
Postat av: ELIAS

SKIIT FIN :)

2006-12-06 @ 17:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback