Hus.

Störiga saker med mitt hus:

- En störig jävel i vårt duschmunstycke tycker att han är jävligt rolig genom att stråla åt ett helt annat håll än de andra vattenstrålarna. Mm, verkligen jätteroligt när man får just den strålen i håret, fast man bestämt att låta det fetta till sig för en dag kanske jag inte kommer behöva tvätta mitt hår varje dag för att det inte ska se ut som en burk majonäs tömts i det. Skitkul. Och nej, jag tror inte det beror på att duschmunstycket är igenkalkat, jag tror inte det. Eller kanske lite tror jag det.

- Så fort ett fönster står lite lite öppet börjar dörrarna smäll igen. Ytterst obehagligt om man då står i duschen och bara hör en massa smällar. Fantasin skenar.

- Ingen behagar att byta ut lampan i mitt tak. Alltså ja, detta är väl kanske inte direkt husets fel. Men ändå jävligt omoget att sluta fungera liksom. Man får ju tänka att lamporna och huset sammarbetar, eventuellt allierar sig, och har då ett gemensamt ansvar. Typ.

- Mitt ena hörnfönster (fatta hur stolt jag var över det när jag var liten, hörnfönster) har mer eller mindre ruttnat igen. Något som min pappa gärna upplyser mig om. Ofta. Gärna varje morgon när det ser mulet ut och fönstret i fråga är öppet.

- Myrinvasion. Som min mamma uttryckte det; "Alltså, att de inte blir trötta på sig själva!?". Det kan man ju faktiskt undra. Hur kul kan det kännas att bara snylta på andras mat och sopor? Fräckt.

Ja, det är fan inte lätt att bo i denhär hålan.

Kommentarer
Postat av: elin

seriöst, palla sånt.

2009-08-29 @ 17:05:01
Postat av: Anonym

told you so.

2009-09-03 @ 18:12:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback